Doi bebeluşi din Franţa au murit după vaccinare, confirmă Agenţia franceză a medicamentelor

by “Doi bebeluşi au decedat, în Franţa, după ce au fost vaccinaţi cu Rotarix şi Rotateq, confirmă, după o amplă anchetă, Agenţia franceză pentru siguranţa medicamentelor (ANSM), iar cele două vaccinuri sunt utilizate şi în România. Cei doi bebeluşi au decedat, în 2012 şi în 2014, după ce au fost […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Doi bebeluşi au decedat, în Franţa, după ce au fost vaccinaţi cu Rotarix şi Rotateq, confirmă, după o amplă anchetă, Agenţia franceză pentru siguranţa medicamentelor (ANSM), iar cele două vaccinuri sunt utilizate şi în România.

Cei doi bebeluşi au decedat, în 2012 şi în 2014, după ce au fost vaccinaţi pentru a fi protejaţi de gastroenterită, relatează presa franceză.


Agenţia Naţională franceză pentru Siguranţa Medicamentelor (ANSM) a exprimat “preocupare privind evenimente indezirabile, dar rare”, confirmând informaţiile difuzate iniţial de publicaţia Canard Enchaîné, care a precizat că cei doi bebeluşi au murit după vaccinarea cu Rotarix şi Rotateq.

Unul dintre copii a murit la câteva zile după injecţia cu Rotarix (fabricat de laboratorul GSK), iar celălalt după ce i-a fost administrat vaccinul Rotateq (fabricat de Sanofi Pasteur MSD), informează Le Parisien.


“Decesele au fost cauzate de complicaţii intestinale grave acute”, confirmă ANSM, explicând că cei doi bebeluşi aveau vârste de peste şase luni.

Dar, potrivit presei franceze, aceste cazuri nu sunt incidente izolate. Vaccinurile contra gastroenteritei au provocat efecte indezirabile şi la alţi copii. ANSM a explicat că, în ultimii nouă ani, s-au înregistrat 508 incidente, dintre care 201 grave, inclusiv 47 de complicaţii intestinale acute.

Agenţia Europeană a Medicamentului anunţa, în 2010, că prezenţa surprinzătoare a unei tulpini virale în seriile de vaccin Rotarix cu administrare orală nu prezenta risc pentru sănătatea publică, recomandând continuarea analizelor.

Institutul de cercetare Rand Corporation (SUA) stabilea, în iulie 2014, că anumite vaccinuri orale, precum Rotarix şi Rotateq, utilizate în cazul bebeluşilor pentru a-i proteja contra gastroenteritelor provocate de rotavirus, ar putea declanşa reacţii grave. “Însă aceste reacţii sunt extrem de rare şi trebuie evaluate în raport cu efectele protective pe care le furnizează”, spuneau specialiştii Rand Corporation, explicând că “riscul este foarte mic”, cu 1,1 cazuri la 100.000 de doze de Rotarix şi 5,1 cazuri la 100.000 de doze de Rotateq.

 

Vaccinurile contra rotavirusului pot provoca, în cazuri rare, invaginaţie intestinală (o porţiune a intestinului subţire este blocată sau răsucită, simptomele pot include dureri severe de stomac, vărsături persistente, sânge în scaun, abdomen umflat şi/sau febră mare), care necesită intervenţie medicală de urgenţă.

Vaccinurile Rotarix şi Rotateq sunt utilizate şi în România.”[1]

SURSE

  1. http://adevarul.ro/international/europa/doi-bebelusi-franta-murit-vaccinare-confirma-agentia-franceza-medicamentelor-1_551c1a34448e03c0fd1f2859/index.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

După vaccinarea împotriva hepatitei B, cazurile de scleroză multiplă au crescut totuși cu 65% în Franța
Studiu. Analgezicele cresc riscul de atac de cord
Programul Federal de Compensare a Leziunilor provocate de Vaccinuri din SUA
Autodenunțul unui vaccinolog: Jean-François Saluzzo, fost director al Sanofi Pasteur, confirmă pericolul vaccinării
Video și transcriptul: Surprinzător – În anii ’70 a apărut la TV o știre în care cercetătorii recunoșteau că vaccinurile sunt ineficiente și conțin agenți ce produc cancer. Mușamalizarea a continuat nestingherită cu lozinca: „Este mai important să folosim vaccinurile decât să le scoatem de pe piață și să eliminăm agentul.”
Ministerul Sănătății, epidemia de rujeolă și propaganda vaccinării
După ce a oprit vaccinarea obligatorie, Guvernul naționalist al Italiei demite întreaga conducere a Consiliului de Sănătate. Globaliștii vor vaccinarea obligatorie
Medicii din Kenya acuza UNICEF ca a sterilizat milioane de femei folosind un vaccin anti-tetanos ! Bil Gates este capul tuturor rautatilor !
Vaccinul antigripal FLUAD a fost retras de pe piata din Italia dupa moartea a 11 persoane ! Inca o data vedem efectele extrem de periculoase ale vaccinurilor !
Argumente juridice şi morale împotriva vaccinării obligatorii exprimate şi susţinute de către reprezentanţii societăţii civile independente
Cenzură: Un studiu medical ce a fost publicat în celebra revistă BioMed Central, studiu care evidențiază legătura între autism şi vaccinul ROR, a fost retras
Vitamina B17, extrasă din sâmburii de caise, declarată oficial medicament împotriva tuturor tipurilor de cancer. Culmea, e interzisă!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro