Documente FBI care atestă existența extratereștrilor și a OZN-urilor

Distribuie!

„Documente FBI care atesta existenta extraterestrilor si a OZN-urilor

Intr-un document secret al FBI, se arata ca trei OZN-uri au fost descoperite in New Mexico in anul 1950, iar in interiorul acestora s-au gasit trei fiinte extraterestre, cu fizionomii asemanatoare oamenilor.

Mai mult de 2.000 de documente digitale au fost postate pe site-ul oficial al Biroului Federal de Investigatii, FBI, putand fi accesate de public, informeaza Daily Telegraph, citand Fox News.


Un document, de exemplu, apartine lui Guy Hottel, un agent special FBI de la Washington Field Office, care a trimis un raport cu privire la farfuriile zburatoare din localitatea Roswell, directorului FBI, in martie 1950.

„Un investigator al Air Force a declarat ca trei farfurii zburatoare au fost recuperate in New Mexico”, arata o nota, datata 22 martie 1950:


„Ele au fost descrise ca fiind de forma circulara, fiind de aproximativ 15 metri in diametru. Fiecare dintre ele era ocupata de trei fiinte cu forme umane, de aproximativ 1 metru inaltime si imbracate cu haine metalizate, dintr-o textura foarte fina.

Fiecare fiinta era imbracata cu un costum asemanator celor purtate de pilotii de avioane.”

n

Potrivit informatorului, farfuriile zburatoare au fost descoperite in New Mexico, datorita faptului ca Guvernul dispunea in zona de un radar cu putere foarte mare. Este posibil ca undele radarului sa fi interferat cu cele ale farfuriilor zburatoare.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/magazin/ozn/documente-fbi-care-atesta-existenta-extraterestrilor-si-a-ozn-urilor-1086897
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...