Dictatura UE: Amendă de 250.000 de euro pentru fiecare imigrant refuzat!

Distribuie!

Avand in vedere faptul ca liderii nationalisti ai diverselor state europene au ales sa se opuna primirii asa-zisilor „refugiati”, Uniunea Europeana doreste ca aceste state sa fie amendate cu o suma uriasa de 250.000 euro pentru fiecare „refugiat” refuzat.

Intr-un fel este de apreciat aceasta idee dictatoriala a UE, caci asta nu va face decat sa-i trezeasca pe oameni la realitate si sa ceara, cat mai multi, iesirea din UE, dupa cum cer multi britanici, in ciuda propagandei vehemente impotriva asta.


La conducerea UE se afla aceeasi indivizi din sfera comunismului, doar ca ei, astazi, isi spun „social-democrati”. In fapt, Socialismul sinonim cu Comunismul, nefiind nici o diferenta intre cele doua cuvinte, desi multi asa-zisi „politologi” considera a fi distincte cele doua ideologii. Nu, in realitate sunt aceeasi marxisti/internationalisti, care astazi combina capitalismul/globalismul si marxismul/internationalismul.

In realitate, UE doreste sa distruga definitiv toate traditiile statelor membre, prin stramutarea aici a altor populatii straine (asa-zisii „refugiati”), care aduc dupa ei cultura lor, religia lor, traditiile lor, iar amestecarea acestor traditii/culturi se numeste in limbajul marxist – multiculturalism.


Multiculturalismul combinat cu propaganda homosexuala si libertinajul acesta sexual nu vor face decat sa prabuseasca omenirea, iar colapsul este iminent. Sa nu uitam ca Sodoma si Gomora tot dintr-o astfel de depravare s-a prabusit. La fel si Imperiul Roman, a carui ideologie juridica si „dreapta” o folosim pentru a face „dreptate”.

Oamenii au fost invatati sa creada in „stanga” si in „dreapta”, in Republica sau in Monarhie, in Capitalism sau in Comunism/Socialism, dar in realitate toate aceste ideologii au fost niste experimente ale Iluminatilor, caci indiferent de ideologia aleasa pentru a conduce un stat, ea se bazeaza pe existenta a doua grupuri: o elita de bogatasi si o gloata.

Nu mai este nici o forma de indoiala ca UE doreste distrugerea natiunilor, iar dupa aceste decizii oamenii trebuie sa se gandeasca daca mai accepta dictatura UE sau aleg sa-si consolideze forta nationalista pentru protejarea identitatii lor ca popor.

Planul Kalergi, al lui Richard Coudencouve Kalergi, despre care a scris in cartea sa „Idealismul Practic”, nu mai este secret, ci cunoscut si ferm analizat. Kalergi sustine in cartea sa ca, „omul viitorului va fi o corcitura, un euroasian-negroid”. Toate astea in vederea crearii PanEuropa.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Aproximativ 2.000 de persoane, la marşul pentru autonomie de la Târgu Mureş! "Ținutul Secuiesc" a fost și va rămâne Pământ Românesc!
Minciuna pestei porcine africane - o minciună pentru sabotarea economiei românești
Globalistul Cristian Preda a denigrat România în plenul Parlamentului European
Iluminații împotriva României - Pas cu pas, proiectul de distrugere în secret a României, ce se derulează implacabil
Departamentul de Stat al SUA a publicat un raport denigrator despre România în 2017: Biserica Ortodoxă și Coaliția pentru Familie, vinovații de serviciu ai americanilor. Acuzațiile aduse lui Soros reprezintă „antisemitism”, iar Mălin Bot este „reporter ce promovează statul de drept”
Multinaţionalele din România sunt ineficiente pentru economie! Cum fraudează corporaţiile țara noastră?
Cine sunt migranţii ilegali care au luat cu asalt Timişoara? Bine îngrijit, tuns tip army, era cât pe ce să lovească câteva persoane
Cum vorbeau liderii CIA de moartea lui Ceaușescu. Enigmatica ședință, cu 3 ani și 3 zile înainte de execuția de la Târgoviște
ONG-urile lui George Soros ataca publicatiile si ONG-urile nationaliste din Romania!
Sorosiștii #Rezist au ieșit în stradă să protesteze împotriva legii răspunderii magistraților (26 noiembrie 2017)! ONG-iștii lui George Soros nu vor ca magistrații să răspundă pentru abuzuri si erori judiciare! Lipsa răspunderii magistraților îi transformă pe unii dintre aceștia în interlopi! Lipsa răspunderii magistraților crează un sentiment de nesiguranță în rândul oamenilor, deoarece orice om poate fi victima unui abuz!
Ambasadorul SUA, Hans Klemm, continuă să se implice în politica internă a României, dând indicații Guvernului
Maximillian Katz, între şpaga pentru duty free şi chestiunea evreiască în România

Citiți și...

Un colonel STS susține că la clubul Colectiv a fost un atentat terorist: "Se ştia, mă! Ştia şeful din Minister... Şi Oprea... Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!", unii..."
Antonie Iorgovan asasinat după ce a vorbit împotriva masoneriei
Departamentul de Stat al SUA a publicat un raport denigrator despre România în 2017: Biserica Ortodoxă și Coaliția pentru Familie, vinovații de serviciu ai americanilor. Acuzațiile aduse lui Soros reprezintă „antisemitism”, iar Mălin Bot este „reporter ce promovează statul de drept”
Parlamentul a respins proiectul de lege al #rezistenților de la USR privind cenzurarea mesajelor antivaccinare
Pe cine supără Istoria românilor!?!
Big Brother: Procurorii au primit acces nelimitat la datele românilor
Românii din Covasna și Harghita, ÎMPIEDICAȚI să intre cu drapelul României în Muzeul Satului din București: „Însemnele tricolorului vor fi folosite în limita bunului simț, fără prea mari exagerări”
Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi - propagandiștii globaliști
Nu PSD-ul este ținta Mișcării #Rezist, ci naționalismul românesc
Jurnalul lui Ion Antonescu referitor la lovitura de stat din 23 august 1944
Iluminații împotriva României - Pas cu pas, proiectul de distrugere în secret a României, ce se derulează implacabil
România, stat polițienesc: Sindicaliștii din poliție vor ca polițiștii să nu mai fie filmați sau fotografiați! Cei care filmează sau fotografiază un polițist riscă să fie amendat cu 10.000 lei! Filmarea și fotografierea polițiștilor trebuie să rămână legală! Filmările și fotografiile cu polițiști care comit abuzuri trebuie postate pe internet pentru a atrage atenția opiniei publice!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...