Dincolo de invizibil, întâmplări ciudate

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„DINCOLO DE INVIZIBIL, ÎNTÂMPLĂRI CIUDATE

Legendele, întâmplările cu demoni și monștri sau cu persoane posedate au fascinat întotdeauna. Din punct de vedere religios explicația este una singură, mâna diavolului.


Diavolul poate lua oricare formă, se manifestă oriunde și oricând și poate imita pe oricine. Au fost și cazuri celebre în care oameni de stat importanți au susținut că s-au întâlnit cu diavolul. Este vorba despre președintele SUA, Thomas Jefferson, Cezar sau Napoleon.

Malcom X un lider al afro-americanilor a relatat în cartea numită Autobiografie o întâlnire cu diavolul. Acesta se așeza pe marginea patului și-l trezea din somn pe Malcom. El îl descrie ca fiind un tânăr îmbrăcat în negru cu o privire sumbră. Malcom susține că era paralizat, nu se putea mișca sau striga. La fiecare întâlnire diavolul îi transmitea câte un mesaj.


În toate descrierile, diavolul ia forma unui bărbat, îmbrăcat în negru, enigmatic, cu o privire înfiorătoare, piele albă, degete subțiri și lungi.

În anul 1950, cercetătorul Albert Bender, un cunoscut ufolog, a povestit că a fost vizitat de o persoană în negru, o apariție înfricoșătoare care i-a transmis să renunțe la cercetările sale. După acest incident, Bender a început să se simtă rău, avea stări de anxietate și slăbise foarte mult. A renunțat la proiectele de cercetare.

Statistic vorbind, cei care au avut astfel de întâlniri sau viziuni au avut probleme grave de sănătate sau chiar au decedat. Sunt voci care afirmă faptul că apariția diavolului se produce ca urmare a magiei negre.

Sunt mărturii ale unor persoane care afirmă că au fost vizitați de oameni îmbrăcați în negru, după ce au fost martorii unor evenimente legate de OZN-uri.

Sunt asemănătoare personajele?

În natură, în viața noastră există un echilibru. Au fost numeroase cazuri în care o persoană aflată în dificultate a fost ajutată în mod neprevăzut de către un cineva, un necunoscut, care apare nu se știe de unde.

Este cunoscut cazul unui cercetător american care a fost prins de o furtună de zăpadă. Singur fiind, într-o zonă muntoasă izolată, el a fost ghidat de către un necunoscut la o cabană. În momentul în care a vrut să mulțumească necunoscutului acesta dispăruse misterios.

O altă întâmplare este cea a unui pilot care a suferit un grav accident. Avionul s-a prăbușit în oceanul Pacific, la o milă distanță de cea mai apropiată insulă.

 

Grav rănit el a fost salvat de către un înotător, care conform mărturiei pilotului a apărut lângă epava avionului. După ce și-a revenit, el a încercat să găsească persoana care l-a salvat. Insula era pustie, nu era locuită.
Cine a fost necunoscutul și cum de s-a aflat în mijlocul oceanului, în momentul accidentului?

Au fost cazuri în care grupuri de mineri au fost izolați prin prăbușirea galeriei. O persoană misterioasă i-a scos din infern și i-a ghidat către suprafață. Cine sunt și de unde vin acești necunoscuți? Există un univers, o lume invizibilă care este în jurul nostru?”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/dincolo-de-invizibil-intamplari-ciudate
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...