Doctorul Roger Leir despre implanturile extraterestre la oameni

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Dr. Leir şi echipa sa de medici chirurgi au efectuat 11 operaţii pe anumiţi pacienţi care au declarat că au fost răpiţi de fiinţe extraterestre. În urma acestor intervenţii chirurgicale el a scos din trupurile acelor ființe umane 12 obiecte, suspectate ca având origine extraterestră (implanturi extraterestre).

Obiectele respective au fost mai apoi cercetate şi studiate în cele mai prestigioase laboratoare ştiinţifice din lume, printre care Los Alamos Naţional Labs, New Mexico Tech, precum şi la Universitatea Californiei din San Diego.


Rezultatele acestor cercetări au fost uluitoare, fiind făcute unele comparaţii cu eşantioanele de meteoriţi. Mai mult decât atât, unele teste au arătat rate izotopice ale atomilor, care nu corespund vieţii pe Pământ.

Roger Leir implanturile extraterestre

Dr. Leir, care este un reputat specialist în medicina şi chirurgia modernă, a afirmat că plănuieşte să realizeze mai multe astfel de intervenţii chirurgicale asupra persoanelor care au declarat că au fost răpite de fiinţe extraterestre, pentru a aprofunda astfel propriile sale cercetări asupra aspectelor fiziologice şi biologice ale fenomenului de răpiri extraterestre.”[1]


Video

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/doctorul-roger-leir-despre-implanturile-extraterestre-la-oameni-a193
  2. Foto: YouTube
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...