Dezvăluiri în lanț despre conexiunile dintre guvernele lumii și extratereștri

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„În clipul video de mai jos, Paul H. Utz vorbeşte despre tatăl său, Paul A. Utz, care a lucrat ca inginer cu înaltă calificare în cadrul bazei secrete americane Aria 51, având acces la un permis de securitate de tip Q.

Acesta a afirmat mereu că el lucra ca inginer în domeniul optic în această facilitate secretă, dar atunci când s-a întâlnit cu fiul său în afara graniţelor Statelor Unite, el i-a spus acestuia că în realitate a lucrat în interiorul bazei la un nou tip de sursă energetică.


Mărturia de mai jos are de asemenea meritul de a arăta efectul devastator pe care îl poate aduce secretul în viaţa unei familii, dar şi în universul propriu al celui care este fortat sa il respecte. Pe de altă parte, scurgerile de informatii au aratat ca în cadrul cunoscutei companii aeronautice McDonnell Douglas sunt realizate multe proiecte secrete, despre care guvernul si populatia nu stiu nimic.

Robert Wood, după o prestigioasă cariera de 43 la această firmă în calitate de inginer specialist în motoare aerospaţiale, rupe tăcerea şi declară că a lucrat la un proiect secret care studia sistemele de propulsie ale OZN-urilor.


033110_area_51_secrets

Mai mult decât atât, el confirmă existenţa altor proiecte secrete derulate tot la McDonnell Douglas, afirmând că aceste proiecte nu sunt doar reale, ci ele au de a face în mod direct cu viaţa extraterestră. El confirmă de asemenea secretul teribil ce înconjoară aceste proiecte.”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/dezvaluiri-in-lant-despre-conexiunile-dintre-guvernele-lumii-si-extraterestri-a265
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...