Domeniul de la Balc – locul unde marii masoni din Romania si din strainatate se aduna anual pentru a ucide in masa mistreti, doar pentru a se distra! Acest loc este un "Bohemian Grove" de Romania!

by “Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic“. Edmund Burke (1729 – 1797) “În vremurile minciunii universale a spune adevărul e un act revoluționar!” – George Orwell Domeniul de la Balc, este un subiect care pe mine ca si persoana, adept al protectiei […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic“. Edmund Burke (1729 – 1797)

“În vremurile minciunii universale a spune adevărul e un act revoluționar!” – George Orwell


Domeniul de la Balc, este un subiect care pe mine ca si persoana, adept al protectiei animalelor, ma deranjeaza teribil de mult. Anual, intre 11-12 ianuarie (data aleasa numerologic), in Romania, prieteni masoni ai ticalosului mustacios Ion Tiriac, vin sa se “distreze” vanand aproximativ 200 de mistreti, caci cam acestea sint cifrele inregistrate cu aproximatie de la acest macel provocat de niste oameni psihopati.

Ion Tiriac este mason de origine evreiasca, adica de la Iehova din tagma, care a ajuns sa invarta pe degete uriase sume de bani, mai ales in timpul altui mason evreu, Adrian Nastase, in timpul cand era premier. Cel mai puternic mormon din România este Ion Ţiriac. Miliardarul a recunoscut public acest lucru în anul 2008.


Mormonii nu au voie să bea, să fumeze sau să consume cafea şi sunt obligaţi să-şi doneze a 10-a parte a averii Bisericii Mormone. Ei poartă lenjerie intimă specială, numită “haină-templu”, care le reaminteşte de legământul lor cu templul mormon şi au reguli îi protejează de tentaţie şi de rău. Scuzati-ma ca rad, probabil ca acest ucigas de animale, a lipsit de la aceste discutii “moraliste” ale “moralistei” biserici mormone, ce se ocupa de sacrificii umane si animale.

Am scris despre aceasta hazna numita Biserica Mormona aici -> http://www.fara-secrete.ro/biserica-mormona-o-alta-inchisoare-a-mintii-a-fratiei-reptiliene.


Cei care au crezut că Ion Ţiriac este un om cu conştiinţă umană redusă s-au înşelat. Recent, fostul performer sportiv de tenis, actualmente om de afaceri, şi-a regretat cruzimea vânătorilor ultimilor ani. Supranumit Măcelarul de la Balc, Ion Ţiriac a organizat vânători pe domeniul său de 150 de hectare, unde practic sute de animale au fost ucise cu sânge rece. Participanţii, proveniţi din lumea nemiloasă a afacerilor mondiale, au fost pe măsură – indivizi al cărui comportament sanguin de exterminare s-a manifestat din plin la vânătorile, care în fapt au fost crude măceluri.

Animalele nu au avut şanse de scăpare întocmai ca şi competiţia de pe piaţa afacerilor acestor indivizi, ucigaşi cu sânge rece. „Vânătorul de la Balc, din anturajul lui Ion Ţiriac, este prototipul clasic al individului nemilos care, când miroase sânge, se simte în largul lui, a spus cercetătoarea în probleme de psihologie profesională, doamna Aurora Busuioc-Stancu. Ceea ce a făcut Ion Ţiriac denotă dezumanizarea omului mai degrabă decât dorinţa lui de divertisment. Cruzimea nu este distracţie decât pentru persoanele bolnave psihic.

Iubitorii de animale, s-au strans la data de 11 ianuarie 2014, in fata domeniului de la Balc pentru a protesta impotriva acestui ticalos cu sange rece. Iata stirea de pe libertatea.ro:

Tradiţionala vânătoare de la Balc, organizată la fiecare început de an de omul de afaceri Ion Ţiriac, a început ieri dimineaţă. Reprezentanţii asociaţiilor pentru protecţia animalelor s-au înfiinţat şi ei pe domeniul magnatului, în încercarea de a-i sensibiliza pe vânători şi a-i face să renunţe la acest sport sângeros.

Pe lângă invitaţii de seamă, fostul tenismen a avut parte şi de musafiri nepoftiţi pe domeniul său din judeţul Bihor: reprezentanţii asociaţiilor pentru protecţia animalelor.

Aceştia au improvizat un teren de tenis chiar în faţa porţii omului de afaceri şi au întins pancarte şi bannere pe care scria în engleză, ca să priceapă invitaţii străini ai lui Ţiriac, “Nu mai ucideţi, jucaţi tenis” sau “Vânătoarea de anul acesta s-a anulat. Vom juca tenis în schimb. Semnat: gazda dumneavoastră”.

În joc a intrat şi deputatul ecologist Remus Cernea, care a declarat că ar trebui dată o lege pentru oprirea acestui masacru. În ciuda faptului că au fost foarte inventivi, protestatarii nu i-au sensibilizat pe vânători.

Aceştia au pornit dis-de-dimineaţă, alături de gonacii din sat, în căutarea mistreţilor. Ca în fiecare an, Ţiriac i-a avut alături la partida de vânătoare pe unii dintre cei mai bogaţi şi mai influenţi oameni din Europa: Wolfgang Porsche, proprietarul imperiului cu acelaşi nume, Franz Rauch, cel mai mare producător de sucuri de pe continent şi Klaus Mangold, fostul preşedinte al Daimler-Chrysler.

Printre oaspeţi nu s-a aflat însă fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, nelipsit până acum de la evenimentul organizat de Ţiriac.”[1]

Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, un fin cunoscator al acestor mafioti sustine urmatoarele despre Tiriac, intr-un articol prezentat pe site-ul de stiri adevarul.ro:

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a lansat un atac virulent la adresa omului de afaceri Ion Ţiriac, despre care a spus că este unul dintre marii perdanţi ai crizei financiare prin care trece Cipru. Corneliu Vadim Tudor a susţinut că Ion Ţiriac, unul dintre cei mai bogaţi români, a făcut avere nu prin muncă cinstită, ci prin metode ilicite. Mai mult decât atât, Vadim este convins că omul de afaceri a avut mult de pierdut de pe urma falimentului Ciprului. „Să ştiţi că Dumnezeu îi lasă pe unii ticăloşi în viaţă tot ca un exemplu. Nu ştiu dacă vă puteţi chinui în halul în care se chinuie el. Ţiriac a pierdut câteva zeci de milioane de euro din cauza falimentului din Cipru. E cel mai mare perdant. Sută la sută e aşa! Cum a făcut el miliardele astea? Prin muncă cinstită? Dar noi nu muncim? Presa germană scria în 1990 că are o avere de 12 milioane de mărci germane. Cum a ajuns, mă frate, din 12 milioane de mărci la două miliarde de euro? A împuşcat ponturi, a stors toate guvernele!?”, a precizat Vadim Tudor la Antena 2.Citeste mai mult: adev.ro/ml3lol

Membri ticalosi care participa la aceste atrocitati!

De pe site-ul stirileprotv.ro va prezint mafiotii masoni care ucid in masa sute de mistreti:

MOSTENITORUL IMPERIULUI PORSCHE A VENIT CU O PUSCA DE 15.000 EURO GRAVATA CU AUR

vanatoare tiriac - 6

Un obisnuit al vanatorii de la Balc, organizata de 10 ani incoace, este Wolfgang Porsche.

Mostenitorul imperiului auto este un vanator pasionat cu o pusca lucrata manual in Austria, gravata cu aur, in valoare de 15 mii de euro.

vanatoare tiriac - 5

“Aveti o tara minunata, oameni draguti, afacerile de aici sunt bune. In ultimii ani au fost mai slabe, dar sper ca se vor revigora. Am impuscat doar 3 purcei mici. Am un urs impuscat la Brasov, acasa, ca trofeu.”, a declarat Wolfgang Porsche.

FOSTUL PRESEDINTE DAIMLER-CHRYSLER: “PADUREA DE AICI NU O GASESTI IN GERMANIA”

vanatoare tiriac - 7

Si fostul presedinte al grupului Daimler-Chrysler, Klaus Mangold, spune ca a avut noroc astazi la vanatoare.

“Padurea de aici e o padure pe care nu o gasesti in Germania. Vanez in Spania, Austria si asta e cea mai reusita partida din Europa.”

“Am impuscat azi un porc mic, am vazut mai multi, dar trebuie sa fii foarte selectiv. Am un trofeu acasa care imi va aminti tot timpul de Romania.”, a declarat Klaus Mangold.

FRANTZ RAUCH, CEL MAI MARE PRODUCATOR DE SUCURI DIN EUROPA, A FOST CONVINS DE TIRIAC SA DESHIDA O FABRICA IN ROMANIA

vanatoare tiriac - 8

Incantat de Romania este si cel mai mare producator de sucuri din Europa, Frantz Rauch.

Ion Tiriac l-a convins recent pe miliardar sa deschida la Targu Mures o fabrica de sucuri, cu 1000 de angajati romani.

“Din pacate nu am impuscat nimic dimineata, dar sper sa impusc dupa-amiaza, era mai bine sa fi fost zapada. Zona domnului Tiriac e atat de mare ca nici nu stii ca e inchisa. Mancarea romaneasca e foarte buna.”, a declarat Frantz Rauch.

OMUL CARE A SCHIMBAT FATA INDUSTRIEI AUTO DIN RUSIA, PRINTRE INVITATII LUI TIRIAC LA VANATOARE IN ROMANIA

vanatoare tiriac - 9

Anul acesta la vanatoare a venit si Siegfried Wolf, austriacul care lucreaza de 4 ani cot la cot cu Putin la revigorarea pietei auto din Rusia, dar si la pregatirea Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci.

“Am construit satul olimpic de la Soci, am construit multe drumuri. Ma bucur ca premierul Romaniei si presedintele vin la Soci.”, a declarat Siegfried Wolf.

Lipsesc weekendul acesta de la vanatoare Georges Marsan – primarul din Monte Carlo si Elan Schwartzenberg, cunoscuti ca fiind foarte buni prieteni.”[3]

Nu cred ca mai trebuie sa precizez ca acestia sint de origine evreiasca, e de ajuns sa-l mentionez pe Elan Schwartzenberg, care deja a primit mandat de arestare fiind cautat in Europa pentru afaceri frauduloase, fiind implicat intr-un scandal financiar de proportii. Toti acesti indivizi fara niciun fel de exceptie sint ticalosi, care sint afiliati societatilor secrete, al caror scop este distrugerea valorilor morale, iar acestia reprezinta un pion important in cadrul Noii Ordini Mondiale.

Presupun ca le-ati analizat destul de bine “moacele” sau ca sa ma exprim mai academic, fizionomia, care destanuie niste persoane arogante, agresive si periculoase.

“Bohemian Grove” de Romania!

Nu este niciun fel de exagerare, daca in Bohemian Grove (din nordul Californiei) se strang anual intre 21-22 iulie, toti membrii Elitei Mondiale a Iluminatilor pentru a face sacrificii UMANE, aici vorbim si putem sa spunem, fara niciun fel de exagerare, sacrificii ANIMALE. Despre sacrificiile umane din Bohemian Grove, nu s-ar fi aflat nimic, daca n-ar fi reusit cu greu sa patrunda acolo, curajosul conspirationist, om de radio, Alex Jones, care a si filmat cand se ardea un om in cadrul unui ritual druidic.

Relatarea lui Alex Jones, jurnalistul care s-a infiltrat în Bohemian Grove

Într-un articol anterior am prezentat Bohemian Club şi modul în care cei puternici şi bogaţi îşi fac de cap în tabăra anuală de la Bohemian Grove, California. Ritualuri păgâne, beţii, homosexualitate, astfel de lucruri şocante se petrec la această întâlnire discretă de mare anvergură a mai-marilor lumii. Regizorul de filme documentare Alex Jones s-a infiltrat în Bohemian Grove în luna iulie 2000, devenind astfel prima persoană care a înregistrat pe bandă video activităţile bizare şi oculte ale acestui club elitist, exclusiv masculin. Această înregistrare a fost transmisă în Anglia, Irlanda şi Scoţia pe canalul UK Channel Four ca fiind partea a treia a unui program special din patru părţi intitulat „Dominaţia secretă a lumii”. În mod surprinzător, filmul său nu a avut deloc ecou mediatic, ceea ce dovedeşte încă o dată cât de puternic este controlul pe care membrii Bohemian Club îl au asupra difuzării informaţiilor în mass-media.


Alex Jones a reuşit să intre pe teritoriul de 2700 de acri aflat în proprietatea clubului californian şi a ieşit după cinci ore, după ce a filmat ritualul „Cremation of Care”. El a declarat apoi:

„Slavă Domnului că am reuşit să filmez tot, pentru că altfel nimeni nu m-ar fi crezut! Aproape că nici nu-mi venea nici mie să cred că e posibil să se petreacă ceea ce am văzut cu ochii mei. Atât de bizar a fost totul!”

O ştire bombă, ocultată de ani de zile

De mai bine de 130 de ani, liderii Americii se întâlnesc în ţinutul Sonoma din California, în luna iulie. De-a lungul timpului au apărut o mulţime de zvonuri bizare, inclusiv în presa locală, cum că acolo se petrec lucruri oculte şi stranii. Zvonurile se refereau la ritualuri bizare cu oameni îmbrăcaţi în robe negre şi roşii şi o statuie gigantică în formă de bufniţă, de aproximativ 13 m înălţime, având la picioare un altar pe care ceva sau cineva era sacrificat în fiecare an.
Alex Jones, fiind gazda unui talk-show de radio, a auzit de mai multe ori aceste zvonuri. Astfel, s-a hotărât să facă nişte cercetări asupra subiectului. Spre surprinderea sa, articole din ziare şi reviste cunoscute (Parade Magazine, Associated Press, Reuters, Sacramento Bee, Washington Times) confirmă incredibilul. Liderii lumii mergeau anual pe colinele acoperite de păduri de conifere din nordul Californiei şi chiar au existat poze cu acea statuie-bufniţă gigantică şi oameni îmbrăcaţi în robe negre şi roşii.

„Am fost uluit să constat,” a spus Jones, „că în mai bine de 50 de ani au existat doar câteva ştiri despre Bohemian Grove, iar modul în care au fost prezentate m-a convins că aici este vorba de o poveste extrem de dubioasă, ascunsă cu dibăcie.”

Informându-se despre toate constrângerile legilor şi Serviciile Secrete care protejază misterele de la Bohemian Grove an de an în luna iulie, Jones a acceptat provocarea lui Jon Ronson de la World of Wonder Productions, de „a-i expune opiniei publice pe cei din Bohemian Grove, filmându-i cu ajutorul camerelor ascunse şi dezvăluind public activităţile lor. ”

Alex Jones relatează cum a pătruns în Bohemian Grove

Jones şi ceilalţi membrii ai echipei sale, Violet Nichols şi Mike Hanson, s-au întâlnit în San Francisco cu nişte cineaşti englezi şi timp de trei zile au făcut investigaţii, înainte de a încerca să pătrundă în Grove. Pe 15 iulie 2000, Alex Jones şi Mike Hanson, echipaţi cu două camere de filmat ascunse şi hotărâţi să se pretindă a fi membri ai Clubului Bohemian, s-au infiltrat cu succes în interiorul taberei de la Bohemian Grove.
Întrebarea care suscită cea mai mare curiozitate este cum au reuşit ei să intre în Bohemian Grove? Iată ce povesteşte Alex Jones: „Clubul Bohemian se întinde pe nişte dealuri de 300-400 metri înălţime. Există o singură intrare, în partea de nord, o stradă pavată, numită Bulevardul Bohemian (Bohemian Avenue). Un gard scund, din sârmă ghimpată, împrejmuieşte întregul perimetru al clubului, dar acest gard nu are importanţă deoarece relieful este practic impenetrabil. Bohemian Grove este o cetate naturală. Pantele abrupte ale dealurilor fac imposibil accesul.
După ce am fost lăsaţi aproape de Bohemian Grove, am intrat în pădure la aproximativ 100 de metri de intrarea principală. După ce am trecut de gardul din sârmă ghimpată, am ajuns într-un şanţ cu apă. Întreaga suprafaţă de-a lungul străzii pietonale cu pereţii din stâncă a fost inundată. A trebuit să ne facem drum prin mlaştină, sărind pe ramuri de copaci rupte sau alte molozuri. După ce am urcat pe un terasament abrupt, prinzându-ne şi trăgându-ne de radăcinile copacilor, am ajuns într-o parcare mare, cu sute de maşini. Am văzut vreo două duzini de angajaţi ieşind din automobile (care erau de toate mărcile, de la Mercedes-Benz la Ford Tempos). La vreo 100 de metri, printre copaci, am văzut o parcare mult mai mare, plină cu maşini de lux, modele mult mai noi. Evident, aceasta era parcarea membrilor Clubului Bohemian.

Au reuşit să păcălească gărzile prefăcându-se membri ai Clubului

Când intri pe strada principală, şanţul, mocirla şi terasamentul sunt pe partea dreaptă (spre vest) pe o porţiune de vreo 50 de metri. Mergând de-a curmezişul şanţului, noi am evitat două puncte de verificare importante, o baracă mică de pază în partea stângă a străzii şi alta, în josul străzii la 50 de metri distanţă, pe partea dreaptă. Deşi a fost foarte bine că ne-am furişat pe lângă cele două puncte de control, intrând în parcarea angajaţiilor, adevăratele puncte de control se află în interiorul Bohemian Grove. Astfel mai era un punct de verificare în mijlocul străzii (o pază compusă din câţiva oameni de la serviciul de securitate) şi două în partea stângă şi dreaptă, în stilul punctelor de control germane, cum le vedem în filmele vechi cu războaie.
Ne-am gândit că ar fi o idee bună să încercăm să luăm unul dintre camioanetele cu remorca descoperită şi având scaunele capitonate care îi transportau atât pe membrii clubului Bohemian, cât şi pe angajaţi. Aşadar, am mers înainte prin pădure în zona de parcare a membrilor clubului Bohemian şi am aşteptat să fim luaţi de una din acele camionete. În câteva momente eu şi Mike Hanson eram urcaţi în spatele unui astfel de vehicul, alături de doi gentlemeni mai în vârstă.
Eu şi Mike ne prefăceam că avem o discuţie nonşalantă în timp ce am intrat pe strada principală, întunecată din cauza pereţilor de stâncă, şi ne apropiam de punctele de control. În cele câteva minute în care am mers cu camionul, am înregistrat pe casetă o discuţie interesantă, în care doi membri vorbesc despre preţurile robelor de ceremonie.
Primul nostru contact cu paza a fost la principalul punct de control. Camionul s-a oprit şi un bărbat în vârstă cu părul cărunt s-a apropiat şi l-a privit pe şofer, apoi a trecut în spate ca să ne poată privi pe mine şi pe Mike Hanson drept în ochi.

Probabil a presupus că suntem invitaţi ai celor doi bărbaţi mai în vârstă care stăteau alături de noi (pentru că membrilor Bohemian Grove le este permis să aducă invitaţi), motiv pentru care, din fericire, nu ne-a întrebat cine suntem sau ce facem. Gărzile ne-au permis să trecem, dar ne-au urmărit cu o privire suspicioasă.
Aşa am pătruns în interiorul lui Bohemian Grove. Auziserăm atâtea zvonuri bizare şi acum eram pe punctul de a afla cu adevărat ceea ce se petrece acolo. Misterul avea să fie rezolvat!”

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/padurea-bohemian-locul-unde-politicienii-elitei-mondiale-participa-la-sacrificii-umane.

SURSE

1. http://www.libertatea.ro/detalii/articol/vanatoare-tenis-domeniul-tiriac-ion-478071.html

2. http://adevarul.ro/news/sport/corneliu-vadim-tudor-despre-ion-Tiriac-e-ticalos-facut-avereae-munca-cinstitas-1_5166dca6053c7dd83ffaaff6/index.html

3. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/wolfgang-porsche-si-siegfried-wolf-printre-invitatii-de-seama-la-vanatoarea-de-la-balc.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

7 obiceiuri, care, în opinia fitoterapeutului Ovidiu Bojor, îți scurtează viața
Cum răspundem la “Campania de informare” privind vaccinarea împotriva rujeolei
Dan Mihalache, după atentatul din Londra: "Mi-a stricat un pic seara"
Americanii de la Forbes își bat joc de România - premiază un anarhist #Rezist
Decizia ICCJ ca Facebook este spatiu public nu ameninta Libertatea de Exprimare garantata de Constitutia Romaniei ! In schimb ii responsabilieaza pe cei care recurg la amenintari si intimidari !
Ordinul Masonic Hermetic Golden Dawn (Zorii Aurii) - cel care doreste o monarhie absoluta pe aceasta Planeta, O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial! Acestia se inchina zeilor reptilieni Isis, Osiris si Horus!
Secretele oamenilor din Hunza: trăiesc în medie 100 de ani şi nu ştiu ce este cancerul
Pestera "Piatra Altarului" - o minune a Romaniei unde densitatea cristalelor este printre cele mai mari din lume !
Gândirea Sorosiștilor: "Nu intru des în dezbateri cu sorosiștii, insă când o fac știu că ei folosesc doar patru cuvinte: Sexist, homofob, bigot și ignorant"
Proteste la Hiroshima înaintea vizitei istorice a lui Obama: "Sigur că nu își va cere scuze. Dacă și-ar cere scuze, SUA nu ar mai putea să folosească arme nucleare în viitor!"
Muzica baroca dezvolta neuronii ascultatorilor asemanator geniilor ! Inca o data trebuie sa avem grija la ce muzica ascultam !
„Vestele galbene” și naționaliștii reprezintă majoritatea electoratului european. Oamenii nu mai au nicio încredere în politicieni și sistemele politice de la nivel național și european
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro