Dezvăluirile unui fost colonel SRI despre Sistemul Represiv din România și acoperiții din presă: “Unii primeau mailuri cu rechizitorii și un ordin clar. SRI făcea rechizitorii și alegea complete”

Distribuie!by “Un fost colonel SRI aruncă în aer sistemul și vorbește despre „acoperiții din presă”: Unii primeau mailuri cu rechizitorii și un ordin clar. SRI făcea rechizitorii și alegea complete Fostul angajat al Serviciului Român de Informații, Daniel Dragomir, vorbește despre un subiect discutat și controversat – „acoperiții” serviciilor secretedin […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un fost colonel SRI aruncă în aer sistemul și vorbește despre „acoperiții din presă”: Unii primeau mailuri cu rechizitorii și un ordin clar. SRI făcea rechizitorii și alegea complete

Fostul angajat al Serviciului Român de Informații, Daniel Dragomir, vorbește despre un subiect discutat și controversat – „acoperiții” serviciilor secretedin presă.
Potrivit acestuia, de multe ori ordinul era clar, să transforme un om „în cel mai mare infractor”, iar pentru asta unii primesc bani.
„Sunt trei zone ale căror abordare a condus la chestiunea abuzurilor. În primul rând acoperiții în media și interesele tot mai mari ale conducerii Serviciului pe zona de media. În zona acoperiților din media, orice serviciu are astfel de tehnici. Era interesant că un jurnalist mergea și îi lua un interviu lui Osama bin Laden și aducea o cunoaștere foarte mare despre o situație, însă în cazul nostru…un ofițer acoperit din media care desfășoară activitatea pe securitate națională, este cu totul diferit față de un ofițer acoperit din media care primește pe mailuri rechizitorii sau documente nepublice și are un singur ordin: să îl facă pe acel om ca pe cel mai mare infractor”, a declarat Daniel Dragomir, la postul România TV.
Fostul colonel a declarat că pe unii dintre acoperiți i-a cunoscut în biroul lui Florian Coldea, fostul adjunct SRI.
Întrebat dacă unii jurnaliști au fost plătiți pentru serviciile lor, Dragomir a răspuns „Este posibil”.
Dragomir spune că exista tendința Serviciului de a avea o implicare abuzivă în toate domeniile de activitate, pe lângă media, precum ar fi zona de afaceri.
Daniel Dragomir a dezvăluit mecanismul existent și cum funcționa câmpul tactic, susținând că SRI se ocupa de rechizitorii și asigura un „culoar” pentru obținerea condamnării. Dragomir acuză că printre magistrați se află și acoperiți.
„Ofițerii SRI făceau rechizitoriile, iar bravii procurori DNA le luau, le contrasemnau și le trimiteau în instanță, în speranța că onor câmpul tactic se va ocupa în continuare pentru a asigura culoarele necesare pentru asigurarea condamnării”, a declarat Daniel Dragomir, într-un interviu pentru România Tv.
Fostul angajat SRI a confirmat că Serviciul se ocupa și de completele de judecată.
„Se trimiteau bilețele, prin mesageri anume desemnați către judecători anume desemnați. Erau relații personale între judecători și ofițeri care erau implicați în câmpul tactic, relații dezvoltate în timp, spre exemplu generalul Dumbravă sprijinea judecătorii să ajungă în poziții. Al doilea caz, pe bază de șantaj, cum ar fi fost arhiva SIPA și în al treilea rând al ofițerilor acoperiți în Justiție. Când vorbim de ofițeri acoperiți între procurori și judecători se încalcă grav Constituția”, a mai spus Dragomir.
„Odată cu plecarea lui Florian Coldea s-a pus batista e țambal. E nevoie de o evaluare internă pentru a verifica persoane. Deasupra tuturor chestiuniilor se află Constituția și ea a fost călcată în picioare de unii ofițeri, de unii generali. Este datoria Serviciului să caute și să găsească cum s-au întâmplat lucrurile ca să nu se poată repeta”, a declarat, la România TV, Dragomir.
Daniel Dragomir a plecat din SRI în anul 2013, susținând că gestul său de a demisiona a fost un act de onoare, deoarece viziunea sa și ceea ce se întâmpla în Serviciul Român de Informații nu mai coincideau.”[1]

Globalistii SUA-UE-Soros sunt cei care au creat si sustinut Sistemul Represiv din Romania. Traian Basescu, Laura Codruta Kovesi, Florian Coldea au facut totul la comanda globalistilor. Globalistii au vrut sa transforme Romania intr-un stat totalitar, sub pretextul “luptei anticoruptie”. Globalistii sustin “lupta anticoruptie” din Romania, dar nu si lupta anticoruptie impotriva coruptiei lor.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/stiri-politic/Un-fost-colonel-SRI-arunca-in-aer-sistemul-si-vorbeste-despre-%E2%80%9Eacoperitii-din-presa-Unii-primeau-mailuri-cu-rechizitorii-si-un-ordin-clar.-SRI-facea-rechizitorii-si-alegea-complete-146044
  2. Foto: evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Comunitatea Evreiască și Institutul ”Elie Wiesel” ne propun noi modele de eroi: comuniștii ilegaliști
Guvernul Masonic al Romaniei reincepe manipularea oamenilor despre "existenta" gripei porcine AH1N1! In America s-a reinceput manipularea cu aceasta gripa inexistenta, doar pentru a avea pretext de a vaccina oameni! Planul de reducere al populatiei planetei intocmit si confirmat de Bil Gates!
Expoziție cu statui de DACI pe Aeroportul internațional Otopeni
Ubicuitatea razboiului axiologic impotriva Romaniei
Dacofobia lui Dan Alexe și alte rătăciri (ne)-românești
Cum își hăituiește Vodafone un client din România. Ce a decis Oficiul pentru Protecția Consumatorilor în acest caz
Academicianul Dinu C. Giurescu: "Nu mai suntem stăpâni pe resursele noastre și pe țară"
Guvernul lui Obama, bani pentru oamenii lui Soros. Cum s-a implicat acesta în România cu ajutorul SUA
Procurori: "Adrian Sârbu a cerut Armatei 20 kilograme de trotil pentru a realiza un automobil capcană și a-i arunca în aer pe protestatarii din Piața Universității." Cum a reacționat Victor Atanasie Stănculescu
George Soros, interviu CBS, 20 decembrie 1998: "Cred că am fost învinuit pentru orice... Dar eu, în principiu, sunt interesat să fac bani. Nu pot și nu imi pasă de consecintele sociale ale acțiunilor mele. Nu mă simt vinovat, pentru că sunt angajat într-o activitate imorală care nu are nici o legatură cu sentimentul de vină"
România, laborator de experimente? Semnal de alarmă asupra tehnologiei 5G!
Gest scandalos de Ziua Imnului. Un steag negru a fost arborat la Primăria Sfântu Gheorghe
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro