DNA și „lupta anticorupție” din România – cea mai mare minciună postdecembristă servită românilor! DNA este îngropată în achitări! DNA a fost un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România, care au reușit să mintă o parte dintre români cu privire la așa-zisa “lupta anticorupție”!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

DNA este îngropată în achitări. Florian Coldea nu mai este la butoane. O parte din protocoalele SRI au fost făcute publice. Acele protocoale sunt monstruoase, ilegale și neconstituționale, motiv pentru care cei care le-au semnat trebuie puși sub urmărire penală.

Acesta a fost mecanismul Statului Paralel. Statul Paralel din Romania este creatia globalistilor SUA-UE-Soros. Globalistii SUA-UE-Soros au creat Statul Paralel din Romania cu scopul de a transforma Romania intr-un stat totalitar, dar si cu scopul de a pune mana pe resursele tarii.


Au făcut din justiție un „Câmp Tactic”, cu judecători care răspundeau la comanda SRI și DNA. Demisia lui Florian Coldea a însemnat prăbușirea Statului Paralel. Scandalul cu procurorul DNA, Mircea Negulescu (Portocala), de la „Unitatea de Elita” DNA Ploiesti, care a fost inregistrat de catre Mircea Cosma, ne-a aratat adevarata fata a „luptei anticoruptie” si modul de operare al procurorilor DNA.

Sub pretextul „luptei anticoruptie”, romanii au fost interceptati pe mandate de Siguranta Nationala, adica acele mandate care se emit doar pentru cazuri de terorism. Tot sub pretextul „luptei antocoruptie”, s-a incercat distrugerea presei din Romania, asa cum au reusit sa faca cu OTV-ul.


Tot sub pretextul „luptei anticoruptie”, oamenii de afaceri romani au fost bagati la inchisoare, firmele lor fiind distruse, oamenii ramasi fara serviciu, SRI si DNA facand astfel loc multinationalelor in Romania. Sa nu uitam nici spectacolele grotesti ale DNA in fata presei globaliste din perioada 2014-2015.

DNA a fost un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România, care au reușit să mintă o parte dintre români cu privire la așa-zisa „lupta anticorupție”. „Lupta anticorupție” este doar împotriva românilor, nu și împotriva corupției globaliștilor SUA-UE-Soros. Dosarul Microsoft este cea mai clară dovadă, care ne arată cum DNA a protejat compania Microsoft, fiind puși sub acuzare doar români.

Legea răspunderii magistraților trebuie adoptată, iar procurorii și judecătorii care au comis abuzuri sau erori judiciare să ajungă la închisoare și să plătească condamnările României la CEDO. De asemenea, trebuie cercetat câte milioane de euro au fost cheltuite de catre DNA pentru dosarele în care au primit achitari.

Astăzi, în fața acestor evidențe, nici sorosistii #Rezist și nici Unitățile Militare de Propagandă (presa globalistă) nu mai au ce zice.

SURSE

  1. Foto: deesillustration.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...