Documentele FBI dovedesc că guvernul cunoștea despre ET pașnici care sunt de natură „eterică” ce controlau energia liberă și a acoperit totul

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Politica oficială a guvernului de a nega existența extratereștrilor și a tehnologiilor avansate este un fapt bine stabilit în cercurile Ufologiei. Cu toate acestea, găsirea de dovezi care să demonstreze că forțe clandestine cunosc și exploatează activele non-terestre este dificilă. Dar, recent publicatele documente declasificate din 1947, demonstrează în mod incontestabil că guvernul știa că ființe avansate interacționează cu umanitatea de la suprafață. Indiferent dacă ființele întâlnite au fost sau nu de origine extraterestră, aceasta este neclar.

FBI neagă în mod oficial că orice informație din documente este autentică sau reală, dar este clar că există ceva în acest raport, altfel nu ar fi fost considerat o problemă de securitate națională și ar fi fost clasificat ca un secret guvernamental. Nu putem nega ceva real și apoi facem eforturi să-l ascundem de public fără a invalida afirmația anterioară. Deci, pe această temă, știm fără nici o îndoială că grupurile din cadrul guvernului au fost cel puțin conștiente de tehnologiile non-terestre și ultra avansate.


Înainte de mărturia mai multor informatori mai noi, cum ar fi Corey Goode și William Tompkins, aceste documente ar fi fost interpretate a indica implicarea extraterestră. Dar, potrivit lui Goode, și confirmat de alții, civilizațiile antice au apărut oamenilor de pe Pământ, pretinzând că sunt extratereștri. Poate că aceste documente ale FBI discută despre contactul cu aceste grupări separatiste. Indiferent cu cine sau ce a intrat în contact cu omenirea în acest timp, ceea ce rămâne clar este că guvernul a știut și a acoperit cunoașterea nu numai a contactului non-terestru, ci și a energiei libere, a științei eterice și a cunoștințelor esoterice – toată cunoașterea pe care guvernul o neagă și depune toate eforturile pentru a fi discreditată în arena publică. Ca o notă de subsol istorică, înainte de dezvoltarea acoperirii oficiale din anii 1950, problema OZN a fost luată în serios de către cercetători și anchetatori. Finalizarea Proiectului Blue Book din 1969 a marcat un sfârșit definitiv al tuturor investigațiilor serioase și înființarea secretului guvernamental oficial și a ridiculizării publice a oricărei cercetări serioase asupra OZN-urilor și presupuselor contacte cu ET.

Declarația introductivă a acestui document (la pagina 22) arată că guvernul cunoștea nu numai de extratereștrii avansați, ci și științele eterice ascunse dezvoltate de Tesla. Expresia „energie radiantă” este menționată în raport cu referire la sistemele de putere utilizate de „farfuriile zburătoare”. În plus, o referire la „chestiuni ezoterice” sugerează că guvernul a avut programe în dezvoltare care au avansat ceea ce s-ar putea numi științe spirituale sau cercetare metafizică.


Regiunea din care provin nu este planul astral, ci corespunde Lokas sau Talas. Studenții în chestiuni ezoterice vor înțelege acești termeni” – pagina 22

Termenii Lokas și Talas sunt utilizați mai recent de către Societatea Theozofică, care este o organizație ce studiază și avansează cunoașterea ocultă sau ascunsă. Aceste referințe din documente sugerează că FBI și, probabil, guvernul în general are o asociere cu ocultismul, cel mai probabil varietatea mai întunecată. Și, fără îndoială, există și alte conexiuni și inferențe care pot fi găsite în aceste documente declasificate. Dar ceea ce este foarte clar este că secretul și ascunderea oficială a guvernului, care include discreditarea celor care studiază cu adevărat aceste probleme, este o fraudă. În cele din urmă, oamenii de pe Pământ, prin propriile lor dorințe de a investiga și de a gândi singuri, vor îndepărta înșelăciunea și vor pretinde revelarea adevărului.

Documentul declasificat de FBI afirmă: „… o parte din discuri au echipaje, altele sunt sub control de la distanță, iar corpurile vizitatorilor și ambarcațiunile se materializează automat la intrarea în frecvența vibrațională a materiei noastre dense …” Aeronavele posedă un tip de energie radiantă sau o rază, care poate dezintegra cu ușurință orice navă care atacă. Ele pot reintra în starea eterică la voință, și astfel dispar pur și simplu din vederea noastră, fără urme. Numeroase guverne din întreaga lume se confruntă încet cu ideea că populația mondială are dreptul să știe dacă suntem singuri în univers sau nu. De fapt, mișcarea dezvăluirii nu a fost niciodată mai puternică decât astăzi cu nenumărați ofițeri militari, oficiali guvernamentali și astronauți care vorbesc despre existența vieții extraterestre și a navelor spațiale extraterestre.

Dintre toate guvernele de pe planetă, se crede că al Statelor Unite au multe dezvăluiri de făcut. Fosta candidată prezidențială, Hilary Clinton, declara că, dacă va fi aleasă președintă a Statelor Unite, va dezvălui toate documentele legate de ET și va ajunge la fundul fenomenului OZN. Cred că sunteți conștienți că nu făcea asta…, la fel ca și Trump care s-a lăudat că va face multe, dar nu a prea făcut. În ciuda încercărilor serioase pentru dezvăluire, guvernul Statelor Unite încă susține că nu are cunoștințe despre nicio informație legată de fenomenul ET / OZN. Mai mulți pași în această direcție au făcut-o rușii, care au desecritazat foarte multe documente despre acest subiect, din perioada sovietică și unde, inclusiv PM al Rusiei a recunoscut existența ET.

Cu toate acestea, mulți susțin că motivul pentru care dezvăluirea nu s-a întâmplat încă, nu este din cauza guvernului. Este foarte probabil ca un astfel de subiect să fie chiar mai adânc, extindându-se în corporații puternice și într-un grup restrâns de elite internaționale (guvernul din umbră). Multe guverne din întreaga lume au declasificat o serie de documente legate de OZN care demonstrează că au fost extrem de interesate de fenomenul OZN de ani de zile. Cu toate acestea, nu numai că guvernele au publicat informații clasificate, dar și agenții precum FBI, NSA și CIA au declasificat și unele dintre cele mai ascunse dosare despre viața OZN-urilor și a ET din univers.

Trecând la partea de jos a documentului FBI declasificat, cel original poate fi găsit vizitând acest linkhttps://vault.fbi.gov/UFO , care vă va duce la seiful FBI al documentelor declasificate. Documentul declasificat a fost adresat „anumitor oameni de știință”, „autorităților aeronautice și militare” și „unui număr de funcționari publici”. Documentul declasificat este o scrisoare trimisă directorului FBI din Washington de la biroul din San Francisco, care detaliază OZN-urile și ET.

Lt. Colonelul _X_X_ al G2, San Francisco a avertizat astăzi că nu mai are informații și că biroul nostru din Seattle deține toate informațiile pe care le cunoaște și se ocupă de problema de la Tacoma, Washington”.

Ce stipula documentul la paginile 21/22:

Ø O parte din OZN-uri poartă echipaje; altele sunt sub control de la distanță.

Ø Misiunea lor este pașnică; vizitatorii se gândesc să se stabilească pe această planetă.

Ø Acești vizitatori sunt umanoizi, dar cu mult mai mari.

Ø Ei nu sunt încarnați pe Pământ, ci provin din lumea lor

Ø Discurile posedă un tip de energie radiantă.

Ø Ei nu provin din nici o „planetă” fizică, ci dintr-o planetă eterică care interpenetrează cu propria noastră planetă și care nu este perceptibilă pentru noi.

Ø Corpurile vizitatorilor, precum și navele, se materializează în mod automat la intrarea în frecvența vibrațională a materiei noastre dense.

Ø Ei reintră în planul eteric după voință, și astfel dispar pur și simplu din vederea noastră, fără urmă.

Cu toate acestea, acesta este doar unul dintre numeroasele dosare care au fost lansate în public, care descriu în detaliu vizitele. Multe lucruri rămân un mister. În timp ce documentele menționate mai sus oferă detalii fascinante despre vizite, se mai pot pune o mulțime de întrebări, cum ar fi: Este posibil ca mai mult de trei rase de ET să fie acolo? Sunt ele fizice sau extra-dimensionale?

Da, s-au prăbușit nave ET, iar cadavrele s-au recuperat. Nu suntem singuri în univers; ei vin aici de o lungă perioadă de timp. ” Astronaut Apollo 14, Căpitan al Forțelor Aeriene și Fondator al Institutului de Științe Noetice, Dr. Edgar Mitchell.”[1]

Video

https://youtu.be/g-RYbvjJoMU

SURSE

  1. https://burebista2012.blogspot.ro/2017/09/documentele-fbi-dovedesc-ca-guvernul.html?spref=fb&m=1
  2. Foto: burebista2012.blogspot.ro
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...