Document CIA despre spionajul PSI

Distribuie!

„În arhivele CIA a fost DESCOPERIT un DOCUMENT care descrie METODA de VIZUALIZARE de la DISTANŢĂ

Noi pagini dintr-un document au fost descoperite în arhivele CIA care oferă un ghid despre cum se poate vizualiza de la distanță. Este un proiect care descrie amănunţit metodele de a induce psihic spionii care, mai apoi, să localizeze, să identifice și să descrie anumite ținte și locații importante pentru cei interesaţi.

Documentul de opt pagini include obiectivele și aplicațiile militare ale programului, procedurile detaliate despre „vizualizarea la distanță”. Ea funcționează, în esență, ca un manual de instrucțiuni pentru procesul de vizualizare la distanță, ținând cont de variații, eficacitate, selecția participanților și, în final, de evaluare.

Potrivit cbsnews, acest document este catalogat drept „blackprogram”. „Unu, pentru că nu vrem ca rușii sau chinezii să știe ce facem și doi, pentru că mulți oameni de știință nu au dorit ca colegii lor să știe ce fac”, a declarat reprezentantul pe securitate națională, Annie Jacobsen.

„Există un raport declasificat, care vorbește despre frica reală a Pentagonului – citându-l pe Uri Geller, că dacă ar putea să îndoaie metalul cu mintea lui, ar putea să-și folosească mintea pentru a interfera cu sistemele electronice” a spus Jacobsen. Dar abilitățile lui Uri Geller s-au dovedit a fi nesigure.

Protocoalele de „vizionare la distanță” le puteţi analiza AICI.„[1]

SURSE


  1. http://evz.ro/cia-descoperit-document.html
  2. Foto: muckrock.com
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...