Dictatura UE: Amendă de 250.000 de euro pentru fiecare imigrant refuzat!

by Avand in vedere faptul ca liderii nationalisti ai diverselor state europene au ales sa se opuna primirii asa-zisilor “refugiati”, Uniunea Europeana doreste ca aceste state sa fie amendate cu o suma uriasa de 250.000 euro pentru fiecare “refugiat” refuzat. Intr-un fel este de apreciat aceasta idee dictatoriala a UE, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Avand in vedere faptul ca liderii nationalisti ai diverselor state europene au ales sa se opuna primirii asa-zisilor “refugiati”, Uniunea Europeana doreste ca aceste state sa fie amendate cu o suma uriasa de 250.000 euro pentru fiecare “refugiat” refuzat.

Intr-un fel este de apreciat aceasta idee dictatoriala a UE, caci asta nu va face decat sa-i trezeasca pe oameni la realitate si sa ceara, cat mai multi, iesirea din UE, dupa cum cer multi britanici, in ciuda propagandei vehemente impotriva asta.


La conducerea UE se afla aceeasi indivizi din sfera comunismului, doar ca ei, astazi, isi spun “social-democrati”. In fapt, Socialismul sinonim cu Comunismul, nefiind nici o diferenta intre cele doua cuvinte, desi multi asa-zisi “politologi” considera a fi distincte cele doua ideologii. Nu, in realitate sunt aceeasi marxisti/internationalisti, care astazi combina capitalismul/globalismul si marxismul/internationalismul.

In realitate, UE doreste sa distruga definitiv toate traditiile statelor membre, prin stramutarea aici a altor populatii straine (asa-zisii “refugiati”), care aduc dupa ei cultura lor, religia lor, traditiile lor, iar amestecarea acestor traditii/culturi se numeste in limbajul marxist – multiculturalism.


Multiculturalismul combinat cu propaganda homosexuala si libertinajul acesta sexual nu vor face decat sa prabuseasca omenirea, iar colapsul este iminent. Sa nu uitam ca Sodoma si Gomora tot dintr-o astfel de depravare s-a prabusit. La fel si Imperiul Roman, a carui ideologie juridica si “dreapta” o folosim pentru a face “dreptate”.

Oamenii au fost invatati sa creada in “stanga” si in “dreapta”, in Republica sau in Monarhie, in Capitalism sau in Comunism/Socialism, dar in realitate toate aceste ideologii au fost niste experimente ale Iluminatilor, caci indiferent de ideologia aleasa pentru a conduce un stat, ea se bazeaza pe existenta a doua grupuri: o elita de bogatasi si o gloata.

Nu mai este nici o forma de indoiala ca UE doreste distrugerea natiunilor, iar dupa aceste decizii oamenii trebuie sa se gandeasca daca mai accepta dictatura UE sau aleg sa-si consolideze forta nationalista pentru protejarea identitatii lor ca popor.

Planul Kalergi, al lui Richard Coudencouve Kalergi, despre care a scris in cartea sa “Idealismul Practic”, nu mai este secret, ci cunoscut si ferm analizat. Kalergi sustine in cartea sa ca, “omul viitorului va fi o corcitura, un euroasian-negroid”. Toate astea in vederea crearii PanEuropa.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Cine sunt migranţii ilegali care au luat cu asalt Timişoara? Bine îngrijit, tuns tip army, era cât pe ce să lovească câteva persoane
Cum s-au infiltrat SRI, SIE, ARMATA și Internele în Presă. Operațiunea „Noi suntem Statul!” - Faza Ziariștilor cu Epoleți (XVII)
Colonel STS confirma operatiunea "Steag Fals" de la Clubul Colectiv: "Focul de la Clubul Colectiv a fost pus intentionat!"
Presa din Romania aflata sub controlul SUA-UE si influenta negativa pe care o are asupra oamenilor: minciuni, manipulari si dezinformari!
Masacrul de la Pătroaia, județul Dâmbovița (4 iulie 1944) – cum au atacat aviatorii americani un tren civil
Premierul României, Mihai Tudose, vrea să introducă vaccinarea obligatorie! Ne vom opune acestui proiect de lege specific regimurilor totalitare!
Partidul Miscarea Populara sustine cedarea masiva a suveranitatii Romaniei catre UE! Basescu a cedat catre UE o parte din suveranitatea Romaniei, motiv pentru care a si ramas presedinte! Si uite asa se incalca articolul 1 din Constitutie!
Fostul șef SPP Dumitru Iliescu: SUA vor control total. Maior și Coldea, în slujba lor. Iohannis conduce statul paralel
I-am invins: Chevron renunta la exploatarea gazelor de sist in Romania ! Asa au facut si alte state din Europa si SUA !
În spatele isteriei "pestei porcine africane" se află planul de a interzice românilor să mai crească porci în gospodării
Retinerea datelor de catre furnizorii de telecomunicatii este neconstitutionala conform Curtii Constitutionale ! Legea Big Brother initiata de SRI se darama incetul cu incetul !
Pactul ONU pentru migrație va fi semnat! România va da undă verde intrării migranților, chiar dacă mai multe state și-au anunțat în ultimele luni decizia de a se retrage
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro