Dezvăluiri în lanț despre conexiunile dintre guvernele lumii și extratereștri

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În clipul video de mai jos, Paul H. Utz vorbeşte despre tatăl său, Paul A. Utz, care a lucrat ca inginer cu înaltă calificare în cadrul bazei secrete americane Aria 51, având acces la un permis de securitate de tip Q.

Acesta a afirmat mereu că el lucra ca inginer în domeniul optic în această facilitate secretă, dar atunci când s-a întâlnit cu fiul său în afara graniţelor Statelor Unite, el i-a spus acestuia că în realitate a lucrat în interiorul bazei la un nou tip de sursă energetică.


Mărturia de mai jos are de asemenea meritul de a arăta efectul devastator pe care îl poate aduce secretul în viaţa unei familii, dar şi în universul propriu al celui care este fortat sa il respecte. Pe de altă parte, scurgerile de informatii au aratat ca în cadrul cunoscutei companii aeronautice McDonnell Douglas sunt realizate multe proiecte secrete, despre care guvernul si populatia nu stiu nimic.

Robert Wood, după o prestigioasă cariera de 43 la această firmă în calitate de inginer specialist în motoare aerospaţiale, rupe tăcerea şi declară că a lucrat la un proiect secret care studia sistemele de propulsie ale OZN-urilor.


033110_area_51_secrets

Mai mult decât atât, el confirmă existenţa altor proiecte secrete derulate tot la McDonnell Douglas, afirmând că aceste proiecte nu sunt doar reale, ci ele au de a face în mod direct cu viaţa extraterestră. El confirmă de asemenea secretul teribil ce înconjoară aceste proiecte.”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/dezvaluiri-in-lant-despre-conexiunile-dintre-guvernele-lumii-si-extraterestri-a265
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Proiectul „Aquarius”: Cum a capturat armata SUA o navă extraterestră
Marș al naționaliștilor bulgari pe străzile din Sofia. Manifestanții au cerut „a se pune capăt imigrației non-europene”
Guvernul SUA ar dori sa implanteze microcipuri in oameni o data cu vaccinul anti-Ebola ! Dar un asistent medical din Africa, sustine ca, "Ebola este o minciuna" !
Știința față în față cu Universul – "Lentila timpului" și fenomene misterioase care apar în diferite locuri de pe glob
Justiția franceză francmasonică "condamnă" Statuia Maicii Domnului: "Trebuie scoasă din parcul public!" Internauții se revoltă: "Este un nou act de tiranie împotriva libertății de expresie a creștinilor"
Manly Palmer Hall, francmason de gradul 33 - "Învățătura secretă a tuturor timpurilor"
Lista cu asasinatele și tentativele de asasinat comandate și executate de către guvernul SUA în întreaga lume
Mircea Geoană în The New York Times: "În România, credința pentru globalizare încă supraviețuiește"
Ambasada Olandei la București susține construirea de cluburi pentru studenții homosexuali în universitățile din România
Dr. Robert Malone, creatorul tehnologiei vaccinurilor cu ARNm, a afirmat că nanoparticulele lipidice din vaccinul Covid - care îi transmit organismului comanda să producă proteina spike - părăsesc locul de injectare și se acumulează în organe și țesuturi
Începând cu anul 1950, în Rusia, au început să se desfăşoare anumite experimente secrete având ca obiect de studiu efectele pe care le produc piramidele de mari dimensiuni
Proiectilele cu Impulsuri de Energie (PIE) sunt o formă de arme utilizate pentru a paraliza victima prin intermediul durerii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Mistere: Tunelul de sub Marea Neagră, construit de o civilizație extrem de avansată

Caz impresionant: O întâlnire de gradul III în România

Patronul Hexi Pharma a fost asasinat pentru că știa prea multe!

Mehedinți: Comoara lui Constantin Brâncoveanu de la Baia de Aramă

Remediul simplu care reîntinerește ficatul

Închide