Dispariţii în ceaţă

Distribuie!

„Transportat la 1.000 de kilometri

Un om de afaceri din Argentina a ieșit din hotel, a intrat în autoturism și s-a pregătit pentru un drum lung spre casă. Imediat ce a pornit motorul s-a iscat din senin o ceață deasă, care a învăluit vehiculul. Apoi omul nu-și mai amintește decât că s-a trezit în câmp fără mașină.


Uluit, a întrebat un șofer de camion cum să ajungă la Bahia Blanca, dar i s-a răspuns că se află la peste 1.000 de kilometri de acel loc! Șocat, omul de afaceri și-a privit ceasul. Trecuseră câteva minute de când se urcase în mașină. Ancheta ulterioară a Poliției a demonstrat că era client al hotelului, că fusese văzut urcând în vehicul și, culmea, mașina rămăsese în fața hotelului în tot acest timp, cu motorul pornit și cheile în contact!

Mașina absorbită de pe șosea


Una dintre cele mai stranii mărturii despre dispariții efective în ceață este cea a directorului unei sucursale bancare din Tokyo, un anume Kinoshita, care se îndrepta spre un teren de golf alături de un coleg și de un potențial client. La un moment dat a început să observe cu atenție o mașină neagră care rula în fața lor și a văzut o persoană citind ziarul pe bancheta din spate.

Dar la un moment dat s-a iscat din senin o ceață care a înconjurat vehiculul, apoi, când s-a împrăștiat, mașina neagră nu mai era nicăieri. Kinoshita a estimat, la momentul declarației, că totul a durat doar câteva secunde.”[1]

SURSE

  1. https://www.taifasuri.ro/index.php/taifasuri/paranormal/15464-disparitii-in-ceata-nr672-sapt29-mar-4-apr-2018
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...