Disclaimer: Regulament Postări și Articole

by Pe pagina de Facebook “Departamentul de Investigații România” sunt mai multi administratori, care distribuie articole de pe site-urile lor, noi colaborand cu acestia. Facem precizarea ca persoanele care posteaza pe pagina de Facebook “Departamentul de Investigații România” isi asuma raspunderea juridica. De asemenea, raspunderea juridica si-o asuma si autorii […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe pagina de Facebook “Departamentul de Investigații România” sunt mai multi administratori, care distribuie articole de pe site-urile lor, noi colaborand cu acestia. Facem precizarea ca persoanele care posteaza pe pagina de Facebook “Departamentul de Investigații România” isi asuma raspunderea juridica. De asemenea, raspunderea juridica si-o asuma si autorii articolelor.

Sunt interzise postarile/articolele care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.


Facem precizarea ca noi nu putem urmari toate postarile/articolele distribuite pe pagina noastra de Facebook “Departamentul de Investigații România” de catre cei cu care colaboram, insa atunci cand vedem postari/articole cu continut ilegal le vom sterge.

Mai multe, pe larg, aici -> https://www.dir.org.ro/termeni-si-conditii/


SURSE

 1. senticafe.ro
 2. hotnews.ro
 3. luju.ro
 4. ziare.com
 5. efemeride.ro
 6. infertilitate.ro
 7. sunphoto.ro
 8. eternal.ro
 9. rocastnord.ro
 10. wall-street.ro
 11. Foto: myepresskit.com

P.S. Va precizam ca o parte din textul din „Disclaimer: Regulament Postări și Articole” a fost preluat de pe alte site-uri, iar noi i-am adus doar mici modificari in functie de politica noastra.

Ultima modificare: 20 Martie 2018

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Investigații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro