Dezvăluiri în Congresul American a unor date esențiale despre Bazele care există pe Lună

by “Discuţiile despre bazele lunare extraterestre şi despre filmările unor structuri impresionante ce au fost făcute pe partea întunecată a satelitului natural al Pământului nu sunt noi. Congresul american va investiga nu doar adevărul despre aceste baze, ci de asemenea datele ştiinţifice extrem de importante, pe care NASA le-a ţinut […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Discuţiile despre bazele lunare extraterestre şi despre filmările unor structuri impresionante ce au fost făcute pe partea întunecată a satelitului natural al Pământului nu sunt noi.

Congresul american va investiga nu doar adevărul despre aceste baze, ci de asemenea datele ştiinţifice extrem de importante, pe care NASA le-a ţinut tăinuite cu mare grijă mai mult de 30 de ani. La aceasta se va adăuga şi studiul proiectelor de apărare în spaţiul cosmic.


Pe canalul de televiziune american Disclose TV a fost prezentat de curând un clip video care ar conţine informaţiile strânse cu ajutorul unui satelit chinezesc ce a orbitat în jurul Lunii. Alte surse afirmă că în realitate clipul a fost pus la dispoziţie chiar de NASA. Oricare ar fi adevărul despre originea lui, clipul video nu mai este la dispoziţia publicului pe YouTube!

image002(29)

Doi foşti angajaţi ai NASA, care au făcut parte din programele secrete ale instituţiei americane – Ken Johnston şi Donna Hare – au făcut dezvăluiri publice, acuzând NASA de contrafacere a fotografiilor ce prezintă dovezi clare ale prezenței extraterestre pe alte corpuri cosmice din jurul Pământului, în special pe Lună şi pe Marte.”[1]


SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/dezvaluiri-in-congresul-american-a-unor-date-esentiale-despre-bazele-care-exista-pe-luna-a162
  2. Foto: Internet

Citiți și...

De ce George Soros îl urăște pe Viktor Orban: "Promovează principiile identității naționale și creștine"
UE pregătește cenzura pe Facebook: "În rețelele de socializare nu sunt controlate defăimările sau minciunile. Se pune întrebarea dacă nu e nevoie de un control"
Barnevernet - un gulag norvegian al copiilor
Premierul Ungariei, Viktor Orban", declarație împotriva globaliștilor: "Nu există un singur popor european, ci doar popoare europene"
Pentagonul susține că, "din greșeală", i-au aprovizionat cu arme pe teroriștii ISIS (2014)
Turcia. Erdogan boicotează ambasadorul SUA
Germania: ONG-iștii lui George Soros au protestat împotriva naționaliștilor. ONG-iștii lui George Soros vor să aducă imigranți în Europa. Naționaliștii germani le-au stricat planurile globaliștilor!
Proiect de lege în Irlanda: 5 ani de închisoare pentru răspândirea de "știri false"! Acest proiect de lege înseamnă instaurarea cenzurii, sub pretextul "combaterii știrilor false"!
Se clatină Big Pharma! Opt companii farmaceutice, acuzate de primarul New York-ului că au provocat o epidemie în orașul american: „A venit vremea să plătească pentru ce au făcut!”
Croația: Proteste masive la Zagreb împotriva adoptării Convenției de la Istanbul: Sub vălul protecției femeii este introdusă, nedemocratic, incorect și parșiv, ideologia de gen în legi și societate
Rezerva fracționară bancară și iluzia banilor
Analist polonez compară proiectul UE cu revoluția bolșevică a lui Lenin
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro