Dictatura minorităților în Germania: Comunitățile de migranți cer demisia ministrului de Interne

by “Germania: Comunitățile de migranți cer demisia ministrului de Interne Demersul este susținut de mai multe organizații filantropice și ONG-uri focusate pe problemele refugiaților și combaterea rasismului. BUCUREȘTI, 15 sept — Sputnik. Printr-o scrisoare deschisă, șeful MAI, Horst Seehofer, este criticat dur pentru recentele declarații cu privire la fenomenul migrațional, transmite […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Germania: Comunitățile de migranți cer demisia ministrului de Interne

Demersul este susținut de mai multe organizații filantropice și ONG-uri focusate pe problemele refugiaților și combaterea rasismului.

BUCUREȘTI, 15 sept — Sputnik. Printr-o scrisoare deschisă, șeful MAI, Horst Seehofer, este criticat dur pentru recentele declarații cu privire la fenomenul migrațional, transmite postul N-TV.Demnitarul a afirmat recent că afluxul de străini este la originea tuturor problemelor țării.

Autorii mesajului au conchis că ministrul nu conștientizează pericolul mișcărilor radicale de dreapta și, în consecință, este în imposibilitate de a arăra interesele tuturor cetățenilor.

”Suntem îngrijorați de faptul că noi și copii noștri nu putem să ne deplasăm liber și în siguranță din cauza exteriorului nostru, numelor sau convigerilor noastre”, scriu semnatarii cerând ca Seehofer să-și părăsească fotoliul.”[1]

In Germania, s-a ajuns la dictatura minoritatilor. Neomarxistii/progresistii/liberalii/globalistii au adus un numar mare de imigranti in Germania. Imigrantii au comis nenumarate infractiuni, iar neomarxistii incearca sa le minimalizeze, ba chiar sa-i acuze pe cei care le reclama ca fiind “rasisti”.

Nu mai merge cu minciuna, caci germanii au inceput sa ia atitudine si sa-i sustina pe nationalisti. Imigrantii comit infractiuni in toate tarile, care i-au primit. Polonia, Ungaria si alte tari nu accepta aducerea de imigranti, iar neomarxistii de la conducerea Uniunii Europene (Noua Uniune Sovietica) vor sanctionarea acestor tari.


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20180915/21889613/germania-comunitati-migranti-cer-demisia-sefului-mai.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Tupeu: seful NSA il acuza pe Edward Snowden ca i-a ajutat pe teroristi dupa ce a dezvaluit spionajul in masa al oamenilor practicat de SUA ! Edward Snowden, nu a fost cel care a pus la punct inscenarile de la 11 septembrie 2001, ci tot Serviciile Secrete ale SUA !
Societatea JASON si Grupul JASON - organizatiile Iluminatilor de la cel mai inalt nivel
Libertatea presei în declin în SUA
Ideologia Iluminaților: "Ordine din Haos" ("Ordo ab Chao") - Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial
Julian Assange, fondator Wikileaks, despre CIA: "Este un act de incompetenţă devastatoare să creezi un asemenea arsenal şi să îl păstrezi în acelaşi loc"
New York Times: "Tot mai multe state, inclusiv SUA, folosesc programe «spyware» pentru spionarea dizidenţilor"
Fidel Castro, 11 septembrie 2007: "SUA au înșelat lumea în legătură cu 11 septembrie"
Eugenismul – planul de reducere a populatiei Planetei prin controlul nasterilor si sterilizarea fortata! Charles Darwin a fost un important membru sprijinit de Rothschild pentru a dezvolta planul eugenismului! China comunista e un “model” ales de Iluminatii pentru a ne arata cum trebuie sa fie Noua Ordine Mondiala!
La 13 ani după ce a aprobat pesticide care paralizează sistemul nervos central al albinelor, Uniunea Europeană recunoaște crima și vrea să le interzică
Oficial ONU: "sirienii rebeli au folosit gaz sarin impotriva civililor, nu armata lui Assad!"
Fiinţele umane sunt înrobite prin intermediul unui câmp de manipulare şi de control psiho-mental orchestrat în mod abil şi subversiv de către Iluminați
Președintele Comisiei Europene, acuzat că sfidează milioanele de victime ale comunismului. Juncker va dezveli statuia lui Karl Marx. Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro