Documente tibetane: În interiorul planetei trăiesc supraviețuitorii din Atlantida și Mu

Distribuie!

„În hărțile tibetane Kanjur și Tanjur este considerată o zonă pentru regatul ascuns, denumită Shambala. În credința tibetană, la mare adâncime sub scoarța terestră trăiesc supraviețuitorii celor două continente scufundate în Atlantic și Pacific.

Shambala mai poartă denumirea și de Agartha, adică lumea subterană, în care se spune că ar fi depozitate și conservate vechile taine ale științelor oculte.


Este descrisă cu lux de amănunte în lucrarea lui Saint Yves d Alveydre ca ramificându-se în lungi galerii, sub toate oceanele și continentele.

Agartha, ținutul de negăsit de occidentali, este acoperit, se zice, de o mare cupolă. În alte prezentări Agarha devine un fel de sanctuar bibliotecă, situat sub Himalaia, în care înțelepții studiază limbile sacre pentru a ajunge la o limbă universală, Vattan.


În urma cataclismului planetar, ultimii reprezentanți ai avansatei civilizații de atunci, edificată pe teritoriul ocupat de podișul Gobi, s-au refugiat într-un imens sistem de caverne săpat în interiorul lanțului de munți Himalaia.
Acolo ei s-au separat în două grupe, fiecare stabilindu-și un centru spiritual și material propriu. În Agartha se află cetatea binelui, a contemplării și neamestecului în evoluția lumii.

În Shambala se află cetatea puterii care își concentrează eforturile pentru dirijarea și grăbirea omenirii pe drumul spre apocalipsa finală.

Misterioasa țară se întinde peste tot sub scoarța terestră, dar conform vechilor scrieri, Shambala era mărginită la nord de Siberia, la sud de Tibet și India, la est China și la vest de Hotan, ceea ce înseamnă că este localizată undeva în deșertul Gobi.

Pentru a ajunge în acest regat subteran există patru căi de acces, una pe teritoriul Rusiei, alta în India, o a trei în Tibetul oriental și ultima în Borneo.

Shambala este condusă de o ierarhie restrânsă de ființe superioare, cunoscute sub numele de Mahatma, în sanscrită, Marile Spirite. Aceste ființe cu puteri paranormale, și-au terminat evoluția pe Pământ, dar și-au asumat misiunea de a veghea asupra umanității în scopul facilitării progresului ei spiritual.

Oamenii din Shambala se ivesc din când în când și contactează pe cei mai elevați pământeni din punct de vedere spiritual și le dăruiesc obiecte, yante, care le permit acestora rezonanța instantanee cu Shambala.

Cei patru maeștri ai Shambalei corespund celor patru elemente, apă, foc, aer și pământ, iar cel de al cincilea se află în centrul Muntelui Sacru și reprezintă eterul.

Shambala nu este doar centrul budist de înțelepciune ocultă. Ea reprezintă ciclul cosmic al perioadei viitoare.
Tradiția tibetană consideră că Shambala constituie izvorul viu al celor mai înalte inițieri. Regele Lumii nu are genealogie, originea lui fiind non-umană, fiind prototipul omului, făcut fiind asemenea Fiului lui Dumnezeu, întrucât, prin legea pe care o exprimă, este pentru această lume Cuvântul divin.

Cei antici îl numeau Marele Primitor al Luminii Eterne. Shambala este un regat foarteînţelept organizat și guvernat, în care milioane de oameni trăiesc în prosperitate, pace și fericire.

În vârf domnește o trinitate de ființe , Brahatma, Mahatma și Mahayana, însemnând autoritatea, puterea și organizarea.

Shambala trebuie să fie pentru noi toți un ideal spiritual și un mod exemplar de organizare, de guvernământ și de viață colectivă.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/documente-tibetane-in-interiorul-planetei-traiesc-supravietuitorii-din-atlantida-si-mu
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...