DNA a pus compania RCS&RDS sub urmărire PENALĂ

Distribuie!by “Digi Communications anunță că firma RCS&RDS a primit în data de 8 mai o notificare oficială din partea DNA în care i se aduce la cunoștință că are calitate de suspect în dosarul în care alte două persoane din managementul companiei, respectiv Ioan Bendei și Mihai Dinei, precum și […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Digi Communications anunță că firma RCS&RDS a primit în data de 8 mai o notificare oficială din partea DNA în care i se aduce la cunoștință că are calitate de suspect în dosarul în care alte două persoane din managementul companiei, respectiv Ioan Bendei și Mihai Dinei, precum și Alexandru Oprea, fostul CEO al RCS&RDS, sunt cercetați pentru luare de mită și spălare de bani, scrie Hotnews.

Informația privind calitatea de suspect a firmei RCS&RDS în aceasta investigație a fost comunicată chiar de Digi Communications, compania mamă a operatorului de comunicații electronice, și nu de către procurori.


Digi Communications se află în plin proces de listare și a făcut un amendament la prospectul de listare în care au anunțat investitorii de retail care au subscris acțiuni în cadrul ofertei publice inițiale, aceștia având posibilitatea să se retragă până miercuri, 10 mai, la ora 17:00, amendament făcut în urma anunțului DNA din 5 mai referitor la dosarul penal privind acordarea a drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1.

Procurorii DNA au deschis vineri un dosar penal privind vânzarea drepturilor de difuzare a meciurilor de fotbal din Liga 1 de către Liga Profesionistă de Fotbal către compania RCS-RDS.”[1]


Daca ar fi sa folosim propaganda Tinerilor Frumosi si Liberi #Rezist, dar si a unor publicatii, inclusiv Digi 24, am putea spune ca Digi 24 este o televiziune penala. Totusi, noi nu facem parte din categoria acelor persoane care folosesc cuvantul “penal” fara sa cunoasca definitia acestuia. RCS-RDS beneficiaza de prezumptia de nevinovatie ca orice om, dar aceasta prezumptie de nevinovatie, in ultimii trei ani, a fost luata in deradere.

Digi 24 este televiziunea, care, la inceputul acestui an, s-a implicat masiv in “cruciada impotriva stirilor false”, alaturi de ONG-urile lui George Soros, publicatiile HotNews, Ziare.com si alte publicatii, aratand tuturor o lista cu multe site-uri, despre care afirmau ca “publica stiri false”.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri/Actiune-fara-precedent.-A-fost-depusa-actiunea-judiciara-pentru-dovedirea-nulitatii-absolute-a-formei-republicane-de-guvernamant-143198
  2. Foto: Facebook/Digi 24

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Globaliștii de la HotNews demască "propaganda rusă" din România
CNA amendează televiziunile care spun că George Soros conduce România
Corespondent Adevărul: Am fost concediată după un articol despre masoni. Șefii ziarului: Nu are legătură cu articolul
Lobbyștii lui Coldea
Cotidianul Adevărul a linșat mediatic tinerii care susțin Referendumul pentru Familie într-un clip. Reacția unui tată: Comuniștii de la un ziar central sunt deranjați că adolescenții români au ales să se exprime și i-au atacat mizerabil
Ce zice presa românească despre summitul Putin-Trump: frică și isterie
Spovedania lui Mânăstire - ONG-urile macoviste, cu finanțare de la Soros, s-au implicat în instruirea de jurnaliști și procurori care să facă mendrele Sistemului: "S-a născut Ideologia Statului de Drept... Procurorii școliți la catedra ONG-urilor au început să facă dosare... În ecuația Justiție - Mass Media s-au introdus în forță băieții de la SRI... Operațiune soft de modelare a modului de gândire... Tăpălagă este simbolul generației jurnalismului militant, pe filiera ideologică a ONG-urilor"
Divizia de presă a SRI
„Digi 24 este o televiziune înființată și protejată de SRI!” Fostul colonel Dragomir, dezvăluiri uluitoare
Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi, propagandiștii globaliști, pleacă de la HotNews. Publicația globalistă HotNews este una dintre susținătoarele Statului Paralel!
Digi are probleme judiciare și în SUA: Acuzați că au dat țeapă
Analiză pe text: Digi 24 manipulează grosolan un document al Partidului Democrat din SUA pentru a acuza că „preoții români fac jocul Rusiei”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro