Diplomat israelian ameninţă cu “doborârea” unor oficiali britanici

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Un diplomat israelian în Marea Britanie a declanşat discuţii contradictorii după ce şi-a exprimat înclinaţia de a “doborî” oficiali britanici ostili Tel Aviv-ului, inclusiv pe adjunctul ministrului de Externe, Alan Duncan.

Shai Masot, diplomat de rang înalt politic al ambasadei israeliene, a făcut remarcile într-un material video înregistrat în secret, care a fost publicat duminică.


Materialul video înregistrat de un reporter sub acoperire în octombrie 2016 face parte dintr-o investigaţie realizată de postul de televiziune Al Jazeera şi surprinde o întâlnire într-un restaurant între Masot şi Maria Strizzolo, care a îndeplinit la un moment dat funcţia de asistentă a ministrului britanic al Educaţiei Robert Halfon, fostul director politic al Conservative Friends of Israel.

În materialul video se vede şi aude în mod clar cum Masot spune că îl va “doborî” pe Duncan deoarece acesta a creat “o mulţime de probleme”.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/diplomat-israelian-ameninta-cu-doborarea-unor-oficiali-britanici—256038

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/diplomat-israelian-ameninta-cu-doborarea-unor-oficiali-britanici—256038
  2. Foto: epochtimes-romania.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...