Donald Trump a trădat naționalismul și s-a aliat cu globaliștii

by Inainte de a devenit Presedintele SUA, Donald Trump s-a folosit de “nationalism” pentru a putea fi votat de americanii, care nu mai acceptau Comunismul American (Corectitudinea Politica, Multiculturalism, Propaganda LGBT, Teoria Gender etc.). Pentru unele persoanele poate parea un paradox conceptul de “Comunism American”, insa este cat se poate de […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Inainte de a devenit Presedintele SUA, Donald Trump s-a folosit de “nationalism” pentru a putea fi votat de americanii, care nu mai acceptau Comunismul American (Corectitudinea Politica, Multiculturalism, Propaganda LGBT, Teoria Gender etc.).

Pentru unele persoanele poate parea un paradox conceptul de “Comunism American”, insa este cat se poate de real. In timpul Administratiei Obama, neomarxistii au creat un sistem de tip sovietic in SUA, desi SUA era vazuta de multi oameni drept “lumea libera si civilizata”.


Comunismul American a fost creat de catre aceeasi indivizi, care au creat Revolutia Socialista din Rusia (octombrie 1917). Revolutionarul francmason si anarhist, Vladimir Ilici Lenin a fost trimis din SUA in Rusia, fiind platit cu sume uriase de bani de catre bancherii francmasoni, pentru a putea instaura Comunismul.

Astazi, vorbim despre neomarxism si progresism. Sunt doua ideologii, care se imbina perfect pentru Noua Ordine Mondiala. Neomarxistul Aldous Huxley a descris cum va arata aceasta sinistra Noua Ordine Mondiala in cartea sa “Minunata lume noua”[1]


Globalizarea mai este numita si “Comunismul Global”. Globalizarea inseamna distrugerea treptata a natiunilor si a tuturor religiilor, culturilor, traditiilor, in vederea crearea unui superstat global: Un Guvern Mondial Totalitar.

Cu cat avansam catre Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondiala, abuzurile Sistemului Represiv se vad. Scoala de la Frankfurt[2][3] a creat conceptul numit “Neomarxism”. In cadrul Scolii de la Frankfurt au fost activisti precum Theodor W. Adorno, Max Horkheimer, Herbert Marcuse, Georgy Lukacs si altii.

Diferenta intre marxistii clasici si neomarxisti este ca marxistii clasici utilizau anarhia ca forma principala de distrugere a valorilor nationale (cultura, religie, istorie, traditie), iar neomarxistii utilizeaza alte tactici (multiculturalismul, propaganda LGBT, ateismul, teoria gender, “corectitudinea politica” etc.).

Donald Trump a fost votat de catre americanii nationalisti, care nu accepta o Noua Ordine Mondiala. Iata ca, dupa ce a devenit Presedintele SUA, Donald Trump a devenit un sustinator al Noii Ordini Mondiale.

Cei, care l-au votat pe Donald Trump, se asteptau ca acesta nu va mai declansa razboaie precum au facut ceilalti presedinti ai SUA si ca va sustine o lume a natiunilor. Iata ca nu este asa, Donald Trump a inceput prin a ataca o baza din Siria, in cazul asa-zisului “atac chimic al armatei siriene impotriva civililor”, care, in realitate, a fost o operatiune “steag fals”. Apoi, Donald Trump incearca sa se implice in Coreea de Nord, iar riscul de a se ajunge la un razboi mondial este mare.

Dupa cum vedem, Donald Trump este tot un fel de “Hillary Clinton”. Cei care l-au votat, incep sa-si piarda increderea in el. Despre Romania, ce mai putem spune? Slugarnicia multor politicieni din Romania fata de globalistii SUA-UE este deja cunoscuta. Totusi, romanii incep sa inteleaga ce este globalizarea, ce este Dictatura Noii Ordini Mondiala. Nationalismul inseamna libertate, iar Globalizarea inseamna dictatura.

SURSE

  1. https://carturesti.ro/carte/minunata-lume-noua-top-10-52599
  2. https://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%98coala_de_la_Frankfurt
  3. http://www.culturavietii.ro/2016/09/06/nasterea-marxismului-cultural-cum-a-reusit-scoala-de-la-frankfurt-sa-transforme-america/
  4. Foto: Internet

Citiți și...

Rabinul-șef al Israelului: "Non-evreii nu trebuie să locuiască aici! Să fie expulzați în Arabia Saudită!"
George Soros și Jacob Rothschild panicați de posibila ieșire din UE a Marii Britanii
Irlanda, a doua ţară după Islanda, care condamnă la închisoare bancheri pentru rolul jucat în criza din 2008
James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: "Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
#Macronleaks: Bani de la Soros și din lumea arabă
Lituania, una dintre cele mai prospere țări din UE, respinge legalizarea căsătoriilor homosexuale. Conservative News: "Estul Europei a arătat încă o dată ce rușinos stă Occidentul la capitolul moralitate"
Unii o numesc „artă”! Credincioșii belgieni, scandalizați de vaca crucificată în biserică. O "artă" neomarxistă!
Tot mai multe ţări din America latină rup relaţiile cu Fondul Monetar Internaţional
Șase corporații gigantice controlează mass-media, iar americanii consumă 10 ore de "programare" pe zi
14 Iulie: Ziua Națională a Franței serbează declanșarea Revoluției Franceze, primul genocid din istoria modernă a omenirii. Prostituția și cultul rațiunii
Antifa, brațul armat al comunismului mileniului III
Rusia şi Siria condamnă sancţiunile impuse de Donald Trump Iranului
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro