Dictatura homosexuală, la putere în Spania. Toate organizațiile pro-viață și pro-familie își vor închide activitatea

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În anul 2005, Spania a fost prima țară din Uniunea Europeană care a legalizat căsătoria între persoane de același sex. A fost momentul care a dat startul îngrădirii opiniilor și valorilor conservatoare, totul culminând acum cu o veritabilă dictatura homosexuală.

În septembrie 2017, parlamentul spaniol va da votul final pentru proiectul legislativ nr. 122/000097, redactat de formațiunea politică de extremă stângă Podemos și supranumit „Legea Egalității”, ce are ca obiectiv declarat apărarea minorităților sexuale și de „identitate de gen” de orice pretinsă discriminare împotriva lor.


Dacă această plege va trece de Parlament, Spania se va transforma într-o închisoare a conștiinței și o dictatură a ideologiei genului și a promotorilor homosexualității. În spațiul public nu va mai exista nicio dezbatere de idei și nu se va mai putea auzi nicio opinie diferită de a ideologilor revoluției sexuale, scrie portalul Știri pentru viață.

Simpla pronunțare a unei opinii care poate jigni minoritățile în cauză atrage o amendă de până la 3.000 de euro. Nimeni nu va mai putea spune nimic, nimic măcar experții și cei din mediile universitare nu vor mai putea scrie opinii care contrazic ideologia de gen sau afirmă că homosexualitatea este un comportament de risc.

Repetarea unei opinii care a fost etichetată drept jignitoare, postarea ei online și refuzul de a o șterge îi pot atrage „făptașului” o amendă de la 3.000 la 20.000 de euro și interdicția de a mai lucra la stat timp de până la un an de zile.

Activitățile considerate a „promova, încuraja sau incita, direct sau indirect, ura sau violența împotriva persoanelor homosexuale sau transsexuale etc”, publicarea repetată pe Internet a unor opinii ofensatorii poate atrage o amendă între 20.000 și 45.000 de euro, și închiderea activității timp de doi ani. Aceasta va însemna că toate organizațiile pro-viață și pro-familie își vor închide activitatea. Petițiile, conferințele, trainingurile pro-viață și pro-familie nu vor mai avea loc.”[1]

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Dictatura-homosexuala-la-putere-in-Spania.-Toate-organizatiile-pro-viata-si-pro-familie-isi-vor-inchide-activitatea-145743
  2. Foto: activenews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Rusia cere verificarea datelor privind livrarea armelor chimice de către SUA și Marea Britanie teroriștilor
Al Bielek, un militar din “Experimentul Philadelphia”, a făcut o călătorie în viitor, în anul 2749
Rabinul-șef al Israelului: "Non-evreii nu trebuie să locuiască aici! Să fie expulzați în Arabia Saudită!"
Comisia Trilaterală controlează din umbră economia mondială
Statul Paralel - organizația ocultă creată de către SUA și UE cu scopul de a jefui, controla și distruge România
Terorismul islamist - creat la Casa Albă! Președintele Jimmy Carter și consilierul său Zbigniew Brzezinski sunt artizanii creării terorismului islamic!
O nouă eră de supraveghere în masă ia naștere în Europa
Minunata lume nouă: Preşedinţia UE cere o cenzurare a Internetului în stilul Chinei comuniste
MK-Ultra: Guvernul Canadei plătește daune pe șest pentru victimele terifiantului program de spălare a creierului finanțat de CIA
Grupul de la Vișegrad amenință cu desființarea Uniunii Europene
America are un buget negru (black budget) care nu este aprobat de Congres şi pe care nici măcar preşedintele nu îl cunoaşte şi, cu atât mai puţin, îl controlează. În fiecare an, aceste proiecte negre (black projects) înghit aproape 1,25 trilioane de dolari, adică aproape 25% din PIB (produsul intern brut) al SUA, ceea ce reprezintă mai mult chiar decât bugetul Apărării SUA şi al oricărei alte ţări din lume
Pentagonul susține că, "din greșeală", i-au aprovizionat cu arme pe teroriștii ISIS (2014)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Zeci de angajați ai Facebook contestă cultura liberală „intolerantă”

Energia Orgonica – energia universala a vietii, esentiala pentru sanatatea oamenilor ! Wilhelm Reich a murit in inchisoare, dupa ce a facut publica aceasta descoperire !

Extraterestrii in epoca moderna

ONU se aliază cu Forumul Economic Mondial în „Marea Resetare” pentru Marea Cenzurare

Zomul – conştiinţa formei

Închide