Dintotdeauna civilizațiile extraterestre s-au implicat în dezvoltarea omenirii

Distribuie!

Nu de puține ori istoria antică a confirmat că încă din cele mai vechi timpuri zeii au fost confundați de cele mai multe ori cu extratereștri. Singura diferență între crezul de acum poate mai bine de 6000 de ani și cel din prezent este că în trecut acești așa-ziși zei se implicat în mod direct în viaţa societăților de pe Terra. În prezent lucrurile sunt ascunse sub un voal al misterului, pe care guvernele lumii l-au indus din motive greu de înțeles, iar campaniile de manipulare în masă își ating scopul, iar cei mai mulți dintre noi cred că zeii de astă dată, adică extratereștrii din prezent, nu există decât în imaginația unora.

Zeii au trăit și pe Pământ


Un papirus descoperit la Oxytchynchus, Alexandria, redă o imagine asupra evenimentelor care se petreceau pe Terra cu peste 2500 de ani în urmă. Textul este semnat de Hesiod, poet grec care a trăit în Beoţia, în secolul al VIII-lea î. H. și spune:
„Oamenii trăiau la fel ca zeii, fără vicii sau pasiuni, fără conflicte şi fără să muncească din greu. Trăind în armonie cu fiinţele divine, ei îşi duceau zilele în linişte şi pace, într-o societate în care toţi erau egali, se iubeau şi se respectau reciproc“.

De aici putem să tragem mai multe concluzii pentru că este cert faptul că zeii au dorit să se implice în bunul mers al civilizației de pe Terra. Probabil că au adus cu ei și anumite principii pe care oamenii trebuiau să le respecte pentru că altfel egalitatea devine incertă. Ciudat este și faptul că oamenii trăiau în armonie cu mii de ani în urmă, iar noi, în prezent, nu am putut adopta acest comportament.


Sumerul, țara domnului navelor care zboară

Scrierile sumeriene de pe tăbliţele de lut, vechi de peste 6.000 de ani, vorbesc despre ANUNNAKKI, „Cei care au coborât din cer pe pământ”, despre DINGIR, „Cei curaţi, coborâţi din navele lor zburătoare”, Sumerul însuşi fiind numit în aceste scrieri KLENGIR, „Ţara domnului navelor care zboară”.

Această perspectivă arată foarte bine că sumerienii au fost un popor protejat de cei care au venit din cer. Este lesne de înțeles că zeii sau extratereștrii s-au implicat în dezvoltarea Sumerului, dar și al civilizației. Adevăruri impresionante erau deținute de sumerieni, care de cele mai multe dintre cazuri sunt contestate în ziua de astăzi.

Întrebările fireşti nu încetat să apară, dar nimeni nu vrea să le ofere și un răspuns satisfăcător. Cine erau acești zei? De unde veneau ei și din ce motiv se implicau în dezvoltarea civilizației de pe Terra? De ce nu o mai fac și acum?

 

Tuneluri și găurile de vierme

În 2009, în timp ce efectuau cercetări etnografice asupra unui trib din regiunea Hoshangabad, statul Madhya Pradesh – India, specialiştii au găsit într-o peşteră un desen uluitor: un extraterestru echipat într-un costum de cosmonaut, o „farfurie zburătoare” care emite nişte raze şi un „câmp energetic” în jurul OZN-ului. Desenul are însă şi o „explicaţie“ senzaţională: reprezentarea unei „găuri de vierme”, acele inexplicabile „tuneluri” care leagă lumi din dimensiuni spaţio-temporale diferite. Este ca şi cum cei care au zugrăvit desenul respectiv au vrut neapărat să ne spună şi cum au ajuns la noi. Într-o declaraţie făcută în publicaţia Archaeologydaily, arheologul Wassim Khan afirmă că obiectele din desenul rupestru sunt în totală neconcordanţă cu alte exemple de artă preistorică, ce descriu viaţa oamenilor din acele locuri şi vremuri. El crede că desenele sugerează faptul că fiinţe venite de pe alte planete au cooperat cu oamenii încă din vremuri străvechi.

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/dintotdeauna-civilizatiile-extraterestre-s-au-implicat-in-dezvoltarea-omenirii

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...