Discursul nationalist al lui Gaddafi impotriva Noii Ordini Mondiale ! Inainte de invazia NATO, libienii se bucurau de cel mai inalt standard de viata !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ei vor sa ne ia libertatea pentru a o inlocui cu stilul american de jecmanire a oamenilor, denumit capitalism!”

Asta era cea mai inflacarata declaratie a colonelului Gaddafi, care crease un sistem de bunastare a oamenilor, atat de periculos, incat afectase deja, destul de mult, politica externa a SUA, de saracire a oamenilor, prin cele doua structuri, FMI si Banca Mondiala, iar alte state din apropiere, incepusera deja sa implementeze si ele, aceleasi politici cu ale “dictatorului” Gaddafi.


illuminati-exposed-by-muammar-gaddafi

Libia intre democratie si dictatura

Site-ul calinadrian.eu ne explica pe larg ceea ce “democratii” SUA si UE, n-ar vrea sa stim, niciodata:

“Liderul libian Gaddafi a fost omorât acum aproape 3 ani, la sfârşitul lui 2011, de rebelii finanţaţi de CIA. Ce s-au întâmplat cu libienii de atunci? O duc mai bine? Bineînţeles că nu! În continuare, se confruntă cu războaie civile, terorişti, instabilitate şi mizerie. Din păcate, pentru populaţie, bunăstarea socială introdusă de regimul Gaddafi s-a risipit ca un fum. Citez câteva fragmente dintr-un articol publicat în octombrie 2011 pentru a arăta această bunăstare (Adevărul ascuns despre Gaddafi şi Libia. Jos cu cenzura mass-mediei şi cu minciunile politicienilor!):

1) În 1951, Libia era cea mai săracă ţară din lume. Înaintea invaziei NATO din 2011, libienii se bucurau de cel mai înalt standard de viaţă din Africa, înaintea unor ţări ca Rusia, Brazilia sau Arabia Saudită.
2) În Libia casele sunt considerate a fi un drept al omului. Ce a făcut Gaddafi pentru asta?
– a oferit 50.000 de dolari fiecărui cuplu nou căsătorit pentru a-şi cumpăra o locuinţă;
– a oferit electricitate gratuit tuturor locuitorilor;
– a promis că va oferi fiecărui libian câte o locuinţă, înaintea părinţilor săi. Şi şi-a ţinut promisiunea: tatăl său a murit înainte ca să-i poată oferi şi lui o locuinţă.
3) Înainte de Gaddafi, doar unul din 5 libieni ştiau carte. Acum, circa 83% din populaţie este alfabetizată. Iar educaţia este gratuită pentru toţi!
4) Serviciile medicale înainte de căderea lui Gaddafi sunt, de asemenea, de înaltă calitate şi gratuite. Iar dacă un cetăţean libian dorea să se trateze în străinătate, guvernul libian îi deconta absolut toate cheltuielile.
5) Prin lege, toate împrumuturile au 0% dobândă.
6) Dacă un libian cumpără o maşină, guvernul îi subvenţionează 50% din valoarea ei.
7) Preţul benzinei e de 0,14 dolari! Dacă ar fi s-o transformăm în lei,reiese 43 de bani/1 litru! Aşa ceva, n-o să vedeţi în viaţa voastră nici în România, nici în altă ţară occidentală.
8 ) Orice libian ce doreşte să devină fermier, i se dă un teren, o casă, echipamentele necesare şi seminţe…toate acestea gratuit.
9) Banca Centrală a Libiei este deţinută de către stat. Comparaţi asta cu Federal Reserve, banca centrală a SUA, deţinută de o mână de bancheri privaţi, conduşi de familia Rothschild.
10) Gaddafi avea în intenţie să nu mai folosească dolarul american pentru banii încasaţi din exporturile de petrol, ci o nouă monedă, denumită dinarul african de aur. Acest lucru l-a făcut pe fostul preşedinte francez Sarkozy să declare că Gaddafi ar reprezenta o ameninţare la securitatea financiară a omenirii.

Aşa cum spunea, toate aceste beneficii s-au spulberat din 2011, odată cu înlăturarea lui Gaddafi. “Trebuia” să se întâmple acest lucru mai demult… liderul libian era un adevărat luptător împotriva Ocultei Mondiale, iar această structură malefică planetară nu suportă liderii care i se împotrivesc. În acest articol, am să vă prezint traducerea ultimului discurs al lui Gaddafi… mi se pare impresionant.

De 40 de ani sau mai mult – nu-mi aduc aminte – am făcut tot ce-am putut pentru a da oamenilor case, spitale, școli, iar când le era foame, le-am dat mâncare. Am făcut chiar terenuri agricole din deșert, m-am împotrivit atacurilor cowboy-ului Ronald Reagan (n.t. fostul preşedinte american Ronald Reagan care a încercat în anii 80 să-l omoare pe Gaddafi cu o rachetă teleghidată) … el a încercat să mă omoare, dar a ucis-o pe fiica mea adoptivă, luând astfel viaţa unui copil nevinovat sărac. Apoi, i-am ajutat pe frații și surorile mele din Africa, cu bani pentru Uniunea Africană.

Am făcut tot ce-am putut pentru a ajuta oamenii să înțeleagă conceptul de democrație reală. Dar n-a fost niciodată îndeajuns, așa cum unii mi-au spus, chiar și oamenii cu 10 case, haine noi şi mobilier nou n-au fost mulțumiți, dorind şi mai mult. Ei le-au spus americanilor că au nevoie de “democrație” și “libertate”, fără să-şi dea seama că este un sistem sinucigaş, unde “câinele cel mai mare” mănâncă totul, iar în America nu există medicamente gratuite, spitale gratuite, locuințe gratuite, educație gratuită și nici mâncare gratuită, cu excepția cazului când oamenii trebuie să cerșească sau să meargă la cozi lungi pentru a mânca o supă.

Nu, indiferent ceea ce am făcut, niciodată nu a fost de-ajuns pentru unii, dar alții ştiau că eu sunt “fiul” lui Gamal Abdel Nasser (n.t. preşedinte egiptean între 1956 şi 1970), singurul lider arab și musulman adevărat, care a revendicat Canalul Suez pentru poporul său, așa cum eu am revendicat Libia pentru oamenii mei; eu am încercat să-i urmez calea, pentru a-i ţine pe oameni departe de dominația colonială, de hoţii care au vrut să fure de la noi.

Acum, mă aflu sub atacul celei mai mari forțe din istoria militară, iar micul meu frate african, Obama vrea să mă omoare, să ne ia libertatea, pentru a nu mai avea parte de case gratuite, de sănătate gratuită, de educație gratuită, de hrană gratuită, și pentru a-l înlocui cu stilul american de jecmănire a oamenilor, denumit “capitalism”, dar noi, cei din lumea a treia, știm cu toţii ce înseamnă asta, înseamnă ca marile corporații să conducă țările, să conducă lumea, iar oamenii să sufere.

Aşadar, dacă nu mai există nicio opţiune pentru mine, trebuie să fac tot ceea ce pot, și, dacă Allah dorește, voi muri urmând calea sa, calea care a făcut din ţara noastră una bogată în terenuri agricole, în produse alimentare și chiar ne-a permis să ne ajutăm frații noştri africani şi arabi.

Nu vreau să mor, dar dacă acest lucru nu poate fi evitat, pentru a salva acest pământ, poporul meu şi oamenii care toţi sunt copiii mei, atunci sunt gata să mă sacrific.

Fie ca acest testament să fie vocea mea în lume, căci m-am ridicat împotriva atacurilor NATO, pentru a înfrunta cruzimea, trădarea, ambițiile colonialiste ale Occidentului, stând alături de frații mei africani şi arabi, ca un far de lumină.

Când alții îşi construiau castele, eu trăiam într-o casă modestă dar și într-un cort. N-am să uit niciodată tinerețea mea din Sirte, faptul că nu am cheltuit inutil banii noştri naţionali, și, asemenea lui Salah-al-Deen, marele nostru lider musulman, care a salvat Ierusalimul pentru islam, eu am luat doar puțin pentru mine…

În Occident, unii m-au numit “nebun”, şi, deşi ei știu adevărul, încă continuă să mintă; ei știu că țara noastră este independentă și liberă şi nu se află sub dictatura colonială. Vreau să fie clar pentru poporul meu că voi lupta până la ultima suflare pentru a fi liberi… Fie ca Allah atotputernic să ne ajute să rămânem credincioşi și liberi.

Mu’ummar Qaddafi

P.S. Înainte de a vedea critici ca aş fi admiratorul unui dictator, aş dori să-mi arătaţi şi mie un sistem social occidental, capitalist, în care educaţia, sănătatea, mâncarea şi locuinţele (adică nevoile de bază ale omului) să fie gratuit, aşa cum a fost în Libia în timpul lui Gaddafi…”[1]

Libia, sub loviturile aeriene ale NATO, şi a raidurilor insurgenţilor liberali şi islamişti, s-a transformat din Jamahirie în “tânără democraţie”.
Să vedem de ce l-au omorât pe liderul lor Muammar al-Gaddafi:
1. Libia lui Gaddafi nu avea NICI O DATORIE faţă de nimeni în lume.
2. Preţul unui litru de benzină era de 0,14$
3. Preţul unei pâini era de 0,15$
4. Învăţământul şi spitalizarea erau GRATUITE.
5. Tinerii căsătoriţi primeau în dar 64.000 $ pentru a-şi procura apartament.
6. Fiecare familie libiană avea PROPRIA CASA.
7. Pentru fiecare membru, familia libiană primea anual 1000$ subvenţii.
8. Pentru fiecare copil nou născut, familia primea 7.000 $, ajutor material.
9. Ajutorul de şomaj 730 $ lunar.
10. Orice libian, dacă era admis la oricare facultate din lume, primea 2.500 $ de la stat plus întreţinere plus un automobil.
11. Salariul unei asistente medicale era de minim 1.000 $.
12. Automobilele în ţară erau vândute numai la PRAT DE FABRICA.
13. La deschiderea propriei afaceri, Jamahiriya Libiană oferea un ajutor material de 20.000 $, într-o singură tranşă.
14. Nu EXISTA IMPOZIT pe imobil, la apartamente şi casele de locuit.
15. Impozitele mari erau interzise prin lege.
16. Cetăţenii libieni primeau creditele FARA DOBANDA din partea statului.
17. Energia electrică era GRATUITA pentru populaţie.
18. În toată ţara era dezvoltată o reţea de magazine pentru familiile cu mulți copii, în care alimentele de bază erau vândute la un preţ simbolic.
19. Pentru vânzarea produselor alimentare cu termenul expirat – amenzi astronomice.
20. Pentru falsificarea preparatelor medicale – pedeapsa cu moartea.
21. Vânzarea şi consumul de alcool – interzis prin lege.
22. Intermedierea în vânzarea imobilelor – interzisă prin lege.
23. După venirea la putere a lui Gaddafi, din Libia au fost alungate marile corporaţii.
24. Doar după preluarea puterii de către Gaddafi, negrii din sudul Libiei au primit drepturi cetăţeneşti.
25. În 40 ani de “dictatură” populaţia ţării a crescut de trei ori, iar mortalitatea infantila s-a micşorat de nouă ori.
26. Speranţa de viaţă a crescut de la 51,5 la 74,5 ani.
27. Gaddafi a luat decizia de a scoate Libia din sistemul bancar mondial şi alte 12 tari arabe erau gata să-i urmeze exemplul.


Acum Libia nu mai are nimic, în afară de “democraţie”.
Libienii prostiti de americani au vrut democratie , alcool si droguri, fiindca in rest aveau de toate la pret ridicol de mic, iar americanii cu aliatii lor i-au bommbardat ca sa le ia bogatiile si fiindca Gaddafi a alungat marile corporatii care sugeau tara, si a vrut sa iasa din sistemul mafiot bancar mondial impreuna cu late tari arabe !

SURSE

1. http://www.lovendal.ro/wp52/ultimul-discurs-socant-al-lui-gaddafi-impotriva-noii-ordini-mondiale-ei-vor-sa-ne-ia-libertatea-pentru-a-o-inlocui-cu-stilul-american-de-jecmanire-a-oamenilor-denumit-capitalism/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...