Disparițiile misterioase din Triunghiul Bennington (SUA)

Distribuie!by “Taina Triunghiului Bennington Între 1946 şi 1950, trei cazuri de dispariţii inexplicabile au tulburat liniştea comunităţii Bennington din Vermont, SUA. Prima dispariţie a avut loc în 1946, când o studentă de 18 ani, Paula Weldon, a plecat într-o scurtă drumeţie pe munte. Pe traseu s-a întânit cu mai mulţi […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Taina Triunghiului Bennington

Între 1946 şi 1950, trei cazuri de dispariţii inexplicabile au tulburat liniştea comunităţii Bennington din Vermont, SUA. Prima dispariţie a avut loc în 1946, când o studentă de 18 ani, Paula Weldon, a plecat într-o scurtă drumeţie pe munte. Pe traseu s-a întânit cu mai mulţi oameni, cărora le-a dat indicaţii. Ultimele persoane cu care a vorbit au fost un cuplu de seniori, pe care i-a depăşit şi a cotit la câţiva metri în faţa lor.


Când bătrănii au ajuns în acelaşi loc, se aşteptau să o vadă pe Paula, însă aceasta dispăruse ca şi cum ar fi intrat în pământ. Trei ani mai târziu, tot într-o zi de decembrie, James E. Tetford, un veteran de război, venea în oraş pentru a-şi vizita nişte rude. În timp ce era în autobuz, împreună cu alţi 14 călători, a dispărut subit.

Oamenii au spus că dormea pe scaun cu o staţie înainte de sosire, dar când au ajuns la destinaţie, în autobuz mai era doar bagajul său, inclusiv portofelul. Autobuzul a fost tot timpul în mişcare între staţii, aşadar nu putea coborî. Totuşi, James E. Tetford nu a mai fost găsit niciodată.”[1]


SURSE

  1. https://clickpentrufemei.ro/disparitii-misterioase/a18512544
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.