• Fără categorie

Doi soți aparținând comunității LGBT vor fi tații unui copil biologic, în vara acestui an. Cum a fost posibil

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Doi soti apartinand comunitatii LGBT vor fi tatii unui copil biologic, in vara acestui an. Cum a fost posibil

Un cuplu gay a anuntat ca vor fi parintii unui copil biologic dupa ce unul dintre ei, care este transsexual, a ramas gravid.


Trystan Reese si Biff Chaplow locuiesc in Portland, Statele Unite ale Americii. Ce doi viitori tatici isi asteapta cu nerabdare copilul biologic, care urmeaza sa se nasca vara aceasta. Partenerii nu sunt la prima incercare de a da nastere unui copil, Trystan suferind, in vara anului 2016, un avort in primele 6 saptamani de sarcina, potrivit Daily Mail.

Trystan si Biff sunt casatoriti si sunt deja parintii a doi copii, care au fost adoptati in anul 2015.


Dupa avortul suferit, Trystan a hotarat sa astepte inca un an pana sa incerce din nou sa dea nastere unui copil, insa decizia barbatului nu s-a potrivit cu recomandarile medicilor.

 

Acestia i-au spus ca nu are voie sa intrerupa tratamentul cu testosteron si ca trebuie sa inceapa imediat procesul de contraceptie pentru a nu aparea complicatii.

Vestea i-a ingrijorat pe cei doi, care credeau ca si-au pierdut “ultima sansa” de a deveni parinti biologici. Totusi, dupa sase luni de incercari, Trystan a inceput sa se simte foarte rau si sa aiba greturi. In acea zi, a facut un test de sarcina si a descoperit ca va deveni tata.

Sarcina a evoluat bine, iar cei doi isi asteapta sa-si cunoasca bebelusul in vara acestui an.”[1]

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/doi-soti-apartinand-comunitatii-lgbt-vor-fi-tatii-unui-copil-biologic-in-vara-acestui-an-cum-a-fost-posibil.html
  2. Foto: stirileprotv.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
O investigație profesionistă, care a durat patru ani, cu privire la dispariția clădirii World Trade Center Building 7, condusă de o echipă internațională de ingineri civili, a concluzionat că povestea oficială a distrugerii clădirii 7 este în întregime falsă

Ințelegerea dintre SUA și o rasă extraterestră

Guvernul Masonic al Romaniei obliga tinerii intre 20-35 de ani sa participe la apararea tarii in caz de razboi! Pai nu ziceau ei ca "ne apara NATO" ? Acum vedem ca NATO e decat o organizatie criminala fara vreun interes sa apare vreo tara membra!

Proiectul Iceworm: În anii ’60, armata SUA s-a angajat într-o misiune secretă de a construi o bază de lansatoare de rachete sub gheața din Groenlanda. Obiectivul era ca aceste rachete să poată lovi ținte de pe teritoriul Uniunii Sovietice

Sentință definitivă: Primarul UDMR din Miercurea Ciuc obligat să schimbe toate indicatoarele rutiere din oraș

Închide