Director NASA: Dacă aţi şti măcar o fracţiune din chestiile cu care ne ocupăm nu aţi mai dormi noaptea

Distribuie!

„Un director de la NASA avertiează că agenția are în derulare proiecte despre care publicul nu știe, iar dacă ar afla nu ar mai dormi noaptea.

Dând de înțeles că oamenii nu sunt încă pregătiți să afle amploarea descoperirilor făcute de cercetători, Paul Hertz, directorul diviziei de astrofizică din cadrul NASA, a avertizat: „Aveţi grijă ce vă doriţi. Dacă aţi şti măcar o fracţiune din chestiile cu care ne ocupăm nu aţi mai dormi noaptea. Vă promit asta”, notează go4it.


Hertz a făcut declarația pe Imgur, postarea a deveni rapid virală, iar mulți dintre cei care au văzut-o au presupus că acesta s-a referit la descoperirea unor forme de viaţă extraterestre.

Ulterior, directorul de la NASA a precizat, pe Twitter, că nu este vorba despre depistarea unor forme de viață extraterestre, menționând și că NASA va anunța cu siguranță cnd va fi vorba de așa ceva.”[1]


SURSE

  1. https://b1.ro/stiri/externe/director-nasa-descoperiri-proiecte-217779.html
  2. Foto: nasa.gov

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Experimentele ştiinţifice arată că ADN-ul începe ca o undă cuantică, nu ca o moleculă
Trei exerciții pentru dezvoltarea telepatiei
Dr. Dorin Dragoș – Codul secret al cristalelor
Spionii PSI: Cum se spionau de la distanţă americanii şi sovieticii în timpul Războiului Rece
În anul 1989, inginerul Bob Lazar a dezvăluit întregii lumi faptul că a fost angajat în Zona 51, unde a putut cerceta modul de construire al OZN-urilor. El a afirmat că aceste nave nu folosesc vreun combustibil convenţional cunoscut pe Pământ, dar sunt prevăzute cu un reactor care produce antimaterie şi care este alimentat cu un element chimic care nu există pe Pământ (Elementul 115)
Impactul negativ al radiațiilor emise de telefoanele mobile asupra corpului uman
Recunoştinţa, mulţumirea, înţelepciunea, frumuseţea, spiritul înalt, universul etc. cristalizează apa în forme superbe
Potrivit tradiţiilor tribului Dogon, fiinţele Nomo i-au învăţat pe dogoni despre Sirius, inclusiv despre principala stea a sistemului, Sirius A, cât şi despre Sirius B, o stea mai mică, care orbitează în jurul lui Sirius A, având o orbită eliptică de 50 ani în jurul acesteia, şi fiind extrem de grea
Vederea la distanță este o abilitate a percepției umane de a accesa, doar prin intermediul gândului, informații cenzurate percepției normale datorită distanței, ecranării sau timpului
Intuiția este o putere reală a subconșientului
O femeie s-a vindecat de o formă rară de cancer ovarian cu ulei de canabis
Supercomputerul care imită creierul uman este gata de lansare

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...