Dictatura UE: Guvernul Marii Britanii nu poate declanșa Brexit fără aprobarea Parlamentului

by “Inalta Curte de Justitie de la Londra a decis ca Guvernul Marii Britanii nu poate sa declanseze iesirea din Uniunea Europeana fara aprobarea Parlamentului. Decizia nu este definitiva, iar Guvernul a anuntat deja ca o va ataca, transmite BBC. Analistul politic BBC, Norman Smith, a explicat ca, in cazul […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Inalta Curte de Justitie de la Londra a decis ca Guvernul Marii Britanii nu poate sa declanseze iesirea din Uniunea Europeana fara aprobarea Parlamentului.


Decizia nu este definitiva, iar Guvernul a anuntat deja ca o va ataca, transmite BBC.


Analistul politic BBC, Norman Smith, a explicat ca, in cazul in care decizia instantei va ramane neschimbata, va dura “luni si luni” pana cand Brexitul va fi declansat.

Amintim ca premierul Marii Britanii, Theresa May, a anuntat anterior ca are de gand sa invoce Articolul 50 din Tratatul de la Lisabona si sa notifice oficial UE cu privire la intentia Regatului Unit de a parasi blocul comunitar pana la finele lunii martie 2017.


Dar intentiile Guvernului au fost contestate, pe motiv ca sunt neconstitutionale.

Potrivit reclamantilor, iesirea Marii Britanii din blocul comunitar va suprima mai multe drepturi de care se bucura in prezent britanicii, printre care libertarea de miscare in interiorul Uniunii Europene. Asadar, opozantii Brexit sustin ca lucrul acesta nu se poate face fara aprobarea Parlamentului.

Pe de alta parte, premierul May voia sa foloseasca prerogativa regala (o putere istorica detinuta in mod oficial de regina) pentru a invoca Articolul 50 al Tratatului de la Lisabona. Acest pas deschide o perioada de doi ani de negocieri pentru stabilirea conditiilor iesirii din UE, informeaza The Guardian.

Aceasta putere, care in realitate este exercitata de politicieni, permite luarea unor decizii majore fara sa se treaca printr-un vot in Parlament. Ea vizeaza probleme grave, precum declararea razboiului, dar si chestiuni mai simple, cum ar fi emiterea de pasapoarte.

Astazi judecatorii de la Inalta Curte au decis ca “Guvernul nu are puterea, in baza prerogativei Coroanei”, sa declanseze negocieri pentru iesirea Marii Britanii din UE.

Cum ar vota Parlamentul

Potrivit Reuters, aproximativ trei sferturi din cei 650 de membri ai Camerei inferioare a Parlamentului au sprijinit campania de ramanere in UE inainte de referendum.

Cu toate acestea, un sondaj Reuters, realizat luna trecuta, arata ca ar sprijini acum Brexit.”[1]

Dictatura UE: Guvernul Marii Britanii nu poate declanșa Brexit fără aprobarea Parlamentului

Ceea ce vedeti acum este dovada cat se poate de clara ca Uniunea Europeana functioneaza pe baza de dictatura si nu pe baza asa-zisei “democratii” pe care ne-o flutura tot felul de globalisti.

Noi ne-am mirat atunci cand tabara pro-Brexit a reusit sa castige, deoarece am considerat ca globalistii vor manipula votul astfel incat sa castige tabara anti-Brexit. Nu a fost nevoie, dupa cum se poate observa totul a fost bine ticluit.

brexit Marea Britanie ue

S-a lasat impresia de castig al nationalistilor, urmat de o bucurie imensa, pentru ca apoi sa vina Presedintele Parlamentului European, Martin Schultz, sa afirme ca “nu este in filosofia UE ca oamenii sa isi decida soarta”.

Acum, vedem ca se tot tergiverseaza procesul de iesire din Uniunea Europeana. Decizia Inaltei Curti de Justitie de la Londra nu face decat sa incalce votul si sa permita globalistilor blocarea de iesire din UE.

Daca Parlamentul Marii Britanii nu isi da aprobarea pentru derularea procedurii de Brexit, va fi cea mai buna dovada de incalcare a votului. In realitate nu exista “libera alegere”. O astfel de decizie de blocare a Brexitului va provoca un urias val de indignare in randul nationalistilor britanici si vor avea loc mari proteste.

Dupa cum spunea si Mark Twain: “Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/brexit/marea-britanie/guvernul-marii-britanii-nu-poate-declansa-brexit-fara-aprobarea-parlamentului-1442088
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

9 Mai - Ziua Europei - un superstat parte a Noii Ordini Mondiale și a Guvernului Mondial
Atunci când toate câștigurile tale se duc pe plata hranei și a celorlalte necesități ale traiului zilnic, munca ta nu mai este vazută ca o oportunitate a progresului economic, ci mai degrabă ca un act de supraviețuire. În lumea reală, aceasta se numește sclavie
Emil Străinu - "OZN-urile - armele de revanșă ale lui Hitler"
Armele supreme: HAARP și SURA
Sub semnul Scorpionului: Uniunea Europeană şi Uniunea Sovietică
Operaţiunea "Rapid şi furios": În anul 2011, Biroului pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc şi Explozibili din SUA (ATF) a lansat operaţiunea „Rapid şi furios” prin care furnizau arme de contrabandă celor mai periculoşi traficanţi de droguri din Mexic, cu pretextul că astfel vor putea urmări traseul armelor şi vor reuşi să anihileze reţelele de trafic de droguri
Matteo Salvini: Vom susține întotdeauna dreptul suveran al popoarelor
Cel mai ascultat jurnalist de radio din SUA: "Suntem în pragul celui de-al doilea Război Civil. Nimic din ceea ce se întâmplă nu este întâmplător și se întâmplă cu ajutorul mass-mediei și susținerea stângii globaliste"
Benjamin Fulford – crearea noii religii planetare şi Noua Ordine Mondială ar urma să fie implementate de la 1 mai 2016
Preşedintele Mexicului din anii '80, Miguel De La Madrid, a relatat "Legenda Iguanei"
O lamentabilă decădere morală. Comitetul ONU pentru Drepturile Omului intenționează să „impună” legalizarea universală a avortului în numele dreptului la viață
Lista revendicărilor mișcării „vestele galbene” din Franța
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro