Dictatura Verde – Planurile Comisiei Europene pentru taxarea emisiilor de carbon și dubla tranziție verde și digitală

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Surse apropiate Redacției ne-au trimis un document în care Comisia Europeană prezintă un plan ambițios pentru o dublă tranziție, verde și digitală, care se traduce într-o utopie comunistă.

În acest document, Comisia dă de înțeles că ordinele se execută, nu se discută:


Amânarea acțiunilor de combatere a schimbării climatice și suspendarea măsurilor nu este o opțiune pentru U.E.

Comisia susține faptul că criza Covid-19 oferă o ocazie unică pentru a accelera tranziția către o economie neutră din punct de vedere al impactului asupra climei. Ideea utopică de “neutralitate climatică” o vor realizată, conform obiectivelor din document, până în 2050.


Se vorbește de “ecologizarea locuințelor” si se preconizează : “consumatorii vulnerabili” vor avea costuri mari pe emisiile de dioxid de carbon. Vor suprataxa emisiile de carbon.

Așădar, urmărind să reducă cu 55% emisiile, iată ce declară: “prin utilizarea sporită a stabilirii de tarife pentru emisiile de carbon și cuplată cu redistribuirea veniturilor către gospodăriile cu venituri scăzute” – adică vor taxa carbonul așa mult încât gospodarii nu-si vor mai permite încălzirea, scenariu în care vin cu “redistribuirea veniturilor” și ajutoare sociale care îi fac pe oameni dependenti de guvern. Nu te vaccinezi? Nu primești ajutor la factura de căldură, pe care nu-ți mai permiți să o plătești după ecologizare.

Vor impune standarde mai stricte pentru emisiile de poluanti atmosferici și de CO2 pentru vehicule. Nu ne vom mai permite mașini. Ne-o spun apoi sub altă formă, “autoturismele convenționale vor trebui să fie înlocuite treptat cu vehicule cu emisii zero“. Pe lângă “certificatele de emisii”, ei vor umbla la Directiva privind impozitarea energiei, efectiv vor să stabilească un “preț al carbonului“.

Toate măsurile sunt justificate prin sintagma “îmbunătățește condițiile de trai, sănătate, duce la crearea de locuri de muncă si reduce facturile la energie.” Nimeni nu va scăpa de aceste directive neobolșevice. Ne-o confirmă expresia “nimeni nu este lăsat deoparte” care se regăsește de câteva ori în text.

De asemenea vor să “asigure existența unei forțe de muncă diverse și favorabile incluziunii“. Cum altfel, dacă nu prin imigrație?

Nu am citit ceva cu un limbaj mai de lemn, este un chin să parcurgi tot documentul. Vedeți și voi, puteți sa-l descărcați AICI. Acest document face parte din seria de strategii pentru implementarea Agendei 21, Agendei 30 , iar pentru România se numește PNRR.

Acești oameni, tovarășii din Comisia Europeană, literalmente se cred Mesia, astfel că la pagina 26 își trădează complexul mesianic:

“UE are posibilitatea, dar și obligația morală, să influențeze tendințele globale…””[1]

SURSE

  1. https://www.incorectpolitic.com/dictatura-verde-planurile-comisiei-europene-pentru-taxarea-emisiilor-de-carbon-si-dubla-tranzitie-verde-si-digitala/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

B’nai B’rith (Fiii Alianţei) este o organizaţie evreiască cu un sistem paralel masoneriei obişnuite
Riscurile multiple şi nebănuite ale ingerării fluorului. Modalităţi eficiente de eliminare a compuşilor fluoruraţi toxici din organismul nostru
Asociația Medicală Britanică recomandă expresia „persoane însărcinate” în loc de „femei însărcinate”, ca să nu ofenseze… „bărbații însărcinați”!
Incendiile care afectează multe țări de pe planetă fac parte din agenda globalistă, ele fiind orchestrate de către globaliști pentru a convinge oamenii că sunt cauzate de "schimbările climatice" și că oamenii trebuie să accepte Agenda 2030, Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial
Franța se îndreaptă spre un război civil? L. Obertone: "Curând, europenii vor fi minoritari în propriile țări"
Turnurile World Trade Center au fost proiectate să reziste unor coliziuni cu avioane
Suedia și strategia imunității de grup: După ce a fost intens criticată pentru decizia de a nu pune în aplicare închiderea completă a țării și nici nu a impus obligativitatea măștii, Suedia are acum una dintre cele mai scăzute rate de infecție cu coronavirus din lume
Aurel I. Rogojan: "Securitatea națională a României este acum dependentă de o tot mai mare intruziune în viața privată a cetățenilor"
Ministrul polonez de externe: "Vrem vindecarea țării noastre după 25 de ani de îndoctrinare liberală"
O companie deţinută de Google a primit accesul la datele medicale a 1,6 milioane de pacienţi britanici monitorizaţi de trustul Royal Free NHS
Slobodan Milosevic: "Țările aflate sub dominație străină iși uită repede trecutul, istoria, tradițiile, simbolurile naționale, modul lor de viață și uneori chiar propria limbă"
Profesorul canadian Byram Bridle, care a dezvălui că proteina spike din vaccinuri e o toxină periculoasă, a devenit ținta unei campanii vicioase de denigrare, hărțuire și intimidare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...