Disparițiile misterioase din Triunghiul Bennington (SUA)

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Taina Triunghiului Bennington

Între 1946 şi 1950, trei cazuri de dispariţii inexplicabile au tulburat liniştea comunităţii Bennington din Vermont, SUA. Prima dispariţie a avut loc în 1946, când o studentă de 18 ani, Paula Weldon, a plecat într-o scurtă drumeţie pe munte. Pe traseu s-a întânit cu mai mulţi oameni, cărora le-a dat indicaţii. Ultimele persoane cu care a vorbit au fost un cuplu de seniori, pe care i-a depăşit şi a cotit la câţiva metri în faţa lor.


Când bătrănii au ajuns în acelaşi loc, se aşteptau să o vadă pe Paula, însă aceasta dispăruse ca şi cum ar fi intrat în pământ. Trei ani mai târziu, tot într-o zi de decembrie, James E. Tetford, un veteran de război, venea în oraş pentru a-şi vizita nişte rude. În timp ce era în autobuz, împreună cu alţi 14 călători, a dispărut subit.

Oamenii au spus că dormea pe scaun cu o staţie înainte de sosire, dar când au ajuns la destinaţie, în autobuz mai era doar bagajul său, inclusiv portofelul. Autobuzul a fost tot timpul în mişcare între staţii, aşadar nu putea coborî. Totuşi, James E. Tetford nu a mai fost găsit niciodată.”[1]


SURSE

  1. https://clickpentrufemei.ro/disparitii-misterioase/a18512544
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...