Directorul NSA ii face indirect, "teroristi", pe cetatenii americani ! "Tot mai multi americani rezoneaza cu ideologia ISIS" ! Un pretext pentru a introduce legi abuzive de tip "Big Brother" !

by Tupeu revoltator al Directorului NSA, Amiralul Mike Rogers, acesta sugerand ca, “tot mai multi americani rezoneaza cu ideologia ISIS”, facandu-i astfel “teroristi”. Nu-i insa prima oara cand cetatenii americani sunt tratati drept “teroristi”. Prima data, tratarea cetatenilor americani ca, “potentiali teroristi”, s-a facut imediat dupa Operatiunea sub Drapel Fals, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Tupeu revoltator al Directorului NSA, Amiralul Mike Rogers, acesta sugerand ca, “tot mai multi americani rezoneaza cu ideologia ISIS”, facandu-i astfel “teroristi”. Nu-i insa prima oara cand cetatenii americani sunt tratati drept “teroristi”. Prima data, tratarea cetatenilor americani ca, “potentiali teroristi”, s-a facut imediat dupa Operatiunea sub Drapel Fals, “11 septembrie 2001”, cand asa cum orice conspirationist stie, SUA, si-au demolat turnurile WTC, ucigandu-si astfel 2.996 de oameni.

patriot-act USAPA Patriot_Act_Surveillance_Wide

Ce a urmat dupa, a fost imediat in octombrie 2003, votata legea “Patriot Act”, in baza careia s-a dat startul celor mai mari abuzuri ale “democratiei”. Potrivit aceste legi abuzive, declarate ca fiind neconstitutionala tocmai in 2007 de catre Curtea Suprema de Justitie, se puteau face urmatoarele abuzuri:


– politia sau armata puteau oricand descinde in locuintele americanilor doar pe baza “Suspiciunii Rezonabile” (sic!) ca ar fi “teroristi”, fara sa aiba mandat;

– “suspectatii rezonabil” de “terorism”, puteau fi retinuti, preventiv, pe o perioada de timp nedeterminata, fara sa le fie comunicate alte informatii;


– neacordarea permisiunii Constitutionale de a avea drept la un avocat;

– turturarea legala pentru a fi fortati sa vorbeasca;

In prezent, exista ceva asemanator care poarta denumirea de “Homeland Security”, schimbandu-se doar numele, doctrina ramanand aceeasi, fapt ce a dus la o serie de revolte.

De pe pagina B1 TV aflam mai multe:

“Directorul NSA a avertizat la un forum pe teme de securitate că jihadiștii din Statul Islamic au o capacitate tot mai mare de a recruta membri online, iar ideologia lor “rezonează tot mai puternic” cu americanii, transmite CNN.

Amiralul Mike Rogers a mai susținut că eforturile grupării de a folosit capabilitățile cibernetice nu doar ca instrument de recrutare și răspândire a ideologiei, ci și ca armă de sistem reprezintă o tot mai mare îngrijorare.

Directorul NSA a mai declarat că provocarea instituției este păstrarea unui echilibru între respectarea vieţii private şi securitate, afirmație făcută în contextul în care comunitatea informațională și Congresul trebuie să ajungă la o înțelegere până la finele lunii, când expiră legea care reglementează activitatea Curții pentru Supravegherea Informațiilor Străine.

”Este necesar să creăm un cadru pentru acest program, care să-i permită să genereze capacităţile şi resursele în vederea apărării ţării, dar este necesar să facem acest lucru astfel încât (programul) să asigure respectarea vieţii private a cetăţenilor noştri şi să genereze mai multă încredere în naţiunea noastră în legătură cu ceea ce face” NSA, a susținut Rogers.”[1]

Sintagma, “este necesar să creăm un cadru pentru acest program, care să-i permită să genereze capacităţile şi resursele în vederea apărării ţării, dar este necesar să facem acest lucru astfel încât (programul) să asigure respectarea vieţii private a cetăţenilor noştri şi să genereze mai multă încredere în naţiunea noastră în legătură cu ceea ce face”, a fost preluata si de propagandistii legilor “Big Brother” din Romania, atat politicieni (o parte), cat mai ales o parte din Serviciile Secrete (mai ales directorii).

Exact acelasi tip de discurs, absurd, penibil si fara noima il avea fostul director al SRI, George Maior, care acum este ambasador al Romaniei in SUA. Legile “Big Brother” au fost declarate neconstitutionale de trei ori de catre Curtea Constitutionala a Romaniei, iar George Maior, intr-un tupeu incalificabil si-a permis sa ameninte indirect judecatorii CCR, pentru deciziile lor, zicand ca, “daca se va intampla un act terorist, voi sti pe cine sa dau vina”.

Mai trebuie precizat si faptul ca, Ted Gunderson, fostul sef al FBI-ului pe Departamentul din Los Angeles, a spus de nenumarate ori ca, “SUA comit atentate teroriste impotriva cetatenilor, pentru a le lua libertatile civile, prin adoptarea de legi abuzive de tip <<Big Brother>>”.

Mai trebuie precizat si faptul ca NSA, este implicata in cele mai mari scandaluri din istorie, din cauza dezvaluirilor facute in 2012 de catre fostul agent NSA, Edward Snowden, care a facut publice documente clasificate, despre cum NSA se ocupa de spionarea in masa, atat a cetatenilor, cat si a politicienilor din SUA, dar si din UE, asta ducand la un scandal international, care nici astazi nu s-a stins. Snowden, a primit azil politic in Rusia, unde se afla si astazi.

SURSE

1. http://www.b1.ro/stiri/externe/directorul-nsa-ideologia-jihadistilor-din-statul-islamic-rezoneaza-tot-mai-mult-cu-americanii-111066.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro