Dickinson, Texas: Boicotezi Israelul – nu primești fonduri pentru reconstrucția casei sau afacerii distrusă de uragan

by “Dickinson, TEXAS: Boicotezi ISRAELUL – NU PRIMEȘTI FONDURI pentru RECONSTRUCȚIA casei sau afacerii distrusă de URAGAN… Autor: Meagan Flynn Înainte de a primi orice sumă de bani din partea orașului Dickinson, pentru a începe să-ți reconstruiești casa sau afacerea distrusă de Harvey, orașul are nevoie ca tu să-ți iei câteva […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Dickinson, TEXAS: Boicotezi ISRAELUL – NU PRIMEȘTI FONDURI pentru RECONSTRUCȚIA casei sau afacerii distrusă de URAGAN…

Autor: Meagan Flynn


Înainte de a primi orice sumă de bani din partea orașului Dickinson, pentru a începe să-ți reconstruiești casa sau afacerea distrusă de Harvey, orașul are nevoie ca tu să-ți iei câteva angajamente. Trebuie să respecți toate normele privind construcțiile. Banii trebuie să-i folosești numai pentru proiectul de reconstruire.

Și, în cele din urmă, nu trebuie să boicotezi Israelul.


„Prin încheierea prezentului Acord, Solicitantul confirmă că Solicitantul: (1) nu boicotează Israelul și (2) nu va boicota Israelul pe durata acestui Acord”, se citește în partea de jos a cererii.

Micul oraș Dickinson este acum subiect de știri naționale pentru ceea ce pare, înainte de orice context, să fie un angajament de loialitate total întâmplător, pentru o țară străină care nu are absolut nimic de-a face cu recuperarea după Harvey. Într-o declarație dată joi seară, ACLU din Texas a numit prevederea neconstituțională, comparând-o cu McCarthy-ismul.

(ACLU semnifică American Civil Liberties Union – Uniunea Americană a Libertăților Civile.

McCarthy-ismul este un termen care descrie o perioadă de suspiciune intensă anticomunistă în Statele Unite ale Americii, care a durat, cu aproximație, de la sfârșitul deceniului al patrulea până pe la mijlocul celui de-al șaselea.)

„Cerința din Dickinson este o încălcare flagrantă a Primului Amendament”, a spus ALCU.

„Primul Amendament protejează dreptul americanilor de a boicota, iar guvernul nu poate suprima acordarea compensațiilor pe urma uraganului sau orice alt beneficiu public, pe baza unui angajament de a se abține de la o expresie politică protejată”, a declarat directorul oficial  Andre Segura al ACLU din Texas.

„Cerința din Dickinson este o încălcare flagrantă a Primului Amendament, care amintește de jurămintele de loialitate din era McCarthy, care cer americanilor să dezmintă apartenența la partidul comunist și la alte forme de ‘activitate’ subversivă „.

Iată care este contextul: în acest an, guvernatorul Greg Abbott a semnat ca lege proiectul Anti-Boicot, Dezinvestiții și Sancțiuni, care interzice armatei guvernamentale din Texas să contracteze sau să investească în orice companie care boicotează Israelul și trebuie să facă contractorii să semneze aceeași verificare inclusă și în cererea de finanțare din Dickinson (menționată anterior).

(Când în economie suma investițiilor brute este mai mică decât investițiile de înlocuire, are loc o reducere a capitalului tehnic real, adică o dezinvestiție.)

David Olson, avocatul orașului Dickinson, a confirmat într-un interviu cu KTRK că acesta este motivul pentru care se află acolo, spunând că orașul este hotărât să respecte legea.

Când guvernatorul Abbott a semnat legea, el a spus că boicotarea Israelului este împotriva Texasului.

„Cum Israel este partenerul de afaceri numărul 1 al Statelor Unite, Texasul este mândru să își reafirme suportul pentru poporul din Israel și vom continua să construim pe baza parteneriatului nostru istoric”, a declarat el. „Politicile anti-Israel sunt politici anti-Texas, și nu vom tolera asemenea acțiuni împotriva unui aliat important”.

ACLU a menționat că Supreme Court (Curtea Supremă) a hotărât, cu decenii în urmă, căboicoturile politice sunt protejate de libertatea de exprimare a persoanelor, iar guvernele nu le pot forța să semneze documente certificate în care promit să nu o facă, pentru a primi beneficii publice sau contracte. Doar în această lună, ACLU a dat în judecată în Kansas o lege care impune educatorilor să nu boicoteze Israelul.

„În timp ce ACLU nu ia o poziție cu privire la boicoturile țărilor străine, organizația a susținut de mult dreptul de a participa la boicoturile politice și și-a exprimat opoziția față de legi și documente care încalcă astfel dreptul la boicot”, a spus ACLU.

Banii pe care orașul Dickinson îi plătește victimelor inundațiilor pro-Israel provin direct de la persoane, grupuri sau întreprinderi, sub formă de donații de milioane de dolari.

Primarul Julie Masters nu a fost disponibilă să răspundă imediat la întrebări, deși am lăsat un mesaj și vom completa această poveste, dacă se va întoarce către noi .”[1]

SURSE

  1. http://ortodoxinfo.ro/2017/10/24/victimele-uraganului-harvey-trebuie-sa-declare-loialitate-israelului-daca-vor-sa-acceseze-fonduri-pentru-reconstructii-din-partea-orasului-dickinson/
  2. Foto: Internet
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro