Document secret care atesta ca SIE a spionat pe teritoriul Romaniei incalcand legea ! SIE a mai incalcat legea cand l-a recrutat pe Ponta in timpul cand era magistrat !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ce-ți doresc eu SIE, dulce Românie,
Țara mea de spíoni, țara mea de BOR?
Țepele nervoase, o sută de tărie,
La trecutu-ți mare, moare-un viitor.
Fiarbă doctoratul, piară Udrea-n haos,
Dacă pesediștii aste le nutresc;
Căci rămîne Mickey, deși moare Mouse,
Dulce Românie, asta ți-o doresc!”

Articolul de fata, demonstreaza inca o data minciunile in care se afunda si mai mult Serviciul de Informatii Externe, care s-a ocupat de racolarea lui Ponta, intre 1997-2001, in timpul cand era magistrat incalcand legea. Asa cum le-a scris si jurnalistul, Moise Guran, “tacerea SIE este una vinovata”, iar asta ne indica decat un singur lucru: aceeasi securisti FSN, au fost cei care au manipulat vietile romanilor de 25 de ani sub pretextul “Secretului de Stat”.


SIE intercepteaza ilegal pe teritoriul Romaniei

In acest articol, o sa vedeti o ilegalitate suprema, facuta de SIE, de la data de 18 noiembrie 1998 pana la data de 18 mai 1999, cand au interceptat pe teritoriul Romaniei, pe traficantul de arme, evreul Shimon Naor, in celebrul dosar “Filiera arme”, desi insasi acest SIE, trebuie sa se ocupe cu informatiile EXTERNE. Traficantul evreu, Shimon Naor, a fost condamnat la 11 ani de inchisoare cu executare.

Este foarte bine ca a fost prins, extradad din Paris si condamnat cu executare, dar problema de fond, este ca SIE s-a implicat intr-o interceptare a unui om pe teritoriul Romaniei, incalcandu-si propriile atributii.


Citez mai multe de pe site-ul Luju.ro:

“Stenogramele din anexa interceptarilor dovedesc ca anchetatorii nu au extins cercetarile cu privire si la alte fapte ce reieseau din inregistrarile convorbirilor telefonice, cum ar fi mituirea unor persoane inportante din institutii-cheie ale statului, fara de care nu s-ar fi putut derula nici o operatiune de trafic cu tehnica militara de lupta. Apoi, este vorba si de mandatul pe care il publicam astazi(vezi facsimil) care probeaza, pentru prima data, ca Serviciul de Informatii Externe a fost autorizat de multa vreme sa desfasoare activitati de interceptare a comunicatiilor provenite de la posturi telefonice aflate pe teritoriul Romaniei.”[1]

In documentul de fata se scrie asa:

”AUTORIZEZ Serviciul de informatii Externe sa desfasoare urmatoarele categorii de activitati: Interceptarea comunicatiilor de la postul telefonic si fax 312.00.69 instalat la locul de munca (firma ACVILA AIR
ROMANIAN CARRIER) IMPREX SRL. Activitatile privesc pe MENCIU ION fiul lui NATURAL si Valeria nascut la data de…(n.n.- se continua cu date personale pe care nu le putem face publice, conform legii, dar care exista in autorizatie).

Activitatile pentru care se emite mandatul vor fi executate de SERVICIUL DE INFORMATII EXTERNE, SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII si ROMTELECOM. Activitatile vor fi desfasurate in BUCURESTI. Mandatul se emite pentru o perioada de 6 (sase) luni respectiv de la data de 18.11.1998 pana la data de 18.05.1999.”

Claudiu Saftoiu a recunoscut ca SIE face interceptare pe teritoriul Romaniei fara mandat de la judecator si imediat a fost demis !

“Singura data cand in Parlament s-a vorbit despre legalitatea si modul cum face SIE interceptari s-a soldat cu demisia directorului SIE (Claudiu Saftoiu-n.r.), pe care l-a luat gura pe dinainte si a recunoscut ca SIE
face interceptari in lipsa unui mandat de la judecator.

Dupa cum au relatat ziarele in 2006, abia la data de 15 aprilie 2004, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a adoptat Hotararea 0063, clasificata STRICT SECRET, prin care autoriza Serviciul de Informatii Externe sa desfasoare activitati de tip SIGINT pentru interceptarea comunicatiilor efectuate prin satelit. Ca atare, abia din acel moment, SIE ar fi dispus de baza legala pentru a-si procura cele mai performante dispozitive necesare interceptarilor de voce si date transmise prin mijloace electromagnetice (telefoane, calculatoare sau orice alt tip de radioemitator).

La acea data, drector al SIE era Gheorghe Fulga. La data la care se autoriza SIE pentru interceptarea comunicatiilor de la un post telefonic de pe teritoriul Romaniei in scandalul ”Filiera arme” (n.n.- si, cu siguranta nu era prima data!), anul de gratie 1998, director al SIE era Catalin Harnagea.”[1]

SURSE

1. http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/culise-din-dosarul-naor-in-premiera-proba-ca-sie-a-facut-interceptari-pe-teritoriul-romaniei-document?pdf

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...