Dictatura minorităților în Germania: Comunitățile de migranți cer demisia ministrului de Interne

Distribuie!

„Germania: Comunitățile de migranți cer demisia ministrului de Interne

Demersul este susținut de mai multe organizații filantropice și ONG-uri focusate pe problemele refugiaților și combaterea rasismului.

BUCUREȘTI, 15 sept — Sputnik. Printr-o scrisoare deschisă, șeful MAI, Horst Seehofer, este criticat dur pentru recentele declarații cu privire la fenomenul migrațional, transmite postul N-TV.Demnitarul a afirmat recent că afluxul de străini este la originea tuturor problemelor țării.

Autorii mesajului au conchis că ministrul nu conștientizează pericolul mișcărilor radicale de dreapta și, în consecință, este în imposibilitate de a arăra interesele tuturor cetățenilor.

”Suntem îngrijorați de faptul că noi și copii noștri nu putem să ne deplasăm liber și în siguranță din cauza exteriorului nostru, numelor sau convigerilor noastre”, scriu semnatarii cerând ca Seehofer să-și părăsească fotoliul.”[1]

In Germania, s-a ajuns la dictatura minoritatilor. Neomarxistii/progresistii/liberalii/globalistii au adus un numar mare de imigranti in Germania. Imigrantii au comis nenumarate infractiuni, iar neomarxistii incearca sa le minimalizeze, ba chiar sa-i acuze pe cei care le reclama ca fiind „rasisti”.

Nu mai merge cu minciuna, caci germanii au inceput sa ia atitudine si sa-i sustina pe nationalisti. Imigrantii comit infractiuni in toate tarile, care i-au primit. Polonia, Ungaria si alte tari nu accepta aducerea de imigranti, iar neomarxistii de la conducerea Uniunii Europene (Noua Uniune Sovietica) vor sanctionarea acestor tari.


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20180915/21889613/germania-comunitati-migranti-cer-demisia-sefului-mai.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...