Donald Trump a anunțat că SUA recunosc orașul Ierusalim drept capitală a Israelului

by “UPDATE Donald Trump a anunțat că SUA recunosc orașul Ierusalim drept capitală a Israelului Președintele american Donald Trump a anunțat miercuri că SUA recunosc orașul Ierusalim drept capitală a statului Israel, anunț care marchează o schimbare majoră a politicii Washingtonului în Orientul Mijlociu, relatează agențiile internaționale de presă. ”Am […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“UPDATE Donald Trump a anunțat că SUA recunosc orașul Ierusalim drept capitală a Israelului

Președintele american Donald Trump a anunțat miercuri că SUA recunosc orașul Ierusalim drept capitală a statului Israel, anunț care marchează o schimbare majoră a politicii Washingtonului în Orientul Mijlociu, relatează agențiile internaționale de presă.


”Am hotărât că este timpul să recunoaștem oficial Ierusalimul drept capitală a Israelului. Deși președinții precedenți au făcut din asta o promisiune majoră în campaniile electorale, ei nu au reușit să se țină de promisiune. Astăzi, eu mă țin” de acest angajament, a declarat Donald Trump în mesajul transmis din sala de recepții diplomatice a Casei Albe.

”Ierusalimul este centrul guvernului israelian modern, sediul legislativului israelian și al Curții Supreme”, a spus președintele american.


Totodată, Trump a cerut Departamentului de Stat al SUA să înceapă pregătirile pentru a muta ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim și a anunțat că vicepreședintele Mike Pence va efectua o vizită în Orientul Mijlociu în următoarele zile.

Liderul de la Casa Albă a subliniat că Ierusalimul trebuie să rămână locul sfânt pentru trei religii importante (creștină, iudaică și musulmană, n.r.) și că Israelul are dreptul de a-și decide propria capitală.

Decizia lui Donald Trump îi va mulțumi probabil pe principalii săi susținători — republicani conservatori și creștini evanghelici care formează o mare parte a bazinului său electoral, notează Reuters.

Trump a acționat în conformitate cu o lege din 1995 care prevede că SUA își mută ambasada la Ierusalim. Predecesorii săi Bill Clinton, George W. Bush și Barack Obama au amânat constant această decizie pentru a evita tensionarea situației din Orientul Mijlociu.

Un emisar palestinian a menționat că decizia lui Trump reprezintă o declarație de război în Orientul Mijlociu. Papa Francisc a cerut ca status quo-ul în Ierusalim să fie respectat, estimând că în caz contrar ar putea fi alimentate alte conflicte din lume.

AGERPRES/(AS — autor: Tudor Martalogu, editor: Gabriela Ionescu, editor online: Simona Aruștei)”[1]

Donald Trump dovedeste ca este omul Israelului. Aceasta decizie pune in pericol pacea din zona. Regimul sionist din Israel doreste sa ocupe intreagul teritoriu palestinian, desi ONU a decis ca trabuie palestinienii au dreptul sa aiba un stat. Israelul nu are constitutie si nici granite, deoarece acest stat se afla intr-o continua expansiune.

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/externe/2017/12/06/donald-trump-a-anuntat-ca-sua-recunosc-orasul-ierusalim-drept-capitala-a-israelului-20-13-02
  2. Foto: davidicke.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Vladimir Putin a fost desemnat "Persoana Anului 2007" de către revista americană Time pentru că a adus stabilitate și a acordat un nou statut țării sale
Diferența dintre "Vestele Galbene" din Franța și #Rezist din România: Vestele Galbene protestează împotriva globaliștilor, iar #Rezistenții îi susțin pe globaliști
Comitetul celor 300 - o societate secretă înființată în anul 1729 de către aristocrația britanică cu scopul de a instaura un Guvern Mondial. Un consiliu internațional ce influențează politicile, comerțul, sistemul bancar, armatele națiunilor și mass-media, în vederea centralizării la nivel global a acestora
Despre Brexit, evoluția bursieră și "piețele amorale": Fără nebunie speculativă, nu e nici “măcel”! Sunt doar jocurile speculative ale Iluminaților!
Vladimir Putin: "O societate care nu își poate apăra copiii nu are viitor"
Polonia către Comisia Europeană: "Nu vom ceda niciodată la un ultimatum"
Edward Snowden recunoaste ca o parte dintre extraterestrii conduc lumea din 1945 ! In realitate, reptilienii, o conduc de 500.000 de ani !
Istoria secretă a masoneriei și Noua Ordine Mondială
Scurtă istorie a viitorului – cum va arăta Noua Ordine Mondială în viziunea Iluminaților
Bomba nucleară a celui de-Al Treilea Reich
Actualul sistem financiar mondial este în pragul prăbușirii
Curtea Internationala de Justitie sustine ca nici sarbii si nici croatii nu au comis genocid in razboiul din anii '90 ! Razboiul din Kosovo a fost creat si finantat de SUA !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro