„Digi 24 este o televiziune înființată și protejată de SRI!” Fostul colonel Dragomir, dezvăluiri uluitoare

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, a dezvăluit că în interiorul SRI au existat ordine emise pe unitate pentru a închide Antena 3, fiindcă postul de televiziune ar fi deranjat prin anchetele sale și „clica lui Coldea” s-a simțit atacată. Acesta a mai susținut și că Digi24 este un post înființat și protejat de serviciile secrete de informații române, ipoteză care a stârnit controverse în spațiul mediatic.

„Trustul INTACT deranja foarte tare clica lui Coldea din SRI și s-a dat ordin pentru închiderea Antenei 3. S-a încercat închiderea acestei televiziuni pe toate căile, inclusiv prin intermediul justiției, așa cum s-a și văzut”, a declarat Dragomir, la Antena 3.


„Din discuțiile la care am participat, intenția a fost de a închide trustul dumneavoastră. Trustul deranja clica. Cică nu a știut decât să controleze puterea, nu a avut respect pentru nimic”, a  mai dezvăluit adjunctul lui Coldea. „Orice este expus, orice scoatem la suprafață îi sperie pe acești oameni: media face investigații, media îi sperie (…) Au utilizat toate canalele ca să vă distrugă. Ceea ce nu pot să controleze, li se pare amenințător. Și în situația aceea, ori încearcă să preia, ori să distrugă, foarte rar să negocieze, cine au negociat cu ei au pierdut”.

Dragomir a mai susținut, confirmând neoficial zvonurile apărute în media, că Digi24 este o televiziune aflată sub protecția SRI, fiind înființată cu ajutorul serviciilor. Ion Cristoiu este cel care a lansat inițial ipoteza, iar declarația fostului colonel dă startul și mai multor zvonuri pe această temă, conform Știripesurse.”[1]


SURSE

  1. http://www.b1.ro/stiri/eveniment/digi24-este-o-televiziune-infiintata-si-protejata-de-sri-fostul-colonel-dragomir-dezvaluiri-uluitoare-198781.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Fake News în mass-media oficială: Avalanșă de știri mincinoase despre Coaliția pentru Familie, într-o singură zi, condusă de Adevărul și Hotnews. Cum se minte fără scrupule în presa „deontologilor”
Big Brother în România: Peste 6 milioane de români au fost ascultați abuziv de către SRI, în perioada 2005-2016, la cererea globaliștilor SUA-UE-Soros
Cum a fost DAT AFARĂ Cosmin Prelipceanu de la Antena 1: "E atât de prost pregătit, incompetent... A lucrat doar o zi la noi"
Interviu. Colonelul Ion Dedu rupe tăcerea și denunță public abuzurile din interiorul Serviciului Român de Informații
Document DNA: 3000 euro/zi costă filajul SRI! SRI a cheltuit sume uriașe pe interceptări. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus în operare 248.711 de mandate în perioada 2005-2014, ceea ce înseamnă la o medie de 6 luni/persoană peste 134 miliarde euro. Cu banii aceștia, aveam toate autostrăzile și utilitățile naționale realizate!
Dictatura cenzurii. Lucian Mîndruță a scos din direct un ascultător Digi FM pentru că nu era de acord cu opinia sa legată de măsurile fiscale ale PSD: „Gata, afară, aici eu conduc discuția”
Dumitru Iliescu, fost şef SPP: Iniţierea protocoalelor, opera CIA, care a corupt repede conducerea SRI
Cine sunt manipulatorii din presa din România
După ce a manipulat ani de zile cititorii cu titluri înșelătoare, Cristian Hostiuc, omul lui Adrian Sîrbu, se justifică: "Nu vrem să vă înșelăm, dar natura umană ne face să dăm clic pe lucrurile mai spectaculoase"
SRI cu ochii pe Fake News ca amenințare la adresa siguranței naționale. Ziariștii care dau o știre falsă devin echivalentul teroriștilor?
Publicația globalistă, HotNews.ro, deranjată de apelul la identitate, suveranitate și unitate națională făcut de Academia Română
Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi - propagandiștii globaliști
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...