Documentarul Hold-Up despre Covid-19 și Marea Resetare

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Documentarul Hold-Up reunește 17 personalități din domeniul științific și își propune să demonstreze că amploarea epidemiei a fost exagerată de către liderii politici, cu susținerea presei.

Documentarul a fost lansat oficial pe 11 noiembrie și atacă „incredibilul fenomen de manipulare globală” din timpul pandemiei de coronavirus, potrivit producătorului său, Christophe Cossé. Banii strânși din donații au făcut posibilă realizarea filmului.


Hold-Up acuză politicienii și canalele mass-media de promovarea unei isterii legate de coronavirus.

Întrebat despre documentar, Jonathan Parienté, șeful secției Decoders a ziarului Le Monde, a indicat că mai mulți jurnaliști lucrează la film, bucată cu bucată, pentru a putea dezbate cele mai controversate elemente. Mai multe publicații din Franța încearcă să demonstreze că Hold-Up este doar un complot conspiraționist, dar internauții par să creadă în ideile pe care acesta le promovează. Cel puțin asta arată miile de comentarii de pe platformele unde documentarul a fost publicat.


„Documentar ‘conspirationist’ care dă glas câștigătorilor Premiului Nobel și oamenilor infinit mai geniali decât jurnaliștii BFMTV”, scrie un internaut.”[1]

SURSE

  1. https://www.smartradio.ro/documentarul-conspirationist-care-arata-ca-amploarea-epidemiei-a-fost-exagerata-naste-mari-controverse
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...