Dezvăluiri în Congresul American a unor date esențiale despre Bazele care există pe Lună

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Discuţiile despre bazele lunare extraterestre şi despre filmările unor structuri impresionante ce au fost făcute pe partea întunecată a satelitului natural al Pământului nu sunt noi.

Congresul american va investiga nu doar adevărul despre aceste baze, ci de asemenea datele ştiinţifice extrem de importante, pe care NASA le-a ţinut tăinuite cu mare grijă mai mult de 30 de ani. La aceasta se va adăuga şi studiul proiectelor de apărare în spaţiul cosmic.


Pe canalul de televiziune american Disclose TV a fost prezentat de curând un clip video care ar conţine informaţiile strânse cu ajutorul unui satelit chinezesc ce a orbitat în jurul Lunii. Alte surse afirmă că în realitate clipul a fost pus la dispoziţie chiar de NASA. Oricare ar fi adevărul despre originea lui, clipul video nu mai este la dispoziţia publicului pe YouTube!

image002(29)

Doi foşti angajaţi ai NASA, care au făcut parte din programele secrete ale instituţiei americane – Ken Johnston şi Donna Hare – au făcut dezvăluiri publice, acuzând NASA de contrafacere a fotografiilor ce prezintă dovezi clare ale prezenței extraterestre pe alte corpuri cosmice din jurul Pământului, în special pe Lună şi pe Marte.”[1]


SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/dezvaluiri-in-congresul-american-a-unor-date-esentiale-despre-bazele-care-exista-pe-luna-a162
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Companiile tehnologice și cenzura internetului

Curtea Constituțională a României a stabilit ca Referendumul pentru familie să aibă loc la data de 7 octombrie 2018! Veniți la Referendum și susțineți familia tradițională!

La nivelul lobulului temporal drept al creierului uman se află receptorul şi totodată decodorul capacităţilor paranormale

Știința împotriva măștilor

10 de metode pentru eliminarea energiilor negative și protecție împotriva lor

Închide