Documentar francez despre Euromaidan-ul din Ucraina, din 2013, finantat de George Soros si despre masacrul de la Odessa. Ucraina a cerut ca documentarul sa nu fie difuzat

by Autoritățile de la Kiev au cerut Franței să nu difuzeze un film documentar al jurnalistului Paul Moreira despre protestele din Maidan, din 2014. Pe pagina sa de Facebook, ambasada Ucrainei la Paris a criticat programarea de către postul francez  Canal+ a documentarului “Ucraina: măștile revoluției”, care, în opinia Kievului, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Autoritățile de la Kiev au cerut Franței să nu difuzeze un film documentar al jurnalistului Paul Moreira despre protestele din Maidan, din 2014. Pe pagina sa de Facebook, ambasada Ucrainei la Paris a criticat programarea de către postul francez  Canal+ a documentarului “Ucraina: măștile revoluției”, care, în opinia Kievului, oferă o idee “deformată” și eronată” asupra situației din Ucraina. Mai mult, ucrainenii au o listă întreagă cu sugestii privind evenimentele care trebuiau prezentate în acest film, conform RT.
Ministerul de Externe al Ucrainei a comentat, de asemenea, pe Facebook, politica editorială a celor de la Canal+ TV, care au programat difuzarea documentarului pe 1 februarie. MAE de la Kiev susține că acest film prezintă evenimentele din Ucraina din iarna lui 2013-2014 drept unele care se înscriu în cadrul unei operațiuni finanțate de Statele Unite.Astfel de idei sunt “ireverențioase” la adresa ucrainenilor uciși în Piața Maidan în lupta pentru valori democratice, afirmă Kievul.
bhb0mh3iuaar5sq-medium
Paul Moreira a realizat un documentar consacrat în special confruntării dintre forțele de ordine și protestatarii de la Kiev, precum și înfruntării dintre partizanii și adversarii noilor autorități ucrainene din orașul Odessa, soldate cu zeci de morți, majoritatea din rândul opozanților noului guvern pro european.
Autoritățile de la Kiev îi reproșează lui Moreira că “Ucraina: măștile revoluției” nu este un exemplu de “pluralism media”, oferind “o imagine nereprezentativă asupra situației din Ucraina”.
Presa franceză susține însă că acest documentar geopolitic analizează în detaliu masacrul comis în mai 2014 la Odessa, când 45 de oameni au fost arși de vii, acest grav incident fiind trecut sub tăcere de mass media occidentale. Masacrul a fost comis de revoluționari ucraineni, majoritatea neo-naziști, care în filmul lui Moreira își recunosc faptele.
Jurnalistul francez de investigații spune, pe de altă parte, că acoperirea mediatică occidentală a tragediei de la Odessa nu poate fi considerată adecvată, având în vedere amploarea acestei drame. “Când am început această anchetă asupra Ucrainei am descoperit siderat cum a dispărut din memoria colectivă masacrul de la Odessa din mai 2014. 45 de persoane au fost incendiate în inima unui oraș european, în mijlocul secolului XXI”, spune Moreira.
 SURSE
1. http://www.activenews.ro/externe/Kievul-iritat-de-un-documentar-francez.-Ucraina-cere-nedifuzarea-filmului-care-vorbeste-de-implicarea-SUA-in-evenimentele-din-Maidan-si-despre-masacrul-de-la-Odessa-129575

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Media, sistemul educaţional, băncile şi Wall Street-ul sunt principalii artizani ai dezastrului capitalist pe care îl trăim şi ne afectează existenţa
Armele nucleare nedeclarate ale Israelului, important factor de destabilizare al Orientului Mijlociu
Globalistul Jean Asselborn face o declarație împotriva Crestinismului: Țările care „nu doresc să-și deschidă porțile” în fața imigranților musulmani și încearcă să „apere Creștinismul” ar putea „distruge Europa”.
Bitcoin - moneda digitala implementata de iluminatii pentru a crea o singura moneda la nivel mondial! Un motiv pentru care in Romania s-au limitat foarte mult platile in numerar! In acelasi timp moneda digitala Bitcoin devine foarte utilizata!
NSA si FBI doresc sa impiedice Apple si Google pentru a nu scoate pe piata telefoane protejate impotriva ascultarii !
Globaliștii cer interzicerea guvernului naționalist al Austriei
Strategia lui Emmanuel Macron a eșuat, susținerea pentru "vestele galbene" crește! "Salvatorul UE" riscă o înfrângere devastatoare
Directorul FBI face presiuni asupra Apple si Google sa permita accesul autoritatilor in telefoanele mobile si sa renunte la criptarea datelor !
Metroul din Londra renunță la expresia "doamnelor și domnilor", de dragul genului neutru
Marxismul Cultural: Minoritățile înlocuiesc proletariatul în lupta pentru comunism
Fost agent CIA: "am primit milioane de dolari ca sa dezmembram Iugoslavia."
ONG-uri care aduc migranți ȋn UE sunt finanțate de George Soros și de donatori ai lui Hillary Clinton
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro