• Fără categorie

DNA a pus compania RCS&RDS sub urmărire PENALĂ

Distribuie!

„Digi Communications anunță că firma RCS&RDS a primit în data de 8 mai o notificare oficială din partea DNA în care i se aduce la cunoștință că are calitate de suspect în dosarul în care alte două persoane din managementul companiei, respectiv Ioan Bendei și Mihai Dinei, precum și Alexandru Oprea, fostul CEO al RCS&RDS, sunt cercetați pentru luare de mită și spălare de bani, scrie Hotnews.

Informația privind calitatea de suspect a firmei RCS&RDS în aceasta investigație a fost comunicată chiar de Digi Communications, compania mamă a operatorului de comunicații electronice, și nu de către procurori.


Digi Communications se află în plin proces de listare și a făcut un amendament la prospectul de listare în care au anunțat investitorii de retail care au subscris acțiuni în cadrul ofertei publice inițiale, aceștia având posibilitatea să se retragă până miercuri, 10 mai, la ora 17:00, amendament făcut în urma anunțului DNA din 5 mai referitor la dosarul penal privind acordarea a drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1.

Procurorii DNA au deschis vineri un dosar penal privind vânzarea drepturilor de difuzare a meciurilor de fotbal din Liga 1 de către Liga Profesionistă de Fotbal către compania RCS-RDS.”[1]


Daca ar fi sa folosim propaganda Tinerilor Frumosi si Liberi #Rezist, dar si a unor publicatii, inclusiv Digi 24, am putea spune ca Digi 24 este o televiziune penala. Totusi, noi nu facem parte din categoria acelor persoane care folosesc cuvantul „penal” fara sa cunoasca definitia acestuia. RCS-RDS beneficiaza de prezumptia de nevinovatie ca orice om, dar aceasta prezumptie de nevinovatie, in ultimii trei ani, a fost luata in deradere.

Digi 24 este televiziunea, care, la inceputul acestui an, s-a implicat masiv in „cruciada impotriva stirilor false”, alaturi de ONG-urile lui George Soros, publicatiile HotNews, Ziare.com si alte publicatii, aratand tuturor o lista cu multe site-uri, despre care afirmau ca „publica stiri false”.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri/Actiune-fara-precedent.-A-fost-depusa-actiunea-judiciara-pentru-dovedirea-nulitatii-absolute-a-formei-republicane-de-guvernamant-143198
  2. Foto: Facebook/Digi 24

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...