Dictatura neomarxistă LGBT: Homosexualii îl vor pedepsit pe Leon Dănăilă, pentru susținerea familiei

by Mare suparare printre activistii neomarxisti LGBT, cei care vor sa impuna dictatura minoritatilor in Europa, dar si in Romania (Raportul Lunacek). Acesti oameni vorbesc tot timpul despre “toleranta”, “toleranta” si iarasi “toleranta”, insa atunci cand cineva le contesta ideile, ei devin intoleranti. De fapt, aici, nu este vorba despre […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Mare suparare printre activistii neomarxisti LGBT, cei care vor sa impuna dictatura minoritatilor in Europa, dar si in Romania (Raportul Lunacek). Acesti oameni vorbesc tot timpul despre “toleranta”, “toleranta” si iarasi “toleranta”, insa atunci cand cineva le contesta ideile, ei devin intoleranti.

De fapt, aici, nu este vorba despre “toleranta” (un termen folosit de catre activistii neomarxisti), ci despre “Toleranta Represiva” (un termen creat de catre radicalul de stanga, Herbert Marcuse, activist al Scolii de la Frankfurt). In realitate, este vorba un alt concept marxist numit “dictatura minoritatilor” sau “discriminare pozitiva”, atunci cand minoritatile vor sa impuna ideile lor majoritatii.


Profesorul Dr. Leon Danaila a ajuns in atentia activistilor neomarxisti, dupa ce a facut urmatoarea afirmatie, atat de “incorecta politic”: “Heterosexualii, ei dau naștere la copii, pot să facă copii. Un homosexual poate să cumpere copii, poate să-i fure, poate să-i achiziționeze pe alte căi.”[1]

Homosexualii au fost deranjati de exprimarea “poate sa-i fure”. Leon Danaila nu a spus ca homosexualii fura copii, ci a spus ca “poate”, in sensul ca ei nu pot avea copii. De exemplu, in Marea Britanie, cazul familiei Bodnariu, autoritatile neomarxiste le-au luat copii si i-au dat spre adoptie unui cuplu de homosexuali[2].


De exemplu, in septembrie 2016, Crucea din Piata Unirii din Bucuresti a fost vandalizata de catre persoane necunoscute, activisti LGBT. Acestia au scris pe cruce mesaje pro-homosexualitate[3]. Autoritatile nu i-au prins pe autorii acestor fapte. Oare, ce parere au cei din asociatiile “Accept” si “MozaiQ” cu privire la faptele savarsite?

Leon Dănăilă executat ritualic de komisarii Corectitudinii Politice

“Nea Mitică Păvălucă a fost secretar PCR la Fabrica de Tacâmuri „Inox” pe la sfârșitul anilor ’50 și începutul anilor ’60, în perioada căreia i s-a zis „obsedantul deceniu”.

Muncitor cu „origine sănătoasă”, cu patru clase și-un brânci, s-a trezit promovat ca politruc că trebuie să se pronunțe în legătură cu tot ce mișcă în fabrică și să traseze sarcini. O făcea cu emfază, ca să ascundă că, în realitate, nu se pricepea la nimic. Tata îmi povestea răzând cu lacrimi un episod de la un exercițiu ALA, de apărare civilă, în care se simula un atac aerian asupra fabricii. Nea Mitică dădea indicații: „Nu scoți capul din adăpost că vine o schijă și o dată îți retează coapsa (și ca să fie sigur că s-a făcut înțeles, tăia violent aerul cu palma bătucită pocnindu-se peste… țeastă). În caz de, apuci rănitul de monoplați și cu pași măreți te-ndrepți spre postul de plin ajutor.” Hohotele de râs nu îl deranjau pe nea Mitică. Râdea și el. Se simțea popular. În centrul atenției. Și, apoi, nu era om rău, nu a avut pe nimeni pe conștiință, într-o vreme când secretarii de partid băgau oamenii la pușcărie.

Leon Dănăilă a fost reclamat de Ioana Stăniloiu la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru că într-un interviu de acum jumătate de an declara: „Femeile nu sunt bune de chirurgi… N-au talent… Femeilor le lipsește ceva. Eu, făcând și psihologie, mi-am dat seama că, în general, femeile au treabă acasă, se preocupă de alte lucruri, de familie… Gândul le este în altă parte”.

Pe Leon Dănăilă îl știți: bătrânul neurochirurg blajin, cu coamă albă, leonină, care merge la spital cu metroul și la cabinetul căruia fac coadă oameni din toată lumea ca să-i opereze pe creier și de la care nu a acceptat niciodată vreun ban.

Și pe Ioana Stăniloiu ar trebui să o știți: este juna devenită celebră după ce Remus Cernea a cerut-o de „parteneră civilă” pe holurile Parlamentului, ceremonie pecetluită cu un sărut pătimaș cu schimb de secreții în fața camerelor tv.

Și pe Remus Florinel Cernea îl știți: rockerul întârziat, ajuns parlamentar pe listele USL, preocupat de fericirea homosexualilor și demnitatea delfinilor, în calitate de „persoane nonumane”.

Domn de modă veche, Leon Dănăilă nu știe să mintă. Trântește verde în față ce gândește. Vocea sa a cântărit greu în campania de modificare a Constituției pentru interzicerea căsătoriilor homosexuale: «Sigur că inițiativa dumneavoastră este foarte benefică, foarte logică și este sprijinită, cred, nu numai de cele 3 milioane de semnături, ci de toată lumea… Familia este baza societății… Copii adoptați de homosexuali, care spun „pe tata îl cheamă Ion, pe mama Vasile”… Heterosexualitatea este lăsată de la Dumnezeu…»

În momentul când a acceptat să candideze pentru Senat, Leon Dănăilă a devenit o țintă: trupele Corectitudinii Politice, isterizate de victoria lui Trump și de Brexit, nu puteau îngădui ca o asemenea Voce să se transforme în Tribună.

„Partenera civilă” a lui Cernea, care se prezintă ea însăși drept „activist civic”, îl toarnă pe ilustrul profesor la CNCD pentru că declarațiile sale sunt de natură a leza „femeile chirurg”, că însuși „mediul profesional” ar putea fi „afectat”, ba chiar să apară „un posibil impact asupra pacienților”.

Ioana Stăniloiu este tipul perfect al activistului de tip nou, apărut din spuma Corectitudinii Politice, noua ideologie totalitară care ambiționează să spele mințile din întreaga lume. Dacă în timpul comunismului, printre secretarii de partid întâlneai și oameni de omenie, ca nea Mitică Păvălucă, activiștii de tip nou au cu toții o răutate funciară în vine. Sunt niște teroriști psihologici. Iar răutatea nu le este egalată decât de tupeu.

Faptul că nu a pus niciodată mâna pe un bisturiu, darmite să „reteze o coapsă” pentru a opera un creier, nu o împiedică pe Stăniloiu să-l pârască pe venerabilul chirurg pentru o părere personală, emisă cu sinceritate după mai bine de jumătate de veac de experiență profesională strălucită, în care a salvat mii de vieți.

Cine ia în râs sau bagatelizează acest scandal greșește fatal. Bunul profesor va trebui să facă drumuri la CNCD ca la Securitate, să dea declarații, să se justifice, să-și pună cenușă în cap. Va trebui să treacă printr-un adevărat proces politic, în cel mai pur stil al anilor ’50, în fața unei instanțe ideologice.

 

Și, nu în ultimul rând, riscă un avertisment sau o amendă (maximul este de 7000 de euro), ca un stigmat, în semn de recunoștință a statului român pentru cariera sa de șase decenii. Atacul la Leon Dănăilă se vrea o execuție exemplară. (Ați remarcat că nici unul din liderii PNL nu a sărit în ajutorul candidatului lor?) Așa lucrează teroarea Corectitudinii Politice: țelul este ca, după suficient de multe astfel de cazuri, gălăgios mediatizate, omul să se gândească de două ori până deschide gura, săși cenzureze vorbele sau să vorbească în șoaptă după ce s-a uitat atent în stânga și-n dreapta. Până când ajunge să-și reprime gândurile. Să-și schimbe comportamentul. Să se transforme în Omul Nou, perfect manipulabil.

Este coșmarul din care s-a scuturat America, dar care face încă nestingherit ravagii în Europa. Este „idealul” societății Big Brother imaginate de Orwell. Sau al Reeducării de la Pitești.

În această lume coaptă în mințile politrucilor mondiali, aseptică și rece ca o morgă, unde oamenii stau înșirați perfect ca niște morți pe dalele albe de marmură și înveliți regulamentar în cearșafuri, râsul de inepțiile lui nea Mitică Păvălucă trebuie scos în afara legii.”[4]

Video

  1. http://www.activenews.ro/stiri-social/UPDATE-Homosexualii-il-vor-pedepsit-pe-Leon-Danaila-pentru-sustinerea-familiei-Heterosexualii-ei-dau-nastere-la-copii-pot-sa-faca-copii.-Un-homosexual-poate-sa-cumpere-copii-poate-sa-i-fure-poate-sa-i-achizitioneze-pe-alte-cai-141932
  2. http://www.evz.ro/romania-invinsa-copiii-lui-florin-barbu-au-fost-dati-definitiv-spre-adoptie-unui-cuplu-gay.html
  3. http://www.activenews.ro/stiri-locale/Crucea-din-Piata-Unirii-a-fost-PROFANATA-cu-mesaje-pro-homosexualitate-136840
  4. http://www.evz.ro/leon-danaila-executat-ritualic-de-komisarii-corectitudinii-polit.html
  5. Foto: Internet
  6. Video: news.ro

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro