Discursul lui Donald Trump împotriva Iluminaților

Distribuie!by Donald Trump este cel de-al 45-lea Presedinte al SUA. Victoria sa a provocat o unda de soc in toata lumea. Putini considerau ca Donald Trump va castiga, deoarece impotriva sa erau ONG-urile lui George Soros, mass-media corporatista, politicieni, analisti politici etc., dar iata ca a castigat. Donald Trump a […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Donald Trump este cel de-al 45-lea Presedinte al SUA. Victoria sa a provocat o unda de soc in toata lumea. Putini considerau ca Donald Trump va castiga, deoarece impotriva sa erau ONG-urile lui George Soros, mass-media corporatista, politicieni, analisti politici etc., dar iata ca a castigat.

trump

Donald Trump a vorbit de nenumarate ori impotriva Globalizarii (Noii Ordini Mondiale), impotriva razboaielor, a militat pentru familia traditionala si pentru tot ceea ce inseamna valori culturale si traditionale, care, astazi, sunt supuse unui asalt venit din partea marxistilor, internationalistilor, bolsevicilor, anarhistilor finantati de catre George Soros.


Video

SURSE


  1. Foto: Internet
  2. Video: Facebook/Rezistenta

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.