Doctrina secretă şi cele cinci rase

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Cartile sacre ale lui Dzyan ne invata ca primul om de pe Pamant ar fi fost progenitura Oamenilor Celesti – Pitrisii – acei „Parinti” sau „Stramosii Lunari”, care au coborat de pe Luna venind pe Terra (si acum se crede ca Luna exercita o influenta subtina – psihica si fizica – asupra lumii noastre).

Aceste amintiri foarte vechi se spune ca sunt sursa cartilor sacre din China, India, Egipt si Israel. Traditiile sustin ca textul secret sarcedotal a fost dictat de Fiinte Divine (posibil oameni veniti din Spatiu, dupa cum considerau locuitorii Atlantidei), intr-o limba sacra denumita „senzar”.


Strofele din continutul cartilor descriu evolutia omului de la Prima Rasa la a Cincea Rasa, oprindu-se la moartea lui Krishna – deci acum aproximativ 5.000 de ani. Aceasta doctrina a Seniorilor Flacarii, care guverneaza problemele umane si a Fiilor Intelepciunii trimisi de pe Luna, dezbracata de semnificatia sa oculta, ar putea fi si o memorie a rasei umane – denaturata in timp – acelor venusieni care au ajuns mai intai pe Luna si apoi au colonizat Pamantul.

Yoga Gnani crede ca Prima si a Doua Rasa Radacina au ocupat zonele tropicale de atunci, acoperite de gheturile de la Polul Nord si de la Polul Sud, desi Doctrina Secreta situa a Doua Rasa in Hyperoboreea – Tinutul Primaverii – cantata de vechii greci si despre care se crede ca ar fi existat in nord-vestul Europei.


A treia rasa, cea a lemurienilor – cu circa 18 milioane de ani in urma (cronologie ridiculizata de oamenii de stiinta care nu cunosc intelepciunea spiritualizata) – ar fi locuit intr-o arie vasta ce cuprindea actualele Oceane Indian si Pacific, incluzand si Australasia.”[1]

SURSE

  1. Raymond W. Drake – „Pamantul Zeilor” vol. 2, pag. 77-78, Editura Obiectiv.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...