Dincolo de aparențe: Întâlniri fără explicații

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„În anul 1975 a avut loc un accident teribil. Un tânăr de 17 ani care se afla pe un scuter a fost accidentat mortal de un șofer de taxi. Accidentul s-a produs în Hamilton, capitala Bermudelor. Cu un an înainte de a se produce această tragedie, pe aceeași stradă, în același oraș și în aceeași zi, a avut loc un alt accident tragic.

Același șofer de taxi accidentase mortal un alt tânăr care avea vârsta de 17 ani și circula pe un scuter. Cei doi tineri care au murit în cele două accidente erau frați. Autorul accidentelor, același șofer de taxi.


În anul 1915, doi soldați sunt aduși în stare gravă la spitalul din Katowice. Ambii au 19 ani și sunt bolnavi de pneumonie. Medicii au constatat cu stupoare că ambii se numeau Franz Richter și erau născuți în Silezia.

Peter Richley a fost marinar și a avut cinci naufragii din care a scăpat cu viață. În ultimul dintre ele a fost salvat de marinarii pachebotului City of Leeds. La bordul pachebotului se aflau mai multe persoane, printre care și o femeie care de ani de zile își căutase fiul.


Peter Richley a avut marea surpriză să-și întâlnească mama în momentul în care a fost salvat. În anul 1928 la Blackburne are loc un accident în care sunt implicate două automobile. Proprietarii celor două mașini se numesc Holden, iar agentul de poliție care s-a prezentat la locul accidentului se numea Holden.

Un caz extraordinar s-a petrecut în anul 1979, când doi frați gemeni s-au întâlnit după 40 de ani. Cei doi s-au născut în anul 1939, după care au fost dați spre adopție în două familii diferite.

Cei doi aveau câte un fiu. Numele acestora era James Allen. Fiecare dintre cei doi frați fusese căsătorit de două ori. Numele primelor soții era Linda. În momentul întâlnirii, fiecare era căsătorit cu o persoană care se numea Betty.

Fiecare dintre frați avea un câine care se numea Toy. Aveau același model de mașină, Chevrolet bleu. Fumau aceeași marcă de țigări și-și petreceau vacanțele în Florida, în aceeași localitate.

Antoine Blondin se afla pe aeroportul din Londra, când a constatat că își pierduse actele și banii. El se afla într-un restaurant din aeroport, moment în care chelnerul a anunțat că cineva îl caută la telefon. Surpriza a fost una de proporții. Cineva îi găsise actele și a sunat la domiciliul său din Franța pentru a-l anunța.

Nu se știe cum apelul fusese redirecționat către restaurantul unde se afla Blondin și cine cunoștea numărul de telefon al locației.
Ive Krupcinek este comentator sportiv în Chicago. El a povestit că s-a cazat la hotelul Savoy din Londra. Nu mică i-a fost mirarea când în noptiera din cameră a găsit câteva obiecte aparținând bunului său prieten, Harry Hannin, manager la echipa Harlem Globe Trotters.

exorcism1.1 DINCOLO DE APARENȚE. ÎNTÂMPLĂRI FĂRĂ EXPLICAȚII

Alături de obiecte era un bilet care îi era adresat. Știu că te vei caza în această cameră și te rog să-mi recuperezi obiectele personale. Biletul fusese scris cu șase luni înainte de această întâmplare. Ce coincidență?!”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/dincolo-de-aparente-intamplari-fara-explicatii

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...