DNA și “lupta anticorupție” din România – cea mai mare minciună postdecembristă servită românilor! DNA este îngropată în achitări! DNA a fost un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România, care au reușit să mintă o parte dintre români cu privire la așa-zisa “lupta anticorupție”!

by DNA este îngropată în achitări. Florian Coldea nu mai este la butoane. O parte din protocoalele SRI au fost făcute publice. Acele protocoale sunt monstruoase, ilegale și neconstituționale, motiv pentru care cei care le-au semnat trebuie puși sub urmărire penală. Acesta a fost mecanismul Statului Paralel. Statul Paralel din […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

DNA este îngropată în achitări. Florian Coldea nu mai este la butoane. O parte din protocoalele SRI au fost făcute publice. Acele protocoale sunt monstruoase, ilegale și neconstituționale, motiv pentru care cei care le-au semnat trebuie puși sub urmărire penală.

Acesta a fost mecanismul Statului Paralel. Statul Paralel din Romania este creatia globalistilor SUA-UE-Soros. Globalistii SUA-UE-Soros au creat Statul Paralel din Romania cu scopul de a transforma Romania intr-un stat totalitar, dar si cu scopul de a pune mana pe resursele tarii.


Au făcut din justiție un “Câmp Tactic”, cu judecători care răspundeau la comanda SRI și DNA. Demisia lui Florian Coldea a însemnat prăbușirea Statului Paralel. Scandalul cu procurorul DNA, Mircea Negulescu (Portocala), de la “Unitatea de Elita” DNA Ploiesti, care a fost inregistrat de catre Mircea Cosma, ne-a aratat adevarata fata a “luptei anticoruptie” si modul de operare al procurorilor DNA.

Sub pretextul “luptei anticoruptie”, romanii au fost interceptati pe mandate de Siguranta Nationala, adica acele mandate care se emit doar pentru cazuri de terorism. Tot sub pretextul “luptei antocoruptie”, s-a incercat distrugerea presei din Romania, asa cum au reusit sa faca cu OTV-ul.


Tot sub pretextul “luptei anticoruptie”, oamenii de afaceri romani au fost bagati la inchisoare, firmele lor fiind distruse, oamenii ramasi fara serviciu, SRI si DNA facand astfel loc multinationalelor in Romania. Sa nu uitam nici spectacolele grotesti ale DNA in fata presei globaliste din perioada 2014-2015.

DNA a fost un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România, care au reușit să mintă o parte dintre români cu privire la așa-zisa “lupta anticorupție”. “Lupta anticorupție” este doar împotriva românilor, nu și împotriva corupției globaliștilor SUA-UE-Soros. Dosarul Microsoft este cea mai clară dovadă, care ne arată cum DNA a protejat compania Microsoft, fiind puși sub acuzare doar români.

Legea răspunderii magistraților trebuie adoptată, iar procurorii și judecătorii care au comis abuzuri sau erori judiciare să ajungă la închisoare și să plătească condamnările României la CEDO. De asemenea, trebuie cercetat câte milioane de euro au fost cheltuite de catre DNA pentru dosarele în care au primit achitari.

Astăzi, în fața acestor evidențe, nici sorosistii #Rezist și nici Unitățile Militare de Propagandă (presa globalistă) nu mai au ce zice.

SURSE

  1. Foto: deesillustration.com

Citiți și...

Carne stricata, reamabalata si pusa la vanzare in Romania! Uite asa romanii sint imbolnaviti prin hrana!
Un general SRI recunoaste ca legea Big Brother deschide drumul catre viitoare abuzuri ! Lupta impotriva "terorismului" are rolul de a ne restrange toate libertatile civile !
ÎCCJ schimbă decizia Curții de Apel Timișoara: Hackerul Guccifer va fi extrădat în SUA
George Soros, interviu CBS, 20 decembrie 1998: "Cred că am fost învinuit pentru orice... Dar eu, în principiu, sunt interesat să fac bani. Nu pot și nu imi pasă de consecintele sociale ale acțiunilor mele. Nu mă simt vinovat, pentru că sunt angajat într-o activitate imorală care nu are nici o legatură cu sentimentul de vină"
Argumentele împotriva construirii mega moscheii în București
Nu numai că ne-am vândut ţara, căci am și donat-o! Trebuie să ne luăm țara înapoi din mâinile globaliștilor SUA-UE-Soros!
Silviu Brucan, gazda lui George Soros la GDS (Grupul pentru Dialog Social) în ianuarie 1990. FOTO-DOCUMENTE de Emanuel Pârvu
Minciunile Președintelui Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Csaba Asztalos, cu privire la cazul românului care nu a fost servit la Kaufland în Odorheiu Secuiesc: "Aș preciza că din punctul meu de vedere o astfel de persoană care realizează un astfel de film și publică informații incomplete, inexacte, generând tensiuni de acest gen, ar fi susceptibilă de răspundere penală pentru incitare la ură prin transmitere de informații inexacte"! Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Csaba Ferenc Asztalos, face propagandă pentru “Ținutul Secuiesc”!
Fostul judecător CCR Toni Greblă despre SRI și DNA: Au vrut să pună la punct Curtea Constituțională
Adrian Sârbu audiat în Comisia SRI: Prezența SRI în câmpul mass-media, în perioada 2010-2016, distrugătoare
Interceptările DNA, luxul pe care românii îl suportă obligați. Trei milioane de euro, un singur suspect
Peste 4.600 imigranţi ilegali au solicitat acordarea unei forme de protecţie internaţională din partea statului român, de la începutul anului şi până în prezent, cei mai mulţi fiind din state precum Irak, Siria, Pakistan, Afganistan! România trebuie să spună nu primirii de imigranți!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro