• Fără categorie

Documentar: Revelațiile unei Mari Preotese a Întunericului

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Descrierea filmului

Acest film documentar prezintă povestea șocantă a sacrificiilor umane și ritualurilor satanice în care sunt implicați unii dintre cei mai faimoși și puternici oameni din lume. Cercetătorul în domeniul conspirațiilor, scriitorul David Icke, o intervievează pe Arizona Wilder, fostă Jenifer Greene, care a fost programată mental și instruită să organizeze ritualuri satanice de însuși Joseph Mengele, cunoscut ca ‘Îngerul Morții’ din lagărele naziste ale celui de-al doilea Război Mondial.


Arizona Wilder descrie cum a făcut ritualuri în care regina Marii Britanii, mama acesteia, precum și alți membri ai familiei regale au sacrificat copii în ceremonii satanice. Wilder vorbește de experiențe asemănătoare în care au fost implicați Henry Kissinger, George Bush, Bill Clinton, membri ai familiilor Rockefeller și Rothschild, precum și multe alte celebrități din Statele Unite și Marea Britanie.”[1]

Reptilienii Anunnaki si Iluminatii


„Buna ziua si bine ati venit in City of London, un adevarat oras in interiorul Londrei.
Oamenii se gandesc la Londra ca la marea metropola pe care o stim cu totii, dar in interiorul ei, se afla o zona numita City of London infiintata in urma cu multe sute de ani, si care este epicentrul sistemului global financiar, daca este sa spunem adevarul.
De fapt este chiar mai mult decat atat, este centrul unei retele globale de societati secrete care controleaza in prezent planeta.
Acestea provin dintr-o serie de linii genealogice ce se intrepatrund si a caror istorie se intinde in trecut pana in Antichitate, pe durata a mii si mii de ani, in Orientul Mijlociu si Apropiat.
Adevarul zguduitor este ca aceste linii genealogice ce se intrepatrund, avand diferite nume, au controlat din ce in ce mai mult planeta Pamant din acele vremuri pana in prezent, dar niciodata atat de mult ca in prezent.
In urmatoarele ore ale acestui film veti face cunostinta, daca nu ati citit deja cartea mea „Marele secret”, cu unele informatii zguduitoare, uluitoare si chiar bizare.
Filmul are la baza un interviu cu o doamna numita Arizona Wilder, care a fost supusa tehnicilor de control a mintii inca aproape de cand s-a nascut, pentru a ajunge in final sa conduca- ceea ce a si facut- ritualuri satanice, la cel mai inalt nivel al retelei de ritualuri satanice, implicand unele dintre cele mai importante personalitati ale planetei, dupa cum vom vedea in continuare.
Este intr-adevar bizar, insa acest lucru nici macar nu este cel mai bizar aspect al povestii, dupa cum vom vedea in continuare.
De data aceasta insa, bizarul se doveste a fi si adevarat.
Acest film se vrea a fi o anexa a cartii mele „Marele Secret”, si veti putea intelege mult mai bine interviul cu Arizona daca ati citit deja aceasta carte.
Pentru inceput, voi urmari sa lamuresc cateva detalii de baza, care va vor permite, chiar daca nu ati citit cartea, sa intelegeti povestea si revelatiile pe care Arizona le va dezvalui pentru noi.
Asa cum am mai spus, acesta nu este doar sectorul sistemului finaciar din City of London, este chiar centrul unei retele globale, este paianjenul din centru panzei, asa cum am descris in detaliu in cartea mea „Marele Secret” si intr-o carte anterioara, „…iar adevarul va va face liberi”.
Iar aceste informatii de baza arata ca toate aceste aparent diferite companii, banci, societati de asigurari, partide politice, se unesc, de fapt, la varful piramidei si sunt toate controlate de catre aceiasi cativa oameni- in jur de 13 familii din toata lumea- cuprinzand si ramuri ale acestor linii genealogice, avand diferite nume.
Sa va dau un exemplu, prin intermediul unui mic tur de prezentare a locului unde ne aflam, intrucat aceasta este o buna ilustrare la ceea ce ma refer. In spatele meu se afla Banca Angliei (Bank of England).
Aceasta a fost creata printr-o Carta semnata de William de Orange, care a devenit apoi, William al III-lea, rege al Angliei intre 1688-1689.
El a fost unul dintre descendetii acestor linii genealogice.
Iar din momentul in care acesta a venit la tron, totul a inceput sa aiba cu adevarat epicentrul in Londra.
Acesta este momentul in care paianjenul din centrul panzei s-a mutat cu adevarat aici.
Avem, prin urmare, Banca Angliei in spatele meu.
Ea a fost creata datorita lui William de Orange si a oamenilor care il controlau pe el, pentru ca bineinteles acesti monarhi sunt doar niste marionete, acolo avem cladirea NatWest, una dintre marile banci de virament din Anglia.
Daca mergem putin dupa aceasta statuie, asupra careia voi reveni in cateva secunde, in spatele meu se afla Mansion House, care este sediul guvernului, aflat chiar in City of London, acest oras in oras, si deasupra, veti vedea crucea rosie pe fundalul alb, care este steagul Angliei; dar originile acestui simbol le regasim undeva in antichitate.
La fenicieni acesta era simbolul Soarelui, fiind regasit in Orientul Mijlociu si Orientul Apropiat.
Fenicienii aveau mai multe zeitati, una dintre ele numindu-se Barati- partea feminina si o alta Barat- partea masculina.
Barati si Barat au devenit Britania si Britain, deoarece cultura britanica a fost adusa aici de fenicieni in jurul anului 3000 i.H. cat si dupa aceea.
De asemenea, au mai avut si alte divinitati precum Sfantul George al Capadochiei, cel care a ucis dragonul si care apoi a devenit Sfantul George al Angliei; din aceasta cauza, acela este steagul Sfantului George- crucea rosie pe un fundal alb, din zilele noastre.
De asemenea, divinitatea crestina numita Sfantul Mihail, a fost o initial o zeitate feniciana, si asta cu mult inaintea crestinismului.
Deci Mansion House- centrul guvernului- este un loc foarte, foarte puternic.
Ne mai deplasam putin, si aici avem compania de asigurari Royal&Sun Alliance.
Bancile din asigurari se leaga intre ele, si ca rezultat al fantasticei cantitati de bogatii, ele se pot misca foarte usor pe pietele financiare, si asta in fiecare zi.
In acest mod, aceste organizatii controleaza sistemul financiar al lumii.
Daca o bursa de valori se prabuseste, asta este pentru ca s-a dorit sa fie astfel, si nu toata lumea pierde atunci cand aceasta se petrece.
Daca stii ca acest lucru urmeaza sa se petreaca, iti vinzi actiunile, iar cand bursa se prabuseste, iti cumperi inapoi actiunile la un pret mai mic; apoi o ridici din nou, si cumperi si alte actiuni in acelasi timp, la pret de cativa centi sau dolari.
Ceea ce inseamna ca in realitate, un crash financiar poate duce, daca stii ca urmeaza sa se produca, intrucat tu esti cel care il generezi, la o crestere uluitoare a proprietatilor si averilor tale.
Acolo avem cladirea bancii Lloyd’s, inca una dintre bancile de virament, care toate se interconecteaza si sunt controlate de aceeasi oameni, iar acolo avem cladirea Royal Guardian Exchange, o alta importanta companie de asigurari, care, precum am spus, se interconeteaza cu toate celelalte, si ne intoarcem din nou la Banca Angliei.
Astfel, in acest centru finaciar, impreuna cu alte locuri precum Wall Street, familiile din liniile genealogice se intrepatrund din nou, si aceiasi oameni ii conduc pe americani, pe englezi, pe nemti, etc.
Acesti oameni au finantat de foarte multe ori, in timpul razboaielor, ambele tabere. Si ironic, dezgustator chiar, in spatele meu, in partea opusa Bancii Angliei, chiar in centrul acestei piete, se afla un monument comemorativ inchinat celor care au murit in cel De-al Doilea Razboi Mondial.
Haide-ti sa ne uitam putin la el!
Ceea ce se intampla in termenii crearii razboaielor, este o tehnica de manipulare mentala, pe care eu am denumit-o in cartile mele Problema-Reactie-Solutie.
Si care functioneaza astfel: daca vrei sa introduci ceva, de exemplu centralizarea puterii prin intermediul Natiunilor Unite, sau centralizarea puterii militare prin intermediul NATO- Alianta Nord Atlantica, cea mai mare organizatie militara din lume, ce se expansioneaza continuu- deci, daca vrei sa centralizezi puterea in din ce in ce mai putine maini daca faceti aceasta deschis spunand „Iata, aceasta este ceea ce vrem sa facem” va aparea o reactie impotriva acestui lucru.
Oamenii vor zice: „Hei, voi vreti sa creati un stat fascist, iar noi nu vrem asta!”
Dar prin intermediul acestei tehnici „Problema-Reactie-Solutie” puteti sa manipulati oamenii astfel incat sa va ceara sa faceti ceea ce oricum voiati sa faceti.
Pe scurt, functioneaza cam asa:
Prima data creati Problema, dar avand pe altcineva care sa fie facut raspunzator pentru ea.
Apoi, prezentati acea problema prin intermediul mass-mediei, in felul in care doriti sa fie prezentata- pentru ca mass-media este detinuta de aceeasi oameni care detin si bancile, etc.
Faceti astfel incat publicul sa reactioneze la problema dumneavoastra, spunand: „Trebuie sa se faca ceva. Aceasta situatie nu mai poate continua astfel.”
Dar oare ce fac Ei in tot acest rastimp?
In acel moment, Ei, cei care au creat in secret acea problema dand totodata vina pe altcineva, Ei, cei care au generat acea reactie cum ca ar trebui facut ceva, aceiasi Ei ne ofera si solutia la problema pe care tot ei au creat-o!
Sa luam spre exemplu Cel De-al Doilea Razboi Mondial.
Dupa Primul Razboi Mondial, in timpul caruia centrele financiare din Londra, Wall Street, etc. au finantat toate partile implicate, puterea pe aceasta planeta a fost in mai putine maini decat a fost vreodata.
Dupa Cel De-al Doilea Razboi Mondial, erau chiar si mai putine maini la fraiele puterii. Si ca rezultat, la sfarsitul Celui De-al Doilea Razboi Mondial, s-a trecut la crearea Natiunilor Unite, la crearea NATO.
Si astfel am obtinut aceasta mare centralizarea a puterii globale.
Problema-Reactie-Solutie!
Acesta este un exemplu extraordinar.
Avem acum aici un monument comemorativ, in centrul acestui edificiu al puterii globale, care spune: „In memoria nemuritoare a ofiterilor, subofiterilor, si cetatenilor Londrei, ce si-au servit regele si imperiul in marele razboi din 1914-1919.
Acest monument comemorativ este dedicat cu mandrie si profunda recunostinta de catre orasul si districtul Londrei.
Si sunt convins ca asa este, deoarece ca urmare a sacrificiului pe care acestia l-au facut, puterea lumii a ajuns in din ce in ce mai putine maini o mare parte fiind in aceasta zona in care ma aflu, si de asemenea au facut o avere.
Pentru ca nu a fost creat doar lantul Problema-Reactie-Solutie.
Atunci cand imprumuti bani ambelor parti, acestea vor trebui sa iti plateasca acei bani inapoi, plus dobanda.
Cand cele doua parti si-au devastat reciproc tarile, acestea vor imprumuta si mai multi bani de la tine, pentru a-si reconstrui tarile distruse.
De aceea, in zilele noastre, putere inseamna controlul banilor, iar controlul banilor se face cu ajutorul mortii.
Si intrucat razboaiele genereaza foarte multa moarte, rezulta deci o capacitate foarte mare de control.
Mai scrie aici: „Numele lor vor fi vesnic pomenite”. O mare minciuna sfruntata! Oamenii care sunt manipulati sa lupte in razboaie sunt atrasi intr-un joc pe care nu il inteleg.
In partea de jos se vorbeste despre amintirea celor ce au murit in Cel De-al Doilea Razboi Mondial, intre 1939-1945.
Ce ironic si ce dezgustator, caci acel razboi a fost manipulat si finantat intr-o foarte mare masura din chiar aceasta cladire – Banca Angliei. Guvernatorul Bancii Angliei la acea vreme era un barbat numit Montague Norman, un prieten foarte, foarte apropiat al bancherului lui Hitler.
Vorbim despre Banca Angliei, Wall Street si corporatiile transnationale care aveau filiale in Germania si, nu in ultimul rand Rockefeller Standard Oil din America, Rockefeller fiind inca o astfel de familie din liniile genealogice amintite, impreuna cu Rothschild si altii.
Aceste companii si banci au fost cele care l-au finantat pe Hitler si i-au permis sa construiasca o masina de razboi care a costat, fara nici o exagerare, milioane de vieti.
Si, inainte de a merge mai departe si de a aprofunda povestea, putem observa in cealalta parte a acestei piete o alta statuie „foarte potrivita”.
Este statuia Ducelui de Wellington.
Ducele de Wellington a luptat impotriva lui Napoleon in batalia de la Waterloo. Iar acesta este din nou, un foarte bun exemplu despre cum au fost manipulate pietele financiare pana in zilele noastre.
Ceea ce s-a intamplat a fost ca familia Rothschild, il finanta atat pe Wellington cat si pe Napoleon. Si intrucat comunicatiile nu erau ceea ce sunt astazi, ceea ce au facut a fost sa aranjeze, sa se asigure ca ei vor afla primii rezultatul razboiului, al bataliei de la Waterloo, inaintea oricarui altcineva din aceasta zona a Londrei.
Deci ei au aflat ca Wellington, ducele reprezentat aici, tot o marioneta, insa aici nu avem reprezentate sforile, deci statuia nu este o reprezentare fidela, deci ei au aflat ca Wellington a castigat batalia de la Waterloo.
Ceea ce au facut atunci a fost sa lanseze zvonul, in aceasta zona, ca Napoleon a castigat batalia de la Waterloo.
Ca urmare, s-a produs o panica, bursa de marfuri s-a prabusit, generand o criza. Ce au facut atunci Rothschild-ii, in tacere si in secret? Au cumparat cat de multe actiuni au putut, la acele preturi derizorii, iar apoi a venit vestea adevarata, ca Wellington a castigat batalia de la Waterloo, panica terminandu-se si toate toate preturile actiunilor crescand, Rothschild-ii au devenit nu doar si mai fantastic de bogati, ci detineau acum si portiuni foarte vaste din economia acestei tari si cu aceasta pe o zona si mai extinsa a Europei.
Ceea ce am explicat a fost doar un exemplu din secolul trecut in ceea ce priveste manipularea pietelor financiare. Dar acest lucru se realizeaza foarte mult si in prezent, manipulandu-va viata si ceea ce banii vostri
pot cumpara, asta bineinteles daca aveti bani.
Voi incheia cu aceasta zona, focalizandu-ne din nou asupra cladirii numita Mansion House.
Arizona Wilder, subiectul acestui film, a condus ritualuri satanice la cel mai inalt nivel, asa cum vom explica in detaliu in cursul interviului.
Aceste ritualuri sunt o caracteristica importanta a acestor linii genealogice ce au controlat din ce in ce mai mult aceasta planeta in ultimele mii de ani. Le putem urmari incepand din Antichitate, plecand din Orientul Mijlociu si cel Apropiat pana in Europa, unde au devenit aristocratia europeana si familiile regale ale Europei,
sau mai exact familia regala, deoarece toate sunt de acelasi singe- doar numele difera.
Pana in America si in lumea moderna, un lucru apare constant, din nou si din nou: sacrificiile umane, ritualurile satanice, sangele care se bea si alte asemenea lucruri.
Am vorbit cu cativa oameni care au vazut astfel de ritualuri, in zona City of London, unii fiind chiar
victime ale unor astfel de ritualuri, iar Mansion House, sediul guvernului din City of London, este unul dintre punctele cheie a ceea ce se intampla aici, dupa programul zilnic de lucru.
Iar ritualul satanic este o parte importanta din subiectul urmator despre care vreau sa vorbesc, intr-o cu totul alta locatie, iar acest subiect este controlul mintii.
Pentru ca doar cativa oameni sa poata controla alte cateva miliarde de oameni cat si evolutia vietilor lor, pot face acest lucru doar daca manipuleaza modul in care gandim si modul in care simtim.
Si este necesar sa o faca astfel, deoarece nu sunt suficient de multi pentru a ne putea controla fizic.
Si astfel, controlul mintii este fundamentul acestui lucru, si vom vorbi despre aceasta in fata centrului global al controlului mintii, in centru retelei care il genereaza, iar acesta este Institutul Tavistock, nu departe de aici, aflat si acesta tot in Londra.
Suntem acum la cateva minute cu masina de zona City of London, iar acesta este un afis foarte potrivit: „Lucruri foarte rele” si ma aflu in drum catre Institutul Tavistock.
Este centrul controlului mintii realizat la nivel global, al retelei care face cercetarile, creaza datele si promoveaza tehnicile pentru cei care se ocupa de controlul mintii.
Cand va ganditi la controlul mintii probabil ca va ganditi la filmul „Candidatul Manciurian”, si la un fel de robot avand o arma si care ucide, ucide, ucide…
Dar controlul mintii este mult mai mult decat atat.
Daca luam definitia controlului mintii, ca fiind manipularea modului in care oamenii gandesc, si deci a modului in care se comporta, atunci intrebarea este nu cati oameni din intreaga lume sunt controlati mental,
ci cat de putini nu sunt.
Pentru ca de fiecare data cand citesti o noua stire, care este facuta sa te determine sa vezi lumea sau o persoana sau un eveniment intr-un anumit mod, iar tu accepti acea determinare si o iei ca fiind un adevar, esti deja controlat mental. De fiecare data cand vezi o reclama care te convinge sa cumperi ceva de care nu ai cu adevarat nevoie, esti controlat mental.
Deci toate aceste tehnici sunt folosite tot timpul pentru a ne face sa gandim si sa ne comportam in felul in care
aceasta mana de oameni, aceasta clica, aceasta elita vrea.
Lantul Problema-Reactie-Solutie, pentru a ne face sa reactionam la evenimente si sa solicitam niste solutii.
Acele solutii pe care elita vrea ca noi sa le solicitam. Iar aceasta este de asemenea o tehnica de control a mintii.
Deci controlul mintii este un subiect foarte vast. Si asa cum stiti, pe strazile oraselor lumii ii intalniti mereu pe acei oameni cu clipboarduri, care va intreaba diverse lucruri completand in acelasi timp chestionare.
Ei bine, suntem lasati sa credem ca aceste chestionare sunt facute pentru a vedea ce vor oamenii, pentru
a li se da apoi ceea ce doresc. Dar nu este asa.
In majoritatea lor, aceste chestionare sunt gandite pentru a afla daca programarea, manipularea opiniei publice, a subconstientului colectiv, functioneaza cu adevarat.
Astfel, Ei afla opinia voastra in legatura cu diferite subiecte, iar daca, sa zicem ca 80% spun „DA, noi gandim
in felul acesta despre acest subiect” atunci e OK. Programul functioneaza! Excelent!
Daca doar 40% gandesc in acel fel, atunci intrebarea este (iar manipulatorii se intreaba): „Ce mai trebuie sa facem pentru ca si mai multi oameni sa gandeasca asa cum vrem noi sa gandeasca?”
Deci, pana la urma este vorba doar de controlul mintii si de manipularea emotionala.
Acesta este modul in care lucrurile functioneaza. Si tocmai am ajuns acum la o cladire militara.
Cartierul General al Onorabilei Companii de Artilerie, sa traiti! Ce este armata, ce este pregatirea pentru
armata, daca nu un control fundamental al mintii? Ce se petrece cand iti realizezi stagiul militar?
In cazul organizatiilor de elita cum ar fi S.A.S. sau Regimentul de parasutisti din aceasta tara sau Delta Force din Statele Unite, avem de-a face cu fiinte umane care renunta la propriile procesele de gandire in fata celor cu chipiu sau care au mai multe trese sau stele pe brat.
Iar in armata, scopul este de a face oamenii sa renunte atat de mult la propria lor minte incat, daca cineva cu chipiu spune: „Impusca acest grup de oameni!” atunci, fara sa ne intrebam „De ce?” sau „Ce mi-au facut acestia mie?” sau orice altceva, ii impuscam. Si aceasta este mentalitatea de tipul „Da, sa traiti!” – control al mintii! Si, daca acesti oameni ar sta la un pahar cu opozitia, cu oponentii, cu dusmanul, probabil ca ar fi pedepsiti.
Dar ei nu ajung in acea faza. Pentru ca atunci cand chipiul spune: „Impusca!” – ei impusca.
Pentru ca sunt controlati mental. Iar acesta este de fapt adevarul despre armata. Deci avem controlul mintii in masa si controlul individual al mintii. Iar acum voi merge imediat dupa colt, si va voi conduce la cartierul
general planetar al manipularii mintii.
Controlul mintii este cunoscut de foarte multa vreme, si pentru a intelege multe dintre lucrurile pe care Arizona le va spune in interviu, este necesar sa explicam una dintre tehnicile fundamentale de control al mintii. Se numeste „controlul mintii bazat pe trauma”.
Exista un mecanism al mintii care reduce la tacere amintirile legate de traume.
De exemplu, cand aveti un accident de masina si nu va puteti aminti ce s-a intamplat inainte, in timpul accidentului si imediat dupa, aceasta este pentru ca mintea pune o bariera amnezica in jurul traumei.
Iar aceasta este foarte, foarte bine, pentru ca evident nu dorim sa retraim si sa ne reamintim continuu
traume severe, precum acidente sau orori de acest tip. Dar aceste lucruri au inceput sa fie intelese masiv si in lagarele de concentrare din Germania, sub ghidarea lui Josef Mengele, supranumit si „Ingerul mortii”, infamul manipulator al mintii si genetician.
Ei au inceput sa inteleaga ca, daca poti sa traumatizezi sistematic pe cineva, in special inainte de varsta de 5-6 ani, atunci le transformi mintea intr-un fel de fagure, plin de compartimente, limitate de bariere amnezice,
niciunul nefiind constient de existanta celorlalte.
Iar daca prin chei hipnotice, declansatori, cuvinte, semne, sau orice altceva poti impinge una din aceste bariere amnezice in fata, sa devina nivelul constient, poti face ca subiectul sa experimenteze ceva sau sa fie programat sa faca ceva ca un robot iar apoi acel compartiment poate fi impins inapoi in minte si un altul sa fie scos si impins in fata, ei bine, acest nou compartiment nu are nici o idee ca celalalt macar exista, nemaivorbind despre ceea ce a trait sau ce a fost programat sa faca.
Aceasta a devenit cunoscuta sub numele de: „dereglare de tip personalitate multipla” sau DID, „dereglare de identitate disociativa”, denumire care este mult mai potrivita.
Si cu siguranta, acesti oameni sunt cunoscuti ca avand personalitate multipla, iar acesta va fi unii dintre termenii pe care Arizona ii va folosi in interviu. Ajungand la acest punct, ne intoarcem putin la cartierul general al controlului planetar al mintii: Institutul Tavistock aflat pe strada Tabernacle, la numarul 30, in Londra. Aceasta retea a fost si este cea care coordoneaza programul de control al mintii din toata lumea
atat la nivel de masa, cat si la nivel individual. Fundamentul acestei organizatii este acesta: ea a fost o parte din departamentul de razboi psihologic al armatei Angliei, si a fost dezvoltata de dr. John Rawlings-Reese.
Ulterior, in lume au fost create alte ramuri ale acestei retele, una dintre ele aflandu-se la Stanford, in America.
Impreuna, ele coordoneaza manipularea mentala in masa a rasei umane, cat si programarea oamenilor la nivel individual.
Doar ca sa va dau o idee – dintre acesti oameni controlati mental (majoritatea lor covarsitoare), dintre cei care comit asasinate, de ce este intotdeauna un singur „nebun”, care este responsabil de asasinat?
Pentru ca oamenii sa spuna: „Oh, e doar un nebun. Nu e nici o conspiratie. Nu este necesara o investigare mai profunda”? De ce acelasi profil psihologic apare identic peste tot in lume, avand arme si dezlantuindu-se cu
armele pe strada, omorand oameni, creind lantul Poblema-Reactie-Solutie, dupa care sunt introduse legi
noi ca rezultat al acestor orori? Interesant, Martin Briant, omul care a facut ravagii cu arma in Port Arthur, Tasmania, se intampla sa fii fost tratat de un om numit dr. Eric Cunningham Dax.
Ei bine, Cunningham Dax era reprezentantul Institutului Tavistock in Australia, si colaboratorul apropiat de zeci de ani al dr. John Rawlings-Reese, cel care a facut sa porneasca totul.
Deci cand cineva cu o arma innebuneste sau cand se intampla aceste lucruri oribile, trebuie sa ne punem intrebarea: o fac ei din cauza propriei lor minti sau sunt programati sa o faca, sau datorita efectului a ceea ce fac?
Arizona Wilder a fost crescuta inca de cand s-a nascut, in aceste programe de control al mintii. Programatorul ei a fost Josef Mengele, „ingerul mortii”. Iar cand, in cele din urma, el a murit, la sfarsitul anilor ’80, din cauza ca subiectul programarii devine atat de atasat de programator, aproape adorandu-l, atunci cand programatorul moare, adesea programarea incepe sa se destrame.
Acest lucru s-a intamplat si cu aceasta doamna, si de aceea ea vorbeste acum, relatand in detalii uluitoare
ceea ce a trait, cat si despre oamenii care au fost implicati.
Unii oameni ar putea sa considere greu de crezut ca Josef Mengele se afla in Statele Unite sau America de Sud dupa razboi. Dar a existat o operatiune a serviciilor secrete engleze si americane, numita „operatiunea Paperclip”, care a scos oameni ca Mengele si alti nazisti de frunte, afara din Germania la sfarsitul razboiului,
pentru a continua studiile lor de programare mentala, cercetarile genetice si despre manipulare, in America, dupa razboi.
Si in Anglia de asemenea. Acestea sunt cateva notiuni de baza pentru acest interviu cu Arizona Wilder.
Si totusi, nu acestea sunt Marele Secret. Marele secret este inca si mai straniu.
Am ajuns acum la cateva strazi in afara granitei oficiale a zonei City of London, intr-o zona numita Temple Bar, unde se afla Curtea Regala de Justitie.
Iar acesta este centrul de formare a juristilor din Anglia; si nu doar a juristilor englezi, ci chiar a intregii lumi, asa cum am dezvaluit in „Marele Secret”. Aici vin oamenii „la bara”, dupa cum se spune, pentru a deveni avocati, cei mai buni juristi si chiar judecatori, care majoritatea sunt mebrii ai retelei, ai societatii secrete, care le spune ce sa faca. Iar cand judecatorilor li se spune ce sa faca de catre societatile secrete, atunci ce dreptate este aceea? Temple Bar este numit astfel dupa Cavalerii Templieri, una dintre societatile secrete ale Antichitatii, despre care am vorbit in cartile mele.
Acestia faceau si ei parte din aceasta retea. Iar succesele lor au facut ca manipularea sa fie avuta in vedere pana in zilele noastre. Ma aflu acum peste drum de Curtea Regala de Justitie, in fata unei cladiri numite „Outer Temple” (Templul Exterior) si aceasta este una dintre societatile secrete majore care manipuleaza si
controleaza profesia juridica si functionarea asa-numitei „dreptati” in Anglia si, asa cum am mai spus, mai
departe catre alte filiale.
Dar motivul principal pentru care am venit aici este de a va arata ceva ce se afla in centrul strazii, la granita dintre Temple Bar si City of London. Este vorba de o reprezentare la scara mare a unei reptile, a unui dragon,
reprezentare aflata chiar in centrul strazii.
Incepem acum sa ne apropiemn de ceea ce este cel mai mare secret.
Atunci cand veti face turul Londrei, uitandu-va la blazoanele familiilor aristocrate, din nou si din nou, puteti vedea reptile, puteti vedea dragoni.
Si avem rasa serpilor, a dragonilor, aparand constant in textele antice, pentru a descrie zeii lumii antice.
Si exista un motiv pentru aceasta, exista un motiv pentru care peste tot apar dragoni, iar acesta este marele secret pe care Arizona Wilder l-a trait. De ce, la inceputul calatoriei noastre prin Londra, in acea piata din fata Bancii Angliei, am putut vedea din nou acelasi lucru ce continua sa apara, dragoni zburatori si serpi zburatori?
Am vazut o imagine mare a unui sarpe, o statuie a unui sarpe, la una din intrarile in City of London, langa Curtea de Justitie.
Si in locul in care ma aflu acum, pe malul Tamisei, la o alta intrare in zona City a Londrei, acest epicentru al controlului planetar, avem aici pentru a reprezenta intrarea in zona City a Londrei, din nou inca un dragon zburator, acesta tinand scutul cu crucea rosie pe fundal alb, acest simbol antic despre care am vorbit atunci
cand am descris steagul de pe Mansion House, si steagul Angliei – steagul Sfantului George. Deci, ce se petrece? De ce atunci cand ne gandim la zeii din Antichitate, vedem aparand din nou si din nou aceeasi tema a rasei serpilor, a zeilor serpi, a serpilor zburatori? De ce oare , de-a lungul cercetariilor mele pentru cartea „Marele secret”, am intalnit un intreg sir de oameni, din diferite categorii sociale, de peste tot din lume, care mi-au spus toti acelasi lucru: ca au vazut, spre uluirea si stupoarea lor, oameni cheie, aflati in pozitii importante ale puterii, dematerializandu-se din forma de om, devenind sub ochii lor o reptila, o fiinta reptiliana. Cand ne uitam la zeitatile antice din valea Indusului, se vorbeste de Naga-si, zei care au abilitatea de a se manifesta atat ca oameni, cat si ca reptile.
Aceasta este un fapt absolut vital pentru a putea intelege anumite parti din interviul cu Arizona, pentru ca ea a trait exact aceste lucruri. Iar fundamentul a ceea ce se petrece este foarte simplu.
Aceasta lume tridimensionala in care noi ne aflam si traim, este doar o frecventa, o dimensiune a existentei.
Noi avem o gama intreaga de frecvente pe care o putem percepe si pe care o numim lumea simturilor fizice.
Dar in afara acestei game mai sunt si alte frecvente, alte dimensiuni ale existentei si vietii, care folosesc acelasi spatiu in care ne aflam si noi.
De exemplu, in spatiul pe care corpul meu il ocupa acum, se afla toate frecventele radio si TV care emit in Londra.
Eu nu le vad, iar ele nu se pot vedea unele pe altele, nu sunt constiente unele de altele, pentru ca sunt pe frecvente diferite. Numai atunci cand frecventele devin foarte apropiate, avem ceea ce numim interferenta TV,
sau interferenta radio.

Si la fel este si cu creatia. Noi traim, din punct de vedere constient, in aceasta lume tridimensionala. Deci aceasta este realitatea noastra, este ceea ce percepem.
Dar mai sunt si alte dimensiuni. Iar cea mai apropiata de a noastra este dimensiunea a patra.
Si oricat de uluitor ar parea (ar trebui neaparat sa cititi „Marele Secret” pentru a vedea imensul numar de dovezi care o confirma) o rasa reptiliana, din aceasta a patra dimensiune, este sursa sau una dintre sursele
cheie a manipularii in aceasta lume. Din nou, in trecutul antic, cu multe documente in acest sens, in asa de multe parti ale lumii, in textele antice, in legende, in marturii, sau povestiri, despre cum aceasta rasa extraterestra s-a combinat cu umanitatea, creand linii genealogice hibride. Iar cand facem cercetarea genealogica, descoperim ca aceste linii genealogice hibride, uman-reptiliene, care in fapt ocupa pozitiile majore de putere in ultimele cateva mii de ani. Iar astazi se afla in pozitiile cheie ale puterii, conducand sistemul bancar, sistemul de afaceri, politica, armata, etc.
Iar Arizona Wilder, neavand nici o idee despre aceste alte informatii care au venit spre mine in timpul cercetarilor pentru „Marele Secret”, cand am cunoscut-o, mi-a spus despre cum, la diferite ritualuri satanice, implicand cei mai faimosi oameni din lume, i-a vazut, din nou si din nou, transformandu-se in reptilieni. si apoi transformandu-se din nou inapoi, in timpul ritualului.
Am primit telefoane de la conducatorul unei organizatii din America numita „Parintii importiva abuzurilor ritualice”, care mi-au spus din nou, din experienta lor, cat de multi dintre clientii lor, care au fost subiecti ale unor ritualurile satanice, au spus aceeasi poveste. Cum participantii si-au schimbat forma, din om in reptilian si din nou inapoi, in timpul ritualului.
Iar una dintre familiile-cheie identificate de Arizona Wilder, in marturia ei, este una aflata nu departe de aici, si care este intr-adevar foarte faimoasa.
Iar acea familie din acea linie genealogice locuieste aici, sau cel putin o parte din ea- Palatul Buckingam, unul dintre multele palate si case ale familiei regale britanice, Casa Windsor.
Ei sunt priviti ca bastioane ale fundamentului britanic, dar de fapt, linia Windsor, nu e deloc britanica, e germana.
E de fapt Casa de Saxe-Coburg-Gotha. Iar pe partea printului Philip, sotul reginei Angliei, este un Mountbatten, care de fapt e Battenberg, din nou, alta linie germana. In 1917 ei si-au schimbat numele din Battenberg in Mountbatten, din Casa de Saxe-Coburg in Windsor, pentru ca in acea perioada, asa cum ne amintim, natiunea germana si cea britanica nu prea erau in relatii bune in transeele din nordul Frantei.
Si era o miscare de imagine foarte buna ca sa isi schimbe pur si simplu numele in ceva mai englezesc.
Iar aceasta este doar agitatia si fatada a foarte multe, sau mai exact in spatele careie se petrec foarte multe.
Oricum, cei mai multi oameni, daca nu aproape toti de pe planeta, ar gasi faptul ca acesta Casa de Windsor este una dintre liniile hibride reptiliene-umane, ca isi schimba forma din forma umana in cea reptiliana, ca fiind ridicol, complet idiot, devastator si de necrezut. Inteleg aceasta.
Dar adevarul, adevarul adevarat, este deseori astfel.
Iar Arizona Wilder, in interviul care urmeaza, va vorbi despre experienta sa, unde a vazut aceste lucruri intamplandu-se. Cred ca acestea sunt lucrurile pe care trebuie sa le stiti pentru a putea intelege tipul de informatii pe care Arizonan Wilder le va revela pentru noi, cu o singura exceptie.
Acesti ani de sfarsit de mileniu sunt o perioada de rascruce pentru aceste planuri, de rascruce pentru rasa umana.
Acestea sunt momentele in care aceasta retea de linii genealogice intrepatrunse vrea sa isi puna in aplicare
structura sa statala de tip fascist, cu un guvern mondial, in care statele nationale vor fi doar unitati administrative, cu o banca centrala planetara, cu o singura moneda globala, moneda care nu va fi de hartie,
ci va fi in majoritate electronica, ceea ce va avea implicatii fundamentale asupra libertatii umane. De asemenea, va avea o armata planetara care e gandita sa fie NATO, care se mareste si se mareste, asa cum putem vedea si astazi, pentru a deveni forta politieneasca si armata planetara, in intregime aeropurtata.
Iar pentru a face toate acestea posibile exista in plan o populatie cu microcipuri, in care noi vom avea microcipuri, cu toate detaliile financiare, medicale, etc, etc.
Iar aceasta va permite nu doar o supraveghere electronica, oamenii stiind in permanenta unde ne aflam,
ci va permite o manipulare externa, prin aceste mijloace electronice, a proceselor noastre mentale si emotionale. Aceasta se va petrece doar daca rasa umana nu se trezeste, si aceasta cat mai repede.
Iar pentru a face aceasta, trebuie sa intelegem ce se petrece cu adevarat.
Si pentru a face ca oamenii sa afle, trebuie sa incetam sa ne mai ascundem dupa deget, sa mai ascundem oamenilor informatii, de frica reactiilor lor, si ca sa spunem pur si simplu – aceasta se petrece, indiferent daca accepti sau nu, poti sa faci ce vrei mai departe, dar aceasta este realitatea.
Iar o parte din informatia pe care o veti auzi este destul de terifianta.
Dar daca nu stim nimic despre ea, ce am putea sa facem pentru a o opri si pentru a o schimba?”[2]

Video

Revelațiile unei mari Preotese from Paulica Fara Frica on Vimeo.

SURSE

  1. http://www.filmedocumentare.com/revelatiile-unei-preotese/
  2. http://www.lucratorul-in-lumina.com/channels/revelatii.htm
  3. Foto: fymaaa.blogspot.ro
  4. Video: vimeo.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...