DNA și “lupta anticorupție” din România – cea mai mare minciună postdecembristă servită românilor! DNA este îngropată în achitări! DNA a fost un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România, care au reușit să mintă o parte dintre români cu privire la așa-zisa “lupta anticorupție”!

by DNA este îngropată în achitări. Florian Coldea nu mai este la butoane. O parte din protocoalele SRI au fost făcute publice. Acele protocoale sunt monstruoase, ilegale și neconstituționale, motiv pentru care cei care le-au semnat trebuie puși sub urmărire penală. Acesta a fost mecanismul Statului Paralel. Statul Paralel din […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

DNA este îngropată în achitări. Florian Coldea nu mai este la butoane. O parte din protocoalele SRI au fost făcute publice. Acele protocoale sunt monstruoase, ilegale și neconstituționale, motiv pentru care cei care le-au semnat trebuie puși sub urmărire penală.

Acesta a fost mecanismul Statului Paralel. Statul Paralel din Romania este creatia globalistilor SUA-UE-Soros. Globalistii SUA-UE-Soros au creat Statul Paralel din Romania cu scopul de a transforma Romania intr-un stat totalitar, dar si cu scopul de a pune mana pe resursele tarii.


Au făcut din justiție un “Câmp Tactic”, cu judecători care răspundeau la comanda SRI și DNA. Demisia lui Florian Coldea a însemnat prăbușirea Statului Paralel. Scandalul cu procurorul DNA, Mircea Negulescu (Portocala), de la “Unitatea de Elita” DNA Ploiesti, care a fost inregistrat de catre Mircea Cosma, ne-a aratat adevarata fata a “luptei anticoruptie” si modul de operare al procurorilor DNA.

Sub pretextul “luptei anticoruptie”, romanii au fost interceptati pe mandate de Siguranta Nationala, adica acele mandate care se emit doar pentru cazuri de terorism. Tot sub pretextul “luptei antocoruptie”, s-a incercat distrugerea presei din Romania, asa cum au reusit sa faca cu OTV-ul.


Tot sub pretextul “luptei anticoruptie”, oamenii de afaceri romani au fost bagati la inchisoare, firmele lor fiind distruse, oamenii ramasi fara serviciu, SRI si DNA facand astfel loc multinationalelor in Romania. Sa nu uitam nici spectacolele grotesti ale DNA in fata presei globaliste din perioada 2014-2015.

DNA a fost un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România, care au reușit să mintă o parte dintre români cu privire la așa-zisa “lupta anticorupție”. “Lupta anticorupție” este doar împotriva românilor, nu și împotriva corupției globaliștilor SUA-UE-Soros. Dosarul Microsoft este cea mai clară dovadă, care ne arată cum DNA a protejat compania Microsoft, fiind puși sub acuzare doar români.

Legea răspunderii magistraților trebuie adoptată, iar procurorii și judecătorii care au comis abuzuri sau erori judiciare să ajungă la închisoare și să plătească condamnările României la CEDO. De asemenea, trebuie cercetat câte milioane de euro au fost cheltuite de catre DNA pentru dosarele în care au primit achitari.

Astăzi, în fața acestor evidențe, nici sorosistii #Rezist și nici Unitățile Militare de Propagandă (presa globalistă) nu mai au ce zice.

SURSE

  1. Foto: deesillustration.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Dezvăluirile unui ofițer de contrainformații: Acesta a făcut dezvăluiri referitoare la implicarea armatei în alegerile din anul 2009, susţinând că la acel moment a fost creat un „comitet special” pentru realegerea lui Traian Băsescu
5 minciuni oficiale în comunicatul DNA. Cum profită Kovesi de nepriceperea și naivitatea noastră!
Facebook devine Big Brother: Va sti astfel unde sunt utilizatorii si ce fac ! De la 1 ianuarie 2015, utilizatorii fie vor accepta noi Termeni si Conditii, fie vor parasi Facebook !
Profesorul Florian Colceag despre societatea românescă: "Suntem menținuți la un nivel infantil pentru a fi mai bine controlați!"
România versus SUA, UE, George Soros și Iluminați
Steagul Ungariei afișat oficial lângă statuia lui Mihai Viteazul din Alba Iulia
Mega Moscheea nu se mai construiește! Procesul colectiv deschis de Berenghi, Gornic, Todiraș, Mărincuș și alte mii de români rămâne fără obiect
Mâna lungă a Institutului Elie Wiesel, Mircea Vulcănescu și o rapidă reglare de conturi în SNSPA
Fost șef al SRI, dezvăluiri despre represaliile suferite, după ce i-a interceptat pe Kovesi și tatăl ei
Premierul României, Sorin Grindeanu, susținătorul vaccinării și legilor Big Brother, omul globaliștilor SUA-UE
Fenomele meteo extreme din România sunt naturale sau sunt produse artificial prin controlul geoclimatic (HAARP)?
Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990 s-a redeschis: Cozma, Iliescu si Petre Roman nu vor dormi linistiti ! E timpul sa se faca dreptate pentru victime !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro