Dezvăluiri excepționale în rapoartele declasificate privind existența extratereștrilor

Distribuie!

„DEZVĂLUIRI EXCEPȚIONALE ÎN RAPOARTELE DECLASIFICATE, PRIVIND EXISTENȚA EXTRATEREȘTRILOR

Proiectul Aquarius a demarat în 1953, din ordinul președintelui SUA, Eisenhower și a fost finanțat din bani secreți. Scopul acestui proiect a fost de a strânge toate informațiile, tehnice, medicale, științifice, cu privire la OZN-uri și extratereștrii și folosirea acestor informații în cercetarea aerospațială viitoare din SUA. Proiectul conține 16 volume, cu mii de documente care vorbesc despre incidente legate de OZN-uri, recuperări de cadavre de extratereștrii.


În urma declasificării acestor documente, s-a aflat că în anul 1953, americanii recuperaseră un al treilea OZN, care se afla într-o foarte bună stare. Recuperarea s-a făcut în deșertul Utah.  Raportul întocmit susține că OZN-ul a fost abandonat de extratereștrii, din motive necunoscute. Nici o formă de viață nu a fost descoperită în interiorul sau în apropierea aparatului. OZN-ul este descris ca fiind o bijuterie tehnologică.

OZN-ul a fost dus într-o bază secretă și ani de zile specialiștii l-au studiat, pentru a înțelege mecanismele de funcționare. Conform declarațiilor oamenilor de știință, SUA, în momentul 1953, se aflau cu câteva mii de ani în urmă, din punct de vedere tehnologic, față de civilizațiile extraterestre.  SUA au făcut repede progrese, grație și studiului făcut pe aceste OZN-uri, astfel încât, în anul 1972, au testat un OZN, realizat de americani, în deșertul Nevada. Testul a fost un succes.


Multă din tehnologia studiată pe epavele OZN-urilor a fost descifrată și aplicată la propria tehnologie. O altă informație importantă, descrisă într-un raport este cea legată de o întâlnire pe care înalți ofițeri ai armatei au avut-o timp de trei ore, cu doi extratereștrii, într-o bază militară din New Mexico. În raport se specifică faptul că echipa de ofițeri a comunicat într-un limbaj pe care extratereștrii îl cunoșteau.

SUA au constituit 10 departamente militare care s-au ocupat de tot ceea ce înseamnă extratereștrii, sub conducerea a zece generali și amirali, cu patru stele. Șase dintre aceste departamente se ocupau de fenomenul extraterestru din afara SUA.  Un ofițer care a realizat cercetări pe epavele OZN-urilor a declarat că SUA au înregistrat mari progrese în ceea ce înseamnă tehnologia antigravitație, grație acestor studii. În jurnalul său, președintele Regan vorbește despre progresul uriaș pe care l-au făcut americanii, în tehnologia aerospațială, datorită studierii unor epave ale OZN-urilor.
În alt raport care a fost declasificat se află știrea conform căreia pe planeta Marte există o bază a extratereștrilor, a cărei mentenanță este asigurată de o flotă alternativă a extratereștrilor.

 

În alt raport se face referire la experimentele care au avut loc pe animale, acestea fiind hrănite cu soare verde. Profesorul Buchkalter, responsabilul laboratorului Sigma, susține că această hrană a fost un succes pentru animale. Organele interne au răspuns foarte bine la acest tip de hrană. El sugerează că astfel de teste se pot face și pe oameni. Există o problemă, spune profesorul. Unele animale au devenit agresive, după un timp. El sugerează ca aceste animale să fie eliberate și lăsate în proximitatea bazei, pentru a îndepărta vizitatorii nepoftiți. Un alt raport prezintă stadiul foarte avansat al construcției unei drone care e propulsată printr-un motor antigravitațional.

În partea a doua a raportului se dau detalii despre trei aeronave care vor putea zbura cu propulsie antigravitațională. Cea mai mare are 36 de metri, cea mai mică 9 metri. Navele au forma unui trunchi de con.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/dezvaluiri-exceptionale-in-rapoartele-declasificate-privind-existenta-extraterestrilor
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...