Dictatura UE: Amendă de 250.000 de euro pentru fiecare imigrant refuzat!

Distribuie!by Avand in vedere faptul ca liderii nationalisti ai diverselor state europene au ales sa se opuna primirii asa-zisilor “refugiati”, Uniunea Europeana doreste ca aceste state sa fie amendate cu o suma uriasa de 250.000 euro pentru fiecare “refugiat” refuzat. Intr-un fel este de apreciat aceasta idee dictatoriala a UE, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Avand in vedere faptul ca liderii nationalisti ai diverselor state europene au ales sa se opuna primirii asa-zisilor “refugiati”, Uniunea Europeana doreste ca aceste state sa fie amendate cu o suma uriasa de 250.000 euro pentru fiecare “refugiat” refuzat.

Intr-un fel este de apreciat aceasta idee dictatoriala a UE, caci asta nu va face decat sa-i trezeasca pe oameni la realitate si sa ceara, cat mai multi, iesirea din UE, dupa cum cer multi britanici, in ciuda propagandei vehemente impotriva asta.


La conducerea UE se afla aceeasi indivizi din sfera comunismului, doar ca ei, astazi, isi spun “social-democrati”. In fapt, Socialismul sinonim cu Comunismul, nefiind nici o diferenta intre cele doua cuvinte, desi multi asa-zisi “politologi” considera a fi distincte cele doua ideologii. Nu, in realitate sunt aceeasi marxisti/internationalisti, care astazi combina capitalismul/globalismul si marxismul/internationalismul.

In realitate, UE doreste sa distruga definitiv toate traditiile statelor membre, prin stramutarea aici a altor populatii straine (asa-zisii “refugiati”), care aduc dupa ei cultura lor, religia lor, traditiile lor, iar amestecarea acestor traditii/culturi se numeste in limbajul marxist – multiculturalism.


Multiculturalismul combinat cu propaganda homosexuala si libertinajul acesta sexual nu vor face decat sa prabuseasca omenirea, iar colapsul este iminent. Sa nu uitam ca Sodoma si Gomora tot dintr-o astfel de depravare s-a prabusit. La fel si Imperiul Roman, a carui ideologie juridica si “dreapta” o folosim pentru a face “dreptate”.

Oamenii au fost invatati sa creada in “stanga” si in “dreapta”, in Republica sau in Monarhie, in Capitalism sau in Comunism/Socialism, dar in realitate toate aceste ideologii au fost niste experimente ale Iluminatilor, caci indiferent de ideologia aleasa pentru a conduce un stat, ea se bazeaza pe existenta a doua grupuri: o elita de bogatasi si o gloata.

Nu mai este nici o forma de indoiala ca UE doreste distrugerea natiunilor, iar dupa aceste decizii oamenii trebuie sa se gandeasca daca mai accepta dictatura UE sau aleg sa-si consolideze forta nationalista pentru protejarea identitatii lor ca popor.

Planul Kalergi, al lui Richard Coudencouve Kalergi, despre care a scris in cartea sa “Idealismul Practic”, nu mai este secret, ci cunoscut si ferm analizat. Kalergi sustine in cartea sa ca, “omul viitorului va fi o corcitura, un euroasian-negroid”. Toate astea in vederea crearii PanEuropa.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

DNA - un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România
Reacție a românilor împotriva ambasadorului SUA, Hans Klemm, un susținător al așa-zisei "lupte anticorupție". Marile companii străine nu sunt cercetate de DNA!
Există alternativă la Facebook, Google +, YouTube, Twitter, Instagram? Da, există!
„Reformatorii” au decis să treacă la ştergerea identităţii naţionale. Ținta? Un popor fără coloană vertebrală!
Cum a fost acaparată România de rețeaua lui George Soros?
Donald Trump a decis: Ambasadorul SUA, Hans Klemm, la București părăsește România
Lider maghiar, apel către Iohannis pe tema autonomiei maghiarilor: "România federală ar fi un stat mult mai eficient"
Sorosiștii #Rezist au ieșit în stradă să protesteze împotriva legii răspunderii magistraților (26 noiembrie 2017)! ONG-iștii lui George Soros nu vor ca magistrații să răspundă pentru abuzuri si erori judiciare! Lipsa răspunderii magistraților îi transformă pe unii dintre aceștia în interlopi! Lipsa răspunderii magistraților crează un sentiment de nesiguranță în rândul oamenilor, deoarece orice om poate fi victima unui abuz!
Basescu recunoaste ca CIA tortureaza detinutii de la Guantanamo, pana acestia spun ce ofiterii CIA vor sa auda ! Astia sunt "partenerii strategici" ai Romaniei !
Mass-media din Franța: "România este de vânzare. În curând acolo nu vor mai fi prea multe lucruri româneşti de vânzare"
Profețiile lui Sundar Singh despre România: "Eu știu prin viziune divină că România are o mare misiune Dumnezeiască de redresare spirituală planetară"
DNA a nenorocit România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.