Document: CIA a investigat în mare secret locul unde se presupune că sunt rămășițele de la Arca lui Noe

Distribuie!

„În timpul misiunilor secrete CIA a cercetat şi a adunat informații militare de la locul rămășițelor rămase de la Arca lui Noe, arată un un documentar exploziv dezvăluit recent, potrivit Express.

Agenția americană de spionaj a făcut multe fotografii în apropierea muntelui Ararat din Turcia. Observat pentru prima dată în 1949 în timpul unei misiuni de recunoaștere a USAF, iar „Anomalia Ararat”, a fost clasificat drept „top secret”. Apoi, ani de zile, CIA a investigat „subiectul”, fără a obține un răspuns concludent, dezvăluie unul dintre documente.

Documentele intitulate „Arca lui Noe și Muntele Ararat” arată că CIA a luat în serios posibilitatea ca povestea biblică să fie reală, conform documentarului „Misterele”. Documentarul a dezvăluit: „CIA deține un dosar amplu despre „Anomalia Ararat”. „Timp de 20 de ani, multe fotografii au fost făcute la locul respectiv, toate puse la top secret.”

Înregistrările au fost declasificate în urma unei solicitări din partea profesorului Porcher Taylor, în temeiul Legii privind libertatea de informare.

Arca lui Noe este nava, care se află în povestea biblică a cărții Geneza, când Dumnezeu l-a salvat pe Noe, familia, vieţuitoare din intreaga lume, după un potop care măturat tot ce era pe Pământ.

Până în prezent, nu există dovezi științifice despre existența navei așa cum este descrisă în Biblie, dar mulți și-au dedicat viețile încercând să o găsească. Conform celui de-al patrulea verset al celui de-al optulea capitol din cartea Genezei, după o inundație, Arca lui Noe a rămas blocată în „munții Ararat” .

Cu toate acestea, Agenția de Informații nu are același optimism, spunând că anomalia din locul respectiv prezintă „fațadele liniare de gheață și zăpadă”, titrează express.„[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/document-cia-arca-lui-noe.html
  2. Foto: evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...