Donald Trump a anunțat că retrage SUA din acordul nuclear iranian! Donald Trump este omul globaliștilor!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Trump a anunțat că retrage SUA din acordul nuclear iranian

Președintele Donald Trump a anunțat marți că va retrage SUA din acordul nuclear cu Iranul. Acesta a spus că va semna un memorandum care va stabili sancțiunile pentru Iran. ”Voi institui cele mai profunde sancțiuni economie”.
UPDATE „Președintele a decis să se retragă din JCPOA”, a declarat un responsabil american pentru AFP, folosind acronimul sub care este cunoscut acest text semnat în 2015 de Barack Obama și care vizează, în schimbul unei ridicări progresive a sancțiunilor, să se asigure că Teheranul nu obține arma nucleară.
UPDATE Un oficial de la Casa Albă a spus că președintele Trump nu i-a spus lui Macron ”așa ceva”.
UPDATE Donald Trump i-a spus președintelui Emmanuel Macron, în cadrul convorbirii telefonice, că plănuiește să anunțe retragerea SUA din cadrul acordului nuclear iranian, relatează New York Times, citând surse apropiate conversației.
Trump rupe astfel o realizare în politica externă a predecesorului său Barack Obama, izolează Statele Unite de aliaţii lor şi le plasează într-un dezacord şi mai puternic cu adversarii lor în dosarul iranian.
Un oficial al Casei Albe a spus mai devreme că Donald Trump a plănuit să discute cu Macron, într-o convorbire telefonică, despre decizia sa cu privire la acordul nuclear cu Iranul.
Un oficial european implicat în diplomația Iranului a spus că oficialii americani au indicat că luni Trump va anunța retragerea din acordul nuclear încheiat în 2015, dar încă nu e clar care sunt termenii și dacă vor fi reimpuse sancțiuni.
Analiștii sunt de părere ca părăsirea acordului ar putea transmite un mesaj altor națiuni că SUA nu reprezintă un partener serios de discuție.
„Voi anunța mâine la Casa Albă decizia privind acordul cu Iranul”, a scris luni pe Twitter liderul american.
Astfel, Donald Trump va decide dacă sancțiunile pentru sectoarele de energie și bancare ale Iranului vor fi reintroduse, sancțiuni ce au fost ridicate în urma acordului din 2015 cu regimul de la Teheran – despre care liderul SUA a spus că este „cea mai slabă înțelegere din istorie”.”[1]

Dupa ce a castigat alegerile prezidentiale, Donald Trump a inceput o serie de actiuni, care pot declansa un razboi mondial. A tensionat situatia cu Coreea de Nord, apoi cu Rusia si Siria. Atitudinea lui Donald Trump de astazi este diferita de cea din campania electorala. Avand in vedere sustinerea lui Donald Trump pentru politica sionista a Israelului, nu ar trebui sa ne aceasta decizie. Israelul este impotriva Siriei si Iranului.


Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a acuzat Iranul ca dezvolta in secret arme nucleare, dar fara a avea dovezi. Este exact aceleasi scenariu pe care SUA si Marea Britanie l-au folosit atunci cand au atacat Irakul, in 2003, spunandu-ne ca „Saddam Hussen are arme chimice, biologice si de distrugere in masa”.

Israelul cate arme chimice, biologice si de distrugere in masa are?


SURSE

  1. https://www.hotnews.ro/stiri-international-22436590-donald-trump-vorbit-telefon-emmanuel-macron-despre-stabilitatea-orientul-mijlociu-cteva-ore-nainte-anunte-retragerea-din-acordul-nuclear-iranul.htm
  2. Foto: davidicke.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...