Directorul FBI face presiuni asupra Apple si Google sa permita accesul autoritatilor in telefoanele mobile si sa renunte la criptarea datelor !

by Tupeu al Directorului FBI, James Comey, acesta facand presiuni puternice asupra corporatiilor Google si Apple, pentru ca acestea sa renunte la criptarea datelor, astfel incat, autoritatile “democratice” sa aiba acces in telefoanele, tabletele si computerele americanilor oricand doresc, fara mandat emis de vreo instanta judecatoreasca. Citez de pe site-ul […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tupeu al Directorului FBI, James Comey, acesta facand presiuni puternice asupra corporatiilor Google si Apple, pentru ca acestea sa renunte la criptarea datelor, astfel incat, autoritatile “democratice” sa aiba acces in telefoanele, tabletele si computerele americanilor oricand doresc, fara mandat emis de vreo instanta judecatoreasca.

big_brother_is_watching_dp_guest_post

Citez de pe site-ul Macrumors.ro, un articol din 14 octombrie 2014:


“Directorul FBI, James Comey, nu renunţă să pledeze că Apple şi Google greşesc când folosesc metode de criptare a datelor pe telefoanele mobile, ce nu permit autorităţilor accesul, atunci când acestea îl cer. După ce luna trecută au apărut ştiri că FBI a stat de vorbă cu reprezentanţi ai celor două companii pe marginea îngrijorărilor pe care FBI le are că telefoanele inteligente ar deveni impenetrabile agenţiior guvernamentale, directorul FBI a dat un inteviu CBS News în care a continuat să facă presiuni pe acest subiect.

În interviu, Comey a reiterat vechile remarci cu privire la folosirea criptării datelor ca pe o unealtă de marketing, ce pune cetăţenii mai presus de lege:

“Noţiunea că promovăm dispozitive ce ar permite cuiva să se plaseze deasupra legii, mă îngrijorează profund. De ce am permite noi, ca ţară, cuiva să fie mai presus de lege?”

Aşa după cum am mai scris, directorul Apple, Tim Cook, a declarat că Apple nu poate furniza guvernului date de pe un iPhone, chiar şi cu mandat. “Sunt criptate şi noi nu avem cheia”, a explicat Cook. Drirectorul FBI a comparat telefoanele ce criptează datele cu vânzarea caselor sau a vehiculelor în care forţele de ordine nu ar putea intra.

“Asta ar semăna cu vânzarea unei maşini cu o încuietoare pe care forţele de ordine nu o pot deschide, chiar cu mandat judecătoresc, sau cu un apartament ce nu poate fi percheziţionat. Am dori să trăim cu astfel de vecini? Situaţia este similară.”

În timp ce şi Apple şi Google folosesc criptarea datelor pentru a permite clienţilor să se simtă mai siguri că datele lor sunt protejate, directorul FBI dă exemple de terorism sau de răpiri de copii când autorităţile nu ar beneficia de datele blocate pe un smartphone.

“Cineva ar aveaun telefon ce putem proba că a fost folosit într-un caz de răpire, explaotare a unui copil sau terorism şi, în ciuda faptului că avem mandat judecătoresc, nu îl putem deschide. Cred că s-a mers prea departe dacă se ajunge la aşa ceva.”

Comey nu este singura oficialitate guvernamentală ce face lobby pentru ca Apple şi Google să îşi revizuiască părerile în ceea ce priveşte criptarea datelor. Procurorul General al SUA, Eric Holder, a exprimat luna trecută o poziţie similară, declarând că “Este perfect posibil să permiţi autorităţilor să îşi facă treaba, în timp ce datele personale sunt în deplină siguranţă.””[1]

Tupeu al autoritatilor pentru “Big Brother” !

Tupeul acestor tembeli este cu atat mai enervant cu cat SUA, respectiv NSA, a fost anul trecut in centrul celui mai mare scandal din istoria sa, asta dupa ce fostul agent NSA, Edward Snowden, a dezertat, facand publice informatii clasificate, despre cum NSA s-a ocupat de spionajul mondial, dar mai ales al americanilor, incalcand Constitutia americana.


De la acesti “democrati” au preluat SRI, DNA, SIE, DIICOT si Parchetul General al Romaniei legea “Big Brother”, iar modul in care aceste Servicii romanesti, conduse de SUA/UE, incearca sa forteze Constitutia Romaniei este de nepermis, caci tot acesti ticalosi, vin sa ne fluture noua pe la nas ideea de “Stat de Drept”.

SURSE

1. http://www.macrumors.ro/directorul-fbi-continua-sa-preseze-apple-si-google-pentru-criptarea-datelor-de-pe-telefoanele-mobile/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Pentru prima dată, o țară bombardată de NATO votează pentru integrarea în Alianța Nord Atlantică. Opoziția se revoltă: "Este un act de înaltă trădare, împotriva voinței poporului"
David Rockefeller, unul dintre susținătorii Guvernului Mondial
Se clatină Big Pharma! Opt companii farmaceutice, acuzate de primarul New York-ului că au provocat o epidemie în orașul american: „A venit vremea să plătească pentru ce au făcut!”
Turnurile World Trade Center au fost proiectate să reziste unor coliziuni cu avioane
Efectele tehnologiei wireless 5G asupra sănătății
Chemtrails, dârele morții – otrava din cer
Polonia sfidează din nou Uniunea Europeană. Varșovia și-a folosit dreptul de veto pentru a respinge Carta Drepturilor Fundamentale a UE: Este prea pro LGBT și mai puțin pro creștină
Istoricul Jean Sevillia despre terorismul intelectual, negarea identității creștine a Europei și impunerea „căsătoriilor” între persoane de același sex
Donald Trump, omul împotriva Noii Ordini Mondiale, a devenit noul Președinte al SUA! Iluminații (George Soros, Rothschild, Rockefeller etc.) au pierdut! Donald Trump: „Nu vom mai preda această țară și poporul ei cântecului fals, insidios și manipulator al Globalismului”
Industria Farmaceutică: Toate medicamente sintetice sunt substanţe izolate. Multe substanțe sunt derivate din compuși ce se găsesc în plante, dar pentru că natura nu poate fi brevetată și vândută, Big Pharma nu are niciun interes în a promova tratamentele naturale
Atacul chimic din Marea Britanie asupra fostului spion rus, Serghei Skripal, și a fiicei sale - o operațiune steag fals a serviciilor secrete pentru a acuza Rusia
Osama bin Laden, liderul mujahedinilor Al-Qaeda, a fost finanțat de către CIA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro