Donald Trump ameninţă că ar putea întrerupe ajutorul financiar acordat Autorităţii Palestiniene! Donald Trump este omul sioniștilor!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Donald Trump ameninţă că ar putea întrerupe ajutorul financiar acordat Autorităţii Palestiniene

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a ameninţat, miercuri, că ar putea întrerupe ajutorul financiar acordat de SUA către Autoritatea Palestiniană, recunoscând că procesul de pace din Orientul Mijlociu a intrat în impas, relatează The Associated Press.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://www.mediafax.ro/externe/donald-trump-ameninta-ca-ar-putea-intrerupe-ajutorul-financiar-acordat-autoritatii-palestiniene-16914552

Donald Trump a dovedit ca este omul sionistilor, avand in vedere faptul ca sustine mutarea ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim. Prin aceasta decizie, Donald Trump sustine ocupatia sionista din Palestina.


SURSE

  1. http://www.mediafax.ro/externe/donald-trump-ameninta-ca-ar-putea-intrerupe-ajutorul-financiar-acordat-autoritatii-palestiniene-16914552
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Uniunea Europeana - creatia Iluminatilor pentru a instaura Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial ! Uniunea Europeana lupta impotriva Nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala !
Soros tulbură din nou apele în Europa și își apără „societățile deschise”: UE este înconjurată de puteri ostile - Rusia lui Putin, Turcia lui Erdogan și America pe care lui Trump i-ar placea să o creeze, dar nu poate!
Roger Garaudy - "Procesul Sionismului Israelian"
Gary Webb, jurnalist american, asasinat de către CIA, după ce a arătat că CIA făcea trafic de droguri
Brexit - Marea Britanie - o primă înfrângere a Globaliștilor și a Noii Ordini Mondiale
Phenianul denunţă ameninţarea CIA de a-l înlătura de la putere pe Kim Jong-Un
Proiecte militare top-secret ale Statelor Unite
Comunismul în Cuba şi Nicaragua – instaurat cu ajutorul Statelor Unite
Lista revendicărilor mișcării „vestele galbene” din Franța
Alternativa III – planul Iluminatilor de a fugi de pe Pamant, tocmai pe Planeta Marte, pentru a scapa de furia oamenilor, in cazul, in care Noua Ordine Mondiala si Globalizarea esueaza !
Vladimir Putin îl susține pe Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, și a condamnat imixtiunile din exterior care au provocat criza politică. SUA au orchestrat lovitura de stat din Venezuela, pentru a le aduce "democrația liberală"
Comitetul American al Europei Unite - istoria din spatele creării UE cu implicarea CIA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...