Dezvăluirile unui fost colonel SRI despre Sistemul Represiv din România și acoperiții din presă: “Unii primeau mailuri cu rechizitorii și un ordin clar. SRI făcea rechizitorii și alegea complete”

by “Un fost colonel SRI aruncă în aer sistemul și vorbește despre „acoperiții din presă”: Unii primeau mailuri cu rechizitorii și un ordin clar. SRI făcea rechizitorii și alegea complete Fostul angajat al Serviciului Român de Informații, Daniel Dragomir, vorbește despre un subiect discutat și controversat – „acoperiții” serviciilor secretedin […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un fost colonel SRI aruncă în aer sistemul și vorbește despre „acoperiții din presă”: Unii primeau mailuri cu rechizitorii și un ordin clar. SRI făcea rechizitorii și alegea complete

Fostul angajat al Serviciului Român de Informații, Daniel Dragomir, vorbește despre un subiect discutat și controversat – „acoperiții” serviciilor secretedin presă.
Potrivit acestuia, de multe ori ordinul era clar, să transforme un om „în cel mai mare infractor”, iar pentru asta unii primesc bani.
„Sunt trei zone ale căror abordare a condus la chestiunea abuzurilor. În primul rând acoperiții în media și interesele tot mai mari ale conducerii Serviciului pe zona de media. În zona acoperiților din media, orice serviciu are astfel de tehnici. Era interesant că un jurnalist mergea și îi lua un interviu lui Osama bin Laden și aducea o cunoaștere foarte mare despre o situație, însă în cazul nostru…un ofițer acoperit din media care desfășoară activitatea pe securitate națională, este cu totul diferit față de un ofițer acoperit din media care primește pe mailuri rechizitorii sau documente nepublice și are un singur ordin: să îl facă pe acel om ca pe cel mai mare infractor”, a declarat Daniel Dragomir, la postul România TV.
Fostul colonel a declarat că pe unii dintre acoperiți i-a cunoscut în biroul lui Florian Coldea, fostul adjunct SRI.
Întrebat dacă unii jurnaliști au fost plătiți pentru serviciile lor, Dragomir a răspuns „Este posibil”.
Dragomir spune că exista tendința Serviciului de a avea o implicare abuzivă în toate domeniile de activitate, pe lângă media, precum ar fi zona de afaceri.
Daniel Dragomir a dezvăluit mecanismul existent și cum funcționa câmpul tactic, susținând că SRI se ocupa de rechizitorii și asigura un „culoar” pentru obținerea condamnării. Dragomir acuză că printre magistrați se află și acoperiți.
„Ofițerii SRI făceau rechizitoriile, iar bravii procurori DNA le luau, le contrasemnau și le trimiteau în instanță, în speranța că onor câmpul tactic se va ocupa în continuare pentru a asigura culoarele necesare pentru asigurarea condamnării”, a declarat Daniel Dragomir, într-un interviu pentru România Tv.
Fostul angajat SRI a confirmat că Serviciul se ocupa și de completele de judecată.
„Se trimiteau bilețele, prin mesageri anume desemnați către judecători anume desemnați. Erau relații personale între judecători și ofițeri care erau implicați în câmpul tactic, relații dezvoltate în timp, spre exemplu generalul Dumbravă sprijinea judecătorii să ajungă în poziții. Al doilea caz, pe bază de șantaj, cum ar fi fost arhiva SIPA și în al treilea rând al ofițerilor acoperiți în Justiție. Când vorbim de ofițeri acoperiți între procurori și judecători se încalcă grav Constituția”, a mai spus Dragomir.
„Odată cu plecarea lui Florian Coldea s-a pus batista e țambal. E nevoie de o evaluare internă pentru a verifica persoane. Deasupra tuturor chestiuniilor se află Constituția și ea a fost călcată în picioare de unii ofițeri, de unii generali. Este datoria Serviciului să caute și să găsească cum s-au întâmplat lucrurile ca să nu se poată repeta”, a declarat, la România TV, Dragomir.
Daniel Dragomir a plecat din SRI în anul 2013, susținând că gestul său de a demisiona a fost un act de onoare, deoarece viziunea sa și ceea ce se întâmpla în Serviciul Român de Informații nu mai coincideau.”[1]

Globalistii SUA-UE-Soros sunt cei care au creat si sustinut Sistemul Represiv din Romania. Traian Basescu, Laura Codruta Kovesi, Florian Coldea au facut totul la comanda globalistilor. Globalistii au vrut sa transforme Romania intr-un stat totalitar, sub pretextul “luptei anticoruptie”. Globalistii sustin “lupta anticoruptie” din Romania, dar nu si lupta anticoruptie impotriva coruptiei lor.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/stiri-politic/Un-fost-colonel-SRI-arunca-in-aer-sistemul-si-vorbeste-despre-%E2%80%9Eacoperitii-din-presa-Unii-primeau-mailuri-cu-rechizitorii-si-un-ordin-clar.-SRI-facea-rechizitorii-si-alegea-complete-146044
  2. Foto: evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ubicuitatea razboiului axiologic impotriva Romaniei
Institutul Elie Wiesel dorește să instaureze cenzura în România sub pretextul "combaterii discursului instigator la ură". Dacă ar putea, Institutul Elie Wiesel ne-ar trimite la închisoare pe toți cei care suntem naționaliști!
Tinerii Frumoși și Liberi din Mișcarea #Rezist vor o Noua Ordine Mondială
Institutul Elie Wiesel îi avertizează pe cei de la Revista România Literară că pot răspunde penal, după publicarea unui articol "negaționist"! Dacă ar putea, evreii sioniști și comuniști de la Institutul Elie Wiesel ne-ar aresta pe toți! Evreii sioniști și comuniști sunt împotriva libertății de exprimare!
Globaliștii #Rezist au ieșit în stradă să protesteze împotriva Guvernului, dar și pentru a susține Uniunea Europeană și Noua Ordine Mondială - 12 Mai 2018! Mesajul #Rezist: "Vrem lumină de la Bruxelles, nu întuneric de la Moscova!"
Dezvăluiri: cum negocia Ceaușescu cu bancherii mondiali
Un politician cere demisia lui Alexandru Florian, directorul Institutului "Elie Wiesel" ! "A adus o grava jignire poporului roman!"
George Soros nu se retrage din România! George Soros va conduce România în continuare, din umbră!
Statul Paralel, creația globaliștilor SUA-UE-Soros, se scufundă
Declarații uluitoare făcute de Tokes: "Acum e momentul autonomiei teritoriale și al independenței totale a Ardealului și a Partiumului! Unitatea militară secuiască înființată în timpul lui Bela Kun trebuie să ne fie exemplu"
Marian Rădulescu: Unchiul Sam nu poate subjuga conștiința românească!
Trădătorii de țară: Iohannis și Parlamentul vor să renunțe la resursele naturale din Marea Neagră!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro