DNA și “lupta anticorupție” din România – cea mai mare minciună postdecembristă servită românilor! DNA este îngropată în achitări! DNA a fost un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România, care au reușit să mintă o parte dintre români cu privire la așa-zisa “lupta anticorupție”!

by DNA este îngropată în achitări. Florian Coldea nu mai este la butoane. O parte din protocoalele SRI au fost făcute publice. Acele protocoale sunt monstruoase, ilegale și neconstituționale, motiv pentru care cei care le-au semnat trebuie puși sub urmărire penală. Acesta a fost mecanismul Statului Paralel. Statul Paralel din […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

DNA este îngropată în achitări. Florian Coldea nu mai este la butoane. O parte din protocoalele SRI au fost făcute publice. Acele protocoale sunt monstruoase, ilegale și neconstituționale, motiv pentru care cei care le-au semnat trebuie puși sub urmărire penală.

Acesta a fost mecanismul Statului Paralel. Statul Paralel din Romania este creatia globalistilor SUA-UE-Soros. Globalistii SUA-UE-Soros au creat Statul Paralel din Romania cu scopul de a transforma Romania intr-un stat totalitar, dar si cu scopul de a pune mana pe resursele tarii.


Au făcut din justiție un “Câmp Tactic”, cu judecători care răspundeau la comanda SRI și DNA. Demisia lui Florian Coldea a însemnat prăbușirea Statului Paralel. Scandalul cu procurorul DNA, Mircea Negulescu (Portocala), de la “Unitatea de Elita” DNA Ploiesti, care a fost inregistrat de catre Mircea Cosma, ne-a aratat adevarata fata a “luptei anticoruptie” si modul de operare al procurorilor DNA.

Sub pretextul “luptei anticoruptie”, romanii au fost interceptati pe mandate de Siguranta Nationala, adica acele mandate care se emit doar pentru cazuri de terorism. Tot sub pretextul “luptei antocoruptie”, s-a incercat distrugerea presei din Romania, asa cum au reusit sa faca cu OTV-ul.


Tot sub pretextul “luptei anticoruptie”, oamenii de afaceri romani au fost bagati la inchisoare, firmele lor fiind distruse, oamenii ramasi fara serviciu, SRI si DNA facand astfel loc multinationalelor in Romania. Sa nu uitam nici spectacolele grotesti ale DNA in fata presei globaliste din perioada 2014-2015.

DNA a fost un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România, care au reușit să mintă o parte dintre români cu privire la așa-zisa “lupta anticorupție”. “Lupta anticorupție” este doar împotriva românilor, nu și împotriva corupției globaliștilor SUA-UE-Soros. Dosarul Microsoft este cea mai clară dovadă, care ne arată cum DNA a protejat compania Microsoft, fiind puși sub acuzare doar români.

Legea răspunderii magistraților trebuie adoptată, iar procurorii și judecătorii care au comis abuzuri sau erori judiciare să ajungă la închisoare și să plătească condamnările României la CEDO. De asemenea, trebuie cercetat câte milioane de euro au fost cheltuite de catre DNA pentru dosarele în care au primit achitari.

Astăzi, în fața acestor evidențe, nici sorosistii #Rezist și nici Unitățile Militare de Propagandă (presa globalistă) nu mai au ce zice.

SURSE

  1. Foto: deesillustration.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ce a spus premierul Ungariei, Viktor Orban, la Cluj, în discursul care nu a fost tradus în română: „Viitorul o să fie în limba maghiară“! Viktor Orban, "Ținutul Secuiesc" va fi pentru totdeauna Pământ Românesc!
Băncile străine îi jupoaie pe români dublu față de cum o fac cu cetățenii din celelalte state europene
"Mister" elucidat: De ce întrebarea de la referendum nu conţine nicio referire la familie
Sfinxul din Maramureș. Misterele capului de dac care veghează din Cheile Tătarului
Statul Paralel din România se prăbușește! Toți membrii Statului Paralel din România trebuie aduși în fața Instanței!
Dacă vor ajunge la conducerea României, globaliștii #Rezist vor vinde rapid România străinilor! Globaliștii #Rezist vor ca România să fie condusă de globaliștii SUA-UE-Soros!
O elevă din Bistriţa a fost agresată la şcoală pentru că vorbea maghiară
România nu trebuie să mute ambasada la Ierusalim
Institutul Elie Wiesel a organizat o dezbatere publică în care au fost atacate Biserica Ortodoxă Română, valorile naționale ale României și libertatea de exprimare. Alexandru Florian, directorul Institutului Elie Wiesel și Marco Maximillian Katz au ținut un discurs împotriva libertății de exprimare. Evreii sioniști sunt împotriva libertății de exprimare!
Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Csaba Ferenc Asztalos, face propagandă pentru "Ținutul Secuiesc"
Americanii fac reclamă la rachete ”Patriot” în presa #REZIST – pe banii României
Profeția lui Arsenie Boca despre România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro