Direcția Națională Antidemocrație: Super imunitatea procurorilor DNA acordată de SUA

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Pentru a se descotorosi de contestatarii incomozi, de cei căzuți în dizgrație sau pur și simplu de cei ce aveau ghinionul să stea în calea unor potentați ai vremii, regimul socialist de dinainte de 1990 înființase parchetele speciale, în care proscrișii erau înfierați și puși la zid, etichetați ca ”burghezi”, ”chiaburi” sau ”dușmani ai poporului”, fără dreptul de a se apăra.

Un simulacru de Justiție, ce îi condamna pe adversarii regimului pe repede-înainte, în cel mai profund dispreț pentru drepturile universale ale omului și pentru libertatea și demnitatea celor vizați.


Parchetele speciale au contribuit decisiv la numărul mare de deținuți politici, din cauza cărora regimul socialist din România a fost caracterizat ca unul de factură opresivă și totalitară.

După 1990, o dată cu declararea țării noastre ca fiind una democratică, parchetele speciale au fost desființate, find date ca un exemplu de instituții ce încalcă drepturile fundamentale ale omului și libertatea oamenilor ce vor să trăiască într-o societate deschisă.


Dar, o dată cu demararea procesului de aderare a țării noastre la Uniunea Europeană și NATO, integrarea europeană și euro-atlantică a României a fost condiționată de înființarea unui nou parchet special.

Așa a luat naștere, în 2002, Parchetul Național Anticorupție, denumit mai tîrziu, între octombrie 2005 și martie 2006, Departamentul Național Anticorupție, pentru ca Monica Macovei, din poziția de ministru al Justiției, să îl redenumească ulterior Direcția Națională Anticorupție și să aducă ”reformele” care au fost foarte controversate, la vremea respectivă.

Astfel, Direcția Națională Anticorupție (DNA) s-a transformat într-o organizație autonomă pe lîngă Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casație și Justiție, al cărui procuror-șef este desemnat politic, de către ministrul Justiției, cu aprobarea Președintelui, iar nu de către organizațiile profesionale ale magistraților, cum se întîmpla înainte de ”reformele” aduse de Monica Macovei.

Ca o consecință firească a acestor ”reforme”, numirea pe filieră politică a procurorilor-șefi ai DNA, respectiv Daniel Morar (numit de Macovei și Băsescu) și Laura Codruța Koveși (numită de Ponta și Băsescu), a transformat Direcția într-un organ de poliție politică, implicat din plin în luptele pentru putere duse de diversele găști politico – economico – securist – mafiote din România.

Cei aflați în tabăra potrivită au beneficiat de clemența DNA, care a ignorat mega-escrocherii de zeci și sute de milioane de euro, în timp ce contestatarii incomozi, cei căzuți în dizgrație sau pur și simplu cei care au avut ghinionul să stea în calea potentaților vremii au sfîrșit aruncați în malaxorul defăimării publice sau, mai rău, la pușcărie.

Locul ”burghezilor”, al ”chiaburilor” și al ”dușmanilor poporului” a fost luat de ”corupți”, de ”adversarii democrației” și de ”spionii ruși”, care au fost aruncați, în pur spirit stalinist, la ”beciul domnesc”, doar pe baza ”suspiciunilor rezonabile” ale procurorilor DNA.

Iar derapajele teribile de la normele democrației pe care le face Direcția în ultimii ani, de cînd la conducere a fost numită Laura Codruța Koveși, nu reprezintă decît apogeul activității unei instituții cu caracter eminamente anti-democratic și de natură totalitaristă.

Țara în care raporturile de putere sînt decise de un Jandarm impus și legitimat doar de Stăpînirea străină, ale cărei unice interese le apără, poate fi numită fără teama de a greși o dictatură militară, în nici un caz o o democrație.”[1]

Super imunitatea procurorilor DNA

“Dosare fabricate, stenograme masluite, sute de achitari, presiuni pentru obtinerea de denunturi, o propaganda diversionista in presa aservita, intimidari ale politicienilor, judecatorilor, oamenilor de afaceri, amestec brutal in campania electorala si protectionism pentru marii corupti ai Romaniei – este ceea ce percep cetatenii tot mai acut despre marele parchet anticoruptie.

Institutia numita DNA a devenit atat de obraznica fata de societate, gratie SRI-ului care o sprijina si o foloseste in “campul tactic” si gratie jocului pervers al marilor ambasade care fac trafic de influenta (pe legea romaneasca) pe langa decidentii politici, pentru a-i mentine contra naturii in functie pe sefii DNA. Mai putem adauga aici sutinerea ONG-urilor lui Soros, finantate tot de marile ambasade, care se erijeaza in aparatoarele drepturilor omului, dar care nu fac decat sa incurajeze institutiile de forta sa se desavarseasca in postura de politie politica.

Procurorii DNA au compromis clasa politica, in frunte cu Parlamentul, au fabricat pe banda rulanta dosare penale pentru a determina alungarea de la Putere a Guvernului Ponta, au subminat tagma avocatilor, au terfelit imaginea medicilor, a multor magistrati care nu erau dezirabili, au eliminat membri ai CSM cu inscenari ordinare, cifra achitarilor este uriasa, dar niciun procuror al DNA nu a dat socoteala pentru nenorocirile comise in dosare.

Nici macar procurorii generali ai Romaniei ori cei de la DIICOT (care ar trebui sa anihileze crima organizata) nu au curaj sa ia atitudine impotriva abuzurilor si rateurilor de la DNA, de teama de a nu se trezi imediat inculpati ori retinuti.

Procurorii DNA au devent un potential pericol public. Pentru ca asupra lor nu exista niciun factor coercitiv. Legal ei nu pot fi cercetati penal pentru abuzurile pe care le comit si ei stiu asta. Sunt aparati de Legea 78/2000 privind prevenirea si combaterea faptelor de coruptie, care da in competenta DNA orice fapta penala de fals, represiune nedreapta etc in legatura cu o fapta de coruptie. Potentialele lor fapte penale nu pot fi cercetate de alte parchete intrucat fiind in legatura cu o fapta de coruptie pe care ei au cercetat-o, numai DNA are competenta dupa materie prin lege. Politica macovista din regimul Basescu exact asta a vizat, iar legile au fost mesterite in acest scop, pentru ca toate competentele cheie sa mearga la DNA. Asa ca nimeni nu poate azi cerceta un procuror DNA pentru abuzurile pe care le comite in dosare, indiferent cat de pe fata este comis acesta.

Culmea tupeului, sefa DNA – procuror numit politic la interventia lui Basescu si a unor licurici – tipa necontenit ca trebuie desfiintata imunitatea parlamentarilor, a ministrilor si a altor categorii de demnitari, facand abstractie ca ea insasi, ca orice alt magistrat nu poate fi arestata sau perchezitionat fara incuviintarea CSM. Iar in CSM se stie ca fratia acestui for cu DNA este totala. Pana si sefa ICCJ s-a autodeclarat “partenera de nadejde a procurorilor DNA”. Iar cei din CSM care nu au fost doriti au sfarsit prin a li se inscena peste noapte dosare penale (vezi cazul ex-vicepresedintelui CSM procurorul George Balan – achitat definitiv, fara ca cineva din DNA sa fie destituit pentru aceasta), ori cazul fostului judecator Toni Neacsu, eliminat prin campul tactic sub acuzatia penibila ca a absentat in unele zile de la serviciu de parca demnitarii ar lucra cu pontaj).

Poate cel mai pervers joc al DNA, sustinut de SRI (sinistrul binom) este cel al implicarii fatise in contructia politicii penale a Romaniei, in pofida faptului ca legea ii obliga pe magistrati sa se supuna legii. Se tinde pentru inculparea penala pentru orice, lupta anticoruptie a fost coborata la un nivel atat de jos si murdar incat nimeni nu mai are curajul sa ia vreo decizie administrativa in folosul comunitatii de teama de a nu fi inculpat de DNA. Au ajuns sa fie inculpati primari pentru ca s-au ingrijit de comunitate, fara sa bage un leu in buzunar, sub acuzatia dementa ca si-a tras foloase necuvenite acumuland “capital politic”.

Opinia mea, exprimata si de o serie de inalti magistrati si politicieni (prea putini pentru a pune in pericol deocamdata binomul) este ca DNA a scapat de sub control, isi face singura legea la adapostul super imunitatii ei, ba chiar as spune ca a devenit un cuib de crima organizata, prin care a ajuns sa se faca legea si politica in Romania.

Cine deranjeaza acest cuib care a ajuns sa decida cine sa candideze si cine nu, e imediat saltat cu mascati, catuse, defilat in fata presei, compromis cu comunicate de presa iresponsabile si documente scurse in presa de casa, fara respectarea drepturilor omului si a prezumtiei de nevinovatie. Daca cineva reuseste sa obtina achitare in instanta, procurorii DNA nu raspund in niciun fel.

Si nu e de mirare ca DNA si-a gasit sustinatori in marionetele puse in functiile cheie ale Romaniei, care o acopera, o lauda ca e un parchet indispensabil si minunat, cand in realitate aici se comit inscenari infioratoare, care nu sunt niciodata pedepsite.

S-a dovedit la CCR ca DNA si SRI au ascultat ilegal ani in sir, imediat Guvernul Ciolos a dat o ordonanta abuziva (Constitutia interzice ordonante in materia legilor organice si a drepturilor omului) prin care sa mentina metehnele binomului, dand chiar dreptul SRI sa devina organ de cercetare penala, cum era inainte Directia VI – Cercetari penale a Securitatii.

A demascat CCR peste 50 de texte neconstitutionale in noile coduri penale, repede sub masca repararii lor Guvernul Ciolos, in frunte cu ministresa Pruna pentru care “drepturile omului sunt un lux”, a mai emis o ordonanta de urgenta abuziva prin care a dat dreptul procurorilor DNA sa anuleze hotarari judecatoresti in materia masurilor preventive si sa poata umbla fara mandat judecatoresc in conturile bancare ale cetatenilor.

Si cum avocatii erau ultimii care mai deranjau “marile anchete”, gata a si fost scoasa la inaintare ministresa Pruna, fosta asistenta a Monicai Macovei sa ceara Parlamentului sa introduca in legea avocaturii prevederi prin care sa se permita procurorilor DNA sa perchezitioneze casele de avocatura, sa poata intercepta discutiile dintre clienti si avocati si basca daca se poate ca avocatii sa devina un fel de denuntatori ai faptelor pe care le afla de la cientii lor. Adica sa nu mai existe aparare!

Incotro ne indreptam cu binomul asupra caruia nu exista niciun fel de control civil sau politic? Evident spre un dezastru national de proportii, politic, economic, judiciar si mai ales spre o criza generala de spirit civic si constiinta, pentru ca lumea nu va mai avea curaj sa vorbeasca, sa ia atitudine, daca politia politica va putea face orice doreste. Nici macar judecatorii, unii dintre ei, nu mai au curajul sa se opuna, stiind cat de usor pot fi inculpati de niste procurori cu super imunitate. Ne indreptam spre distrugerea marilor afaceri romanesti si spre transformarea Romaniei intr-o tara de consum la cheremul multinationalelor aparate de marii ambasadori, care fac trafic de influenta pentru mentinerea in actuala formatie a DNA, are nu investigheaza niciodata miliardele furate din bugetul Romaniei prin marile firme straine. Numai oamenii de afaceri romani sunt infractori, cei din strainatate care fac profituri uriase si le duc repede peste granite nu constituie niciodata prioritate pentru DNA! In dosarul Microsoft marii spagarii au fost lasati liberi si cu banii furati doar pentru ca daca acestia ar fi fost inhatati s-ar fi ajuns la americanii care au dat spaga ca sa bage 400 milioane de euro in buzunare pe licente supraevauate bagate pe gat la toate scolile si liceele.

Cum putem scapa de acest cancer care va duce Romania intr-o fundatura? Nu poti construi nimic numai cu ura, catuse, diletantism profesional si crasa lipsa de raspundere cultivata la adapostul super imunitarii create DNA. Acest parchet poate sa-l inhate maine si pe Presedintele Romaniei, dar de capul unui sef de la DNA nu se poate atinge nimeni. Parca nimeni nu era mai presus de lege!?!

PS – Salvarea poate veni doar de la clasa politica care se va cristaliza dupa alegerile din acest an. Prin introducerea unei legi a raspunderii reale a magistratului si prin eliminarea din toate functiile de conducere din marile parchete a procurorilor cu droaie de achitari. Cum mai poate sta Laura Kovesi pe functie, cand luna trecuta a incasat 46 DE ACHITARI DEFINITIVE PE LIPSA DE PROBE in dosarul Referendumului?”[2]

De cativa ani, DNA-ul americanilor aproape non-stop a transformat ideea de “justitie” in “telejustitie”. Nu exista zi, cu exceptia zilelor de weekend, fara sa vedem defilari in catuse, pe banda rulanta, politicieni, juristi, profesori, acum si medici. In acelasi timp, vedem ca desi sunt terfeliti mediac acesti oameni, prezumtivi nevinovati, ei ajung sa castige in Instanta, Romania platindu-le despagubiri uriase in zeci de condamnari la CEDO, fara ca nici un procuror sau judecator sa raspunda penal. Aceasta este situatia din tara, aceasta este “democratia” pe care au reusit americanii s-o implementeze inca din 2004 in tara.

In acelasi timp, padurile sunt rase de pe fata Pamantului, ONG-urile lui George Soros incep sa acapareze puterea, diversi indivizi straini vin sa ne spuna cum ca ei trebuie sa conduca Romania, caci toti ceilalti sunt niste corupti. In tot acest urias angrenaj de cauze si efecte, Romania si, implicit, romanii, vor fi cei care vor suporta consecintele. Romania se vinde la hectar, iar in curand vom ajunge sa nu mai stapanim nici o bucata de pamanat, in timp ce conceptul de “nationalism” este persiflat, ignorat, ba chiar acuzat si infierat cu manie proletar-capitalista de catre Soros-isti.

In esenta, Multinationalele (Corporatiile) fac legea, iar noi traim intr-o Corporatocratie – tara condusa de corporatii, nu de oameni alesi prin asa-zisul “drept de vot”, care, in fapt, tot o iluzie este, dar in prezent nici macar acea tenta iluzorie a “alegerii libere” nu mai este pastrata. Daca romanii nu se vor trezi la realitate, atunci nu vom mai stapani nimic din Romania, conducatorii coloniei vor fi straini sub comanda SUA-UE, iar opozantii vor sfarsi fie arestati, fie asasinati.

Referitor la asa-zisa “lupta anticoruptie”, noi traim intr-un sistem parazit, numit sistemul capitalist, iar in capitalism, coruptia nu poate fi stopata, deoarece acest sistem prin modul in care este alcatuit genereaza in mod automat coruptie. Iluminatii prefera sa joace la ambele capete, asa ca sustin din umbra coruptia, terorismul, traficul de droguri, iar pe de cealalta parte sustin organizatii care chipurile “lupta impotriva lor”. O iluzie, nimic mai mult, iar istori ne-a aratat deja asta.

SURSE

  1. http://www.invectiva.ro/lady-politicaca/directia-nationala-antidemocratie#.V10MHcnhyCk.facebook
  2. http://www.luju.ro/opinii/editorial/super-imunitatea-procurorilor-dna

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Mugur Isarescu si BNR vor fi deasupra tuturor legilor in Romania: Proiect de infiintare a Comitetului National pentru Supravegherea Macroprudentiala, care trasforma BNR in copia fidela a Federal Reserve din SUA !
Manipulare pe Facebook – Se repetă scenariul din februarie. 250.000 de mesaje de instigare la demolarea Guvernului au fost transmise pe Facebook și mail pentru a împiedica instaurarea legii răspunderii magistraților: “Înaintea votului din parlament pe legile justiției, zeci de mii de oameni vor inunda străzile orașelor din întreaga țară”. Se anunța distribuirea a 3.000 de pancarte în formă de palmă pe care scrie “Toți pentru Justiție”. Cine a plătit?
Face Liviu Dragnea concesii pentru UDMR? Șeful PSD ar accepta modificări la Legea AUTONOMIEI în schimbul votului pentru moțiunea de cenzură
Sorosiștii #Rezist vor să strice ziua de 1 decembrie
Lumina socialismului vine din Apus
Numele străzii Radu Gyr va fi schimbat la Cluj-Napoca
12 ambasade se implică în politica internă a României, încercând să oprească legile justiției, cu scopul de a susține Statul Paralel
Câteva zeci de persoane au întrerupt proiecția filmului 120 bpm la MȚR. Oamenii au venit cu icoane și mesajul „România nu e Sodoma” și au cântat Troparul "Înălțării Sfintei Cruci”. Pelicula nu a mai fost difuzată
Basescu recunoaste ca CIA tortureaza detinutii de la Guantanamo, pana acestia spun ce ofiterii CIA vor sa auda ! Astia sunt "partenerii strategici" ai Romaniei !
Adevărul despre așa-zisul steag secuiesc: o invenție de după 1989 folosită pentru a cere autonomia în inima României
Un colonel STS susține că la clubul Colectiv a fost un atentat terorist: "Se ştia, mă! Ştia şeful din Minister... Şi Oprea... Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!", unii..."
„Gay Pride” 2017 la Bucureşti: O ploaie homofobă strică planurile activiştilor anti-referendum
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Armele electromagnetice

Banca Angliei a blocat cererea Președintelui Venezuelei, Nicolas Maduro, de a retrage aur în valoare de 1,2 miliarde de dolari

Dezvăluiri excepționale în rapoartele declasificate privind existența extratereștrilor

Justiția franceză francmasonică “condamnă” Statuia Maicii Domnului: “Trebuie scoasă din parcul public!” Internauții se revoltă: “Este un nou act de tiranie împotriva libertății de expresie a creștinilor”

Reţeaua de tuneluri secrete din Ceahlău şi fenomenele misterioase de pe munte

Închide