Doctorul Roger Leir despre implanturile extraterestre la oameni

Distribuie!

„Dr. Leir şi echipa sa de medici chirurgi au efectuat 11 operaţii pe anumiţi pacienţi care au declarat că au fost răpiţi de fiinţe extraterestre. În urma acestor intervenţii chirurgicale el a scos din trupurile acelor ființe umane 12 obiecte, suspectate ca având origine extraterestră (implanturi extraterestre).

Obiectele respective au fost mai apoi cercetate şi studiate în cele mai prestigioase laboratoare ştiinţifice din lume, printre care Los Alamos Naţional Labs, New Mexico Tech, precum şi la Universitatea Californiei din San Diego.


Rezultatele acestor cercetări au fost uluitoare, fiind făcute unele comparaţii cu eşantioanele de meteoriţi. Mai mult decât atât, unele teste au arătat rate izotopice ale atomilor, care nu corespund vieţii pe Pământ.

Roger Leir implanturile extraterestre

Dr. Leir, care este un reputat specialist în medicina şi chirurgia modernă, a afirmat că plănuieşte să realizeze mai multe astfel de intervenţii chirurgicale asupra persoanelor care au declarat că au fost răpite de fiinţe extraterestre, pentru a aprofunda astfel propriile sale cercetări asupra aspectelor fiziologice şi biologice ale fenomenului de răpiri extraterestre.”[1]


Video

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/doctorul-roger-leir-despre-implanturile-extraterestre-la-oameni-a193
  2. Foto: YouTube
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Directorul CIA, Mike Pompeo, este deranjat de dezvăluirile Wikileaks: "WikiLeaks se comportă ca un serviciu de informații ostil și se exprimă ca un serviciu de informații ostil"
Chemtrails ("Dârele Morții") pulverizate de către avioane pentru a răspândi boli, suferință și moarte
Virgiliu Gheorghe: "Vizionarea TV este un factor important în generarea unei atitudini mentale pasive"
Proiectul Looking Glass: Scopul acestui proiect este pe de o parte acela de a observa chiar şi cele mai fine distorsiuni temporale (chiar şi de ordinul milisecundelor) din trecut, iar pe de altă parte acela de a perfecţiona o tehnologie capabilă să „privească” în viitor la mai multe „scenarii” virtual posibile pentru a putea fi aleasă în momentul prezent linia temporală cea mai favorabilă pentru versiunea pe care cei aflaţi la putere o doresc
Vladimir Putin despre SUA și UE: "Ei încearcă să ne 'învețe' democrație, însă interdicțiile nu sunt o cale"
Liderul suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei, despre Marea Britanie: "Cu neruşinare, britanicii au numit recent Iranul o ameninţare pentru regiune, dar toată lumea ştie că britanicii sunt cei care au fost întotdeauna sursa ameninţărilor, corupţiei şi mizeriei"
Operatiuni "Steag Fals" in Franta: noi atentate teroriste orchestrate de catre Serviciile Secrete pentru a putea restrange libertatile civile ale oamenilor!
„Spălarea creierului” este o tentativă ştiinţifică malefică de a separa fiinţa umană de personalitatea sa şi de a-i implanta convingeri, atitudini, reacţii diametral opuse vechiului său mod de a vedea oamenii, lucrurile, viaţa în general
Hackerul român, Guccifer, a fost condamnat în SUA la 4 ani și 4 luni de închisoare în SUA, după ce a spart conturile de e-mail ale liderilor americani
Oficial american: "În afară de microfoane, există alte mijloace de supraveghere a președintelui Trump și a asociaților lui"
Asasinarea lui John Kennedy are legătură cu planul său de a face publice informațiile despre OZN-uri și extratereștri
Marine Le Pen promite că va scoate Franța din UE și NATO

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...