Dictatura UE: Amendă de 250.000 de euro pentru fiecare imigrant refuzat!

by Avand in vedere faptul ca liderii nationalisti ai diverselor state europene au ales sa se opuna primirii asa-zisilor “refugiati”, Uniunea Europeana doreste ca aceste state sa fie amendate cu o suma uriasa de 250.000 euro pentru fiecare “refugiat” refuzat. Intr-un fel este de apreciat aceasta idee dictatoriala a UE, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Avand in vedere faptul ca liderii nationalisti ai diverselor state europene au ales sa se opuna primirii asa-zisilor “refugiati”, Uniunea Europeana doreste ca aceste state sa fie amendate cu o suma uriasa de 250.000 euro pentru fiecare “refugiat” refuzat.

Intr-un fel este de apreciat aceasta idee dictatoriala a UE, caci asta nu va face decat sa-i trezeasca pe oameni la realitate si sa ceara, cat mai multi, iesirea din UE, dupa cum cer multi britanici, in ciuda propagandei vehemente impotriva asta.


La conducerea UE se afla aceeasi indivizi din sfera comunismului, doar ca ei, astazi, isi spun “social-democrati”. In fapt, Socialismul sinonim cu Comunismul, nefiind nici o diferenta intre cele doua cuvinte, desi multi asa-zisi “politologi” considera a fi distincte cele doua ideologii. Nu, in realitate sunt aceeasi marxisti/internationalisti, care astazi combina capitalismul/globalismul si marxismul/internationalismul.

In realitate, UE doreste sa distruga definitiv toate traditiile statelor membre, prin stramutarea aici a altor populatii straine (asa-zisii “refugiati”), care aduc dupa ei cultura lor, religia lor, traditiile lor, iar amestecarea acestor traditii/culturi se numeste in limbajul marxist – multiculturalism.


Multiculturalismul combinat cu propaganda homosexuala si libertinajul acesta sexual nu vor face decat sa prabuseasca omenirea, iar colapsul este iminent. Sa nu uitam ca Sodoma si Gomora tot dintr-o astfel de depravare s-a prabusit. La fel si Imperiul Roman, a carui ideologie juridica si “dreapta” o folosim pentru a face “dreptate”.

Oamenii au fost invatati sa creada in “stanga” si in “dreapta”, in Republica sau in Monarhie, in Capitalism sau in Comunism/Socialism, dar in realitate toate aceste ideologii au fost niste experimente ale Iluminatilor, caci indiferent de ideologia aleasa pentru a conduce un stat, ea se bazeaza pe existenta a doua grupuri: o elita de bogatasi si o gloata.

Nu mai este nici o forma de indoiala ca UE doreste distrugerea natiunilor, iar dupa aceste decizii oamenii trebuie sa se gandeasca daca mai accepta dictatura UE sau aleg sa-si consolideze forta nationalista pentru protejarea identitatii lor ca popor.

Planul Kalergi, al lui Richard Coudencouve Kalergi, despre care a scris in cartea sa “Idealismul Practic”, nu mai este secret, ci cunoscut si ferm analizat. Kalergi sustine in cartea sa ca, “omul viitorului va fi o corcitura, un euroasian-negroid”. Toate astea in vederea crearii PanEuropa.

Citiți și...

Ponta si Johannis doua marionete ale SUA care sunt pentru exploatarea gazelor de sist ! Anularea votului este singura optiune cinstita !
România - țintă a experimentelor SUA-UE
Jean Monnet, Parintele Fondator al Uniunii Europene, a fost mason și a susținut Noua Ordine Mondială
„Ce aveți cu străinii?” Reacție violentă a protestatarilor de la guvern la apariția unui banner prin care se cerea ANAF să trateze firmele străine la fel ca pe cele românești
Big Brother: ANAF subjugă ICI - Protocol cu privire la furnizarea de informații despre proprietarii domeniilor de internet .ro
Acțiune în premieră: Șeful Raiffeisen, Steven van Groningen, "sancționat" pentru că a protestat în fața Guvernului
O Problemă pentru Siguranța Națională: Mii de maghiari au cerut autonomia Ținutului Secuiesc la Târgu Mureș
Scurgere masivă de informații din acordul UE-SUA: Liber la OMG și carne cu hormoni
Fondul Proprietatea condus de fostul ambasador american Mark H. Gitenstein, profit imens din România: DNA a refuzat să cerceteze ingineria financiară pusă la cale de peste ocean! DNA nu are cum sa îi cerceteze pe americani, deoarece DNA este creația SUA!
Ungurii l-au invitat pe un lider separatist catalan la Cluj ca să le vorbească despre "cât de benefică este destrămarea țărilor". Liderul separatist catalan către unguri: "Transilvana are nevoie de autoguvernare"
20 de țări din UE printre care şi România semnează azi la Bruxelles înființarea Armatei Federalistei UE Tăcere totală a autorităților din România pe acest subiect. Românii nu trebuie să ştie
Președintele României, Klaus Iohannis, este enervat de adoptarea legilor justiției, care înseamnă sfârșitul Statului Paralel și acuză o "dictatură a majorității"! În democrație, majoritatea oamenilor conduc o țară! Nu există "dictatura majorității", ci doar "dictatura minorității" pe care Klaus Iohannis și globaliștii o susțin!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro