Dispariţii misterioase

Distribuie!

„Există numeroase cazuri ciudate în care oamenii au dispărut fără urmă.

De exemplu, în 1937, pilotul Amelia Earhart şi navigatorul Frederick Noonan au dispărut împreună cu avionul Lockheed pe care îl pilotau. Când se aflau aproape de Insula Howland, în Oceanul Pacific, au trimis un mesaj în care anunţau că avionul lor rămânea fără combustibil, transmisie ce a fost recepţionată de sistemul Itasca al Pazei de Coastă americane. Dar orice altă comunicare ulterioară a fost dificilă, Itasca neputând localiza Lockheed.


Curând după aceea, Earhart şi Noonan au trimis un mesaj ce spunea că mai au combustibil pentru doar o jumătate de oră şi că nu văd pământ în faţă. După aceea orice comunicare s-a pierdut. Cel mai probabil, ei ar fi trebuit să se fi prăbuşit în apă dar, după ani de căutări, nici piloţii, nici avionul Lockheed, nu au fost găsiţi în ocean.

În cazuri ca acesta, în ciuda tuturor eforturilor diferitelor organisme de anchetă, care au folosit cele mai moderne tehnici de care dispuneau, nu s-a reuşit găsirea unor răspunsuri concrete la ceea ce s-a petrecut cu oamenii care au dispărut în mod misterios.”[1]


SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/zece-fenomene-pe-care-comunitatea-stiintifica-nu-le-poate-explica–135884
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...