Dispariții misterioase din Triunghiul Bermudelor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nava Rosalie

In 1840, nava franceza Rosalie, in drum spre Havana, este descoperita pustie, cu panzele ridicate si incarcatura in stare buna, locuita doar de un canar, pe jumatate mort de foame in colivia sa. Expertii care au examinat nava, au ajuns la concluzia ca, cei care au fost pe acest vas au innebunit brusc din motive misteriose si ca urmare al acestui fapt, au parasit numaidecat nava, potrivit zeceintop.ro.


Zborul 19

Zborul 19  este probabil cel mai cunoscut caz din istoria disparitiilor inregistrate in Triunghiul Bermudelor. In 1945, o escadrila formata din cinci avioane americane de lupta si-a gasit sfarsitul in acelasi mod inexplicabil. Inainte ca acestea sa dispara de pe radar, comandantul celor cinci aparate a apucat sa semnaleze ca acele busolelor de bord se rotesc haotic iar apa marii si-a schimbat brusc culoarea devenind alba.Iata si cuvintele exacte ale comandantului:” Nu putem identifica vestul. Totul e dat peste cap. Nu ne dam seama de directia in care inaintam. Totul arata ciudat, pana si oceanul”. Ultimele cuvinte rostite de catre un pilot au socat autoritatile americane:” Ne apropiem de un zid ca de spuma de apa. Ne-am ratacit complet”. Cel de-al saselea avion trimis in cautarea lor a disparut in acelasi mod inexplicabil.

Avionul Boeing 727


Avionul de pasageri Boeing 727  a disparut timp de zece minute de pe ecranele radarelor inainte de a ateriza pe aeroportul din Miami. La aterizare, pilotii au declarat ca nu au pierdut niciun moment legatura radio cu turnul de control. Misterul s-a adancit in momentul in care si-au consultat ceasurile si au observat ca acestea ramasesera cu zece minute in urma. La o cercetare mai amanuntita, pilotii au observat ca si ceasurile pasagerile prezentau aceasi anomalie.

Vasul Sulphur Queen

Vasul cu o lungime de 60 de metri care transporta sulf a disparut din senin pe data de 3 februarie 1963, cand se afla la 370 de km de New Orleans. Doua saptamani mai tarziu, un fragment dintr-o barca de salvare, o vesta de salvare si o vasla rupta au fost aduse de apa pe o plaja din Florida.”[1]

SURSE

  1. https://cultural.bzi.ro/disparitii-misterioase-din-triunghiul-bermudelor-58969
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...