Dezvaluirile fostului ofiter SIE, Stelian Octavian Andronic, despre Grupul Bilderberg si cum acestia au incercat sa-l recruteze pe Ceausescu ! Acesta face dezvaluiri despre Noua Ordine Mondiala, Comisia Trilaterala, Clubul de la Roma si Guvernul Mondial ale Iluminatilor !

by Stelian Octavian Andronic, nu este orice om, ci a fost ofiter al DIE (actualmente SIE) si a avut ca scop principal spionarea Grupului Masonic Bilderberg, a Clubului de la Roma, dar si a Comisiei Trilaterala, toate acestea fiind niste societati secrete, care activeaza de pe mai multe flancuri, avand […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Stelian Octavian Andronic, nu este orice om, ci a fost ofiter al DIE (actualmente SIE) si a avut ca scop principal spionarea Grupului Masonic Bilderberg, a Clubului de la Roma, dar si a Comisiei Trilaterala, toate acestea fiind niste societati secrete, care activeaza de pe mai multe flancuri, avand ca scop principal distrugerea tututor natiunilor, in vederea Globalizarii.

Stelian Octavian Andronic - carte Stelian Octavian Andronic - ofiterul SIE care a spionat Bilderberg

Globalizarea ar trebui sa fie compusa dintr-o Noua Ordine Mondiala, a acestor indivizii fara niciun fel de sentimente fata de umanitate, dar si dintr-un Guvern Mondial, cu doar o populatie de maximum 500 de milioane de locuitori, asa cum sta scris pe pietrele Guide Stones din Georgia, unde stau scrise “cele 10 porunci ale Noii Ordini Mondiale”, iar una dintre porunci, sta scris, mare, pentru a fi vazut de catre toti: “populatia lumii sa nu depaseasca 500 milioane de locuitori!”


La data de 17 februarie 1950, evreul James Paul Warburg, a declarat in fata Senatului american urmatoarele:

Vom avea un Guvern Mondial, fiene place, fienu ne place. Singura întrebare este dacă acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.”[1]

David Rockefeller recunoaste in cartea sa „Memoriile”(Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002) sale ca a contribuit la Noua Ordine Mondiala si se declara vinovat:


„Unii chiar cred ca suntem parte a unei societati secrete ce lucreaza impotriva celor mai bune interese ale Statelor Unite ale Americii, ma caracterizeaza pe mine si pe familia mea ca ‘Internationalisti’ ce s-au raliat cu alte persoane din toata lumea pentru a edifica o structura mai integrata global si politic (n.ed. Noua Ordine Mondiala) – o lume – daca vreti sa o numiti asa. Daca aceasta este acuzatia, atunci ma declar vinovat – si sunt mandru de acest lucru!”[2]

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/noua-ordine-mondiala-a-iluminatilor-si-guvernul-masonic-mondial-un-cosmar-pentru-omenire.

De pe blogul lui Roncea.ro aflam mai multe despre ce a facut acest distins ofiter in rezerva al DIE:

“Guvernul Mondial” a incercat racolarea dictatorului in anii ’70, sustine fostul ofiter de informatii Stelian Octavian Andronic. Veteranul serviciilor de informatii externe, aflat la post la Amsterdam in anii ’70, este ofiterul care l-a informat pe Nicolae Ceausescu, in 1973, la vizita sa oficiala din Olanda, asupra existentei unei societati secrete, asa-numitul “Grup Bilderberg”, al carui fondator era chiar printul Bernard, sotul reginei Iuliana.

Grupul se infiintase in secret, in 1954, la hotelul Bilderberg din localitatea Oosterbeek, de langa orasul Arnhem. Sinteza realizata de ofiter, in exemplar unic, cuprindea si declaratia printului privind intentia Grupului de a infiinta un “Guvern Mondial” pana in anul 2000. Andronic, dezvaluie, in exclusivitate pentru ZIUA, o informatie noua: Bilderberg a incercat recrutarea lui Ceausescu inca din 1971!
La intalnirea cu aghiotantul lui Ceausescu, un general al DSS, acesta i-a inmanat informarea in plic dandu-i ordin sa arda nota si toate materialel legate de aceste aspecte.

La deschiderea plicului, ofiterul a constatat ca nota speciala transmisa prese­dintelui roman, invitatul de onoare al familiei regale olandeze, era plina de sublinieri sub cuvintele “Bilderberg” si “Bernard”. Ceausescu s-a reintalnit cu cuplul regal olandez la Bucuresti, in 1975. In cartea sa de memorii, “36 de ani in serviciile secrete ale Romaniei – din respect pentru adevar”, recent publicata de Compania, Octavian Stelian Andronic afirma ca, reintalnindu-se la Bucuresti cu generalul care l-a insotit in misiune pe Ceausescu la Amsterdam, acesta i-a sugerat sa pastreze tacerea asupra notei “Bilderberg”. A fost insa anul 1973 prima oara cand Ceausescu s-a intalnit cu un reprezentat de varf al Grupului?, s-a intrebat atunci ofiterul DIE.

Eliminat de Trilaterala !

Stelian Octavian Andronic, care de atunci a supravegheat activitatea societatilor secrete internationale, este in masura sa ne ofere, in exclusivitate, o informatie noua: Bilderberg a incercat recrutarea lui Ceausescu inca din 1971.

“In 1971, inainte de constituirea Trilateralei, in 1973, cineva care facea parte si din serviciile secrete, si membru al Grupului Bilderberg, a incercat sa-l racoleze pe Ceausescu. Nu pot sa dezvalui identitatea acestuia, dar este o persoana foarte cunoscuta pe plan mondial”, ne spune fostul spion. “Reactia lui Ceausescu a fost categoric impotriva. Daca ar fi fost de acord soarta lui si a Romaniei, poate, ar fi fost cu totul alta.

El a fost lichidat, exclus de pe scena istoriei, chiar de catre Trilaterala. Informatiile noastre au fost clare: in ianuarie 1989, reprezentantii Trilateralei, America – Henry Kissinger, Europa – Valery Giscard d’Estaing, si Asia – Yasuhiro Nakasone, s-au intalnit la Moscova cu Mihail Gorbaciov. Dupa care Gorbaciov, la ultima intanire cu Ceausescu, i-a spus: ‘ne vedem in decembrie… daca ne mai vedem!’“

Ideologul la Obama !

Octavian Andronic ne mai atrage atentia ca unul dintre ideologii Trilateralei, Zbigniew Brzezinski, este acum consilier al presedintelui Barack Obama. Brzezinski, care il curta si pe Ceausescu, si-a publicat si la Bucuresti, in 1973, la Editura Politica, condusa pe atunci de Walter Roman, o lucrare-manifest a Trilateralei si Clubului de la Roma: “Era Tehnotronica”.

Aparuta la noi sub titlul “Revolutia Tehnotronica” in carte se “prevesteste” era controlului electronic al populatiei. “Este asa-numita noua ordine mondiala”, ne spune ofiterul. “Si Ceausescu o tragea cu ‘noua ordine economica mondiala’, dar ce se intampla azi este cu mult mai mult: s-a revenit la malthusianism”, afirma ofiterul.

Din informatiile lui Stelian Octavian Andronic, din Bilderberg nu face parte nici un roman, spre deosebire de Clubul de la Roma, un fel de anticamera a Trilateralei si Grupului, din care fac parte doar trei romani: academicianul Mircea Malita, ca membru de onoare, Mugur Isarescu, ca membru plin, si dr. Ildiko Tulbure, de la Universitatea Tehnica Clausthal, ca membru asociat.

Grupul ARCOR !

La Bucuresti fiinteaza o Asociatie Romana pentru Clubul de la Roma (ARCOR), cu 80 de membri, la care intre vice-presedinti sunt Mircea Malita si Sergiu Celac, iar secretar general un anume Calin Georgescu. Printre membrii asociatiei se gasesc personalitati si fosti prese­dinti si prim-ministri ai Romaniei – cum ar fi Ion Ilies­cu, Emil Constantinescu sau Petre Roman – dar si, ultimul pe lista, cu voia lor, magnatul Dan Voiculescu.

ARCOR este partenera a mai multor initiative institutionale care se ocupa de “dezvoltarea durabila” a Romaniei, inclusiv cu sprijin guvernamental. Printre acestea se regaseste si Institutul de Proiecte pentru Inovatie si Dezvoltare (IPID) din al carui Consiliu Director fac parte atat Malita, Celac sau Georgescu cat si Ecaterina Andronescu, Daniel Daianu sau Dan Puric.

Mircea Malita, fost demnitar comunist de rang inalt remarcat pentru operatiunea de cosmetizare a imaginii regimului in lume, un apropiat al lui Ion Iliescu, s-a raliat si initiativei acestuia din urma pentru un “Club de la Bucuresti”.”[3]

Video !

SURSE

1. 17 februarie 1950, evreul James Paul Warburg, a declarat in fata Senatului american.

2. David Rockefeller recunoaste in cartea sa „Memoriile”(Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002).

3. http://roncea.ro/2009/05/18/ceausescu-a-refuzat-grupul-bilderberg-altii-s-au-asezat-cuminti-in-anticamerele-lui-trilaterala-clubul-de-la-roma-arcor-etc/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Profețiile lui Sundar Singh despre România: "Eu știu prin viziune divină că România are o mare misiune Dumnezeiască de redresare spirituală planetară"
I-am invins: Chevron renunta la exploatarea gazelor de sist in Romania ! Asa au facut si alte state din Europa si SUA !
Divide et Impera: Românii sunt învrăjbiți de către partidele politice, Mass Media Corporatistă și ONG-urile "progresiste" ale lui George Soros
Fondul Proprietatea condus de fostul ambasador american Mark H. Gitenstein, profit imens din România: DNA a refuzat să cerceteze ingineria financiară pusă la cale de peste ocean! DNA nu are cum sa îi cerceteze pe americani, deoarece DNA este creația SUA!
Rezoluția Parlamentului European condamnă referendumul din România pentru redefinirea familiei
România - țara care iși extrădează proprii cetățeni
Fostul judecător al Curții Constituționale a României, Toni Greblă, a fost achitat, după ce DNA l-a executat la comanda SRI! Toni Greblă s-a opus legilor Big Brother dorite de către SRI!
Una din două conserve de ton are în compoziţie peşte contaminat cu Cesiu 137
SRI este deranjat de ascensiunea naționalismului. SRI despre naționalism, "teoria conspirației", "știri false" și globalizare
Mii de imigranți urmează să fie aduși la Huedin și în județul Cluj! Nu vrem imigranți în România!
Liderii europeni speriați rău de naționaliști! Au provocat revolta anti-UE și în România!
Lupta contra actelor cu CIP trebuia începută de la CNP. Cazul unui român care se luptă de peste 5 ani. Iată pașii pe care i-a urmat
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro