Divide et Impera în Sistemul Piramidal al Iluminaților

Distribuie!

Piramida este principala forma de organizare sociala. Din pacate are o salbiciune: comunicarea defectuoasa in care informatia circula de cele mai multe ori numai de la varf catre baza – astfel, indivizii devin doar niste tranzistori care executa/transmit ordinele superiorilor, nimeni neavand putere de decizie asupra sa ci asupra altora (se creeaza aceea iresponsabilitate cliseica). Prin competitie, individualism si comunicare defectuasa modelul piramidal este ideal pentru a fi infestat de coruptie.

divide_et_impera

Practic daca individul Y1 devine corupt, toti subalternii lui vor executa ordine si decizii gresite. Cei care vor sesiza coruptia nu vor stii niciodata cat de sus merge, pana la ce nivel se intinde si oricum e foarte greu si rar ca cineva din nivelul K sa ajunga sa vorbeasca cu cineva din nivelul X sau Z (niveluri superioare, nivelului care a initiat coruptia). Deci, piramida este sitemul ideal pentru coruptie si infestare prin divide et impera.


SURSE

  1. http://schimbarea.blogspot.ro/2007/04/divide-et-impera-in-sistemul-piramidal.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...