Disney introduce un cuplu de lesbiene cu copii într-unul dintre cele mai urmărite desene animate din România

Distribuie!by “Serialul de televiziune american de desene animate Doctorița Plușica este difuzat din 2012 pe canalele Disney și Disney Junior. Disney a integrat un cuplu de lesbiene mixt, format dintr-o albă și o negresă, în serialul de televiziune Doctorița Plușica (Doc McStuffins), care se difuzează de cinci ani pe cele […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Serialul de televiziune american de desene animate Doctorița Plușica este difuzat din 2012 pe canalele Disney și Disney Junior.

Disney a integrat un cuplu de lesbiene mixt, format dintr-o albă și o negresă, în serialul de televiziune Doctorița Plușica (Doc McStuffins), care se difuzează de cinci ani pe cele două canale ale sale, informează site-ul Konbini.
Serialul fusese deja salutat de cercurile liberale din lume pentru că a ales ca personaj principal o fetiță de culoare.


Ultimul episod, „The Emmergency Plan” merge și mai departe: în el apare un cuplu de lesbiene de culori diferite care se confruntă cu un cutremur de pământ.

Respectivele personaje au vocile realizate de actrițele Wanda Sykes și Portia de Rossi, ele însele homosexuale.
În 2014, Disney mai prezentase un cuplu homosexual în serialul „Good Luck Charlie”.
Disney Junior este unul dintre cele mai urmărite posturi tv din România, depășind frecvente posturi cum sunt TVR 2, Sport.ro, Discovery sau Eurosport.”[1]

Video


https://youtu.be/vgCx-UkAKZo

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Disney-introduce-un-cuplu-de-lesbiene-cu-copii-intr-unul-dintre-cele-mai-urmarite-desene-animate-din-Romania-145315
  2. Foto: tmz.com
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.